EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 926 tot 930 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zondag 14 december 2014

Republikeinen willen FED controleren

De Republikeinen in de Verenigde Staten zijn het meer dan zat. Het linkse beleid van Obama stond hen van bij het begin niet aan. Denken we maar aan de hele discussie rond de uitbreiding van de sociale welvaartsstaat en gezondheidszorg.

Doordat de Republicans nu zowel in het parlement als de senaat een meerderheid van de zetels bezitten, wordt het voor president Obama steeds lastiger om de politieke tegenstanders te blijven negeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Deze fout wil de FED voorkomen

De Amerikaanse centrale bank staat vol in de belangstelling van de beleggers. Toch heeft de Europese centrale bank de laatste maanden ook heel wat belangstelling op zich afgekregen. De ECB heeft er immers voor gekozen om de rente verder te verlagen en de kans op een monetair beleid zoals in Amerika is zeer groot.

De Amerikaanse centrale bank heeft daarentegen afgelopen oktober het volledige stimuleringsbeleid afgebouwd. We zouden dus kunnen zeggen dat de markten op dit moment op eigen benen staan. Zonder geldinjecties zullen zij moeten bewijzen dat de huidige koersen werkelijk gerechtvaardigd zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Renteverhoging FED zal nooit plaatsvinden

Peter Schiff (Europe Pacific Capital founder and CEO) was samen met Chris Geurs (Ultimate Capital portfolio manager) te gast in het programma “After the Bell” op Fox Business. Peter werd geconfronteerd met de vraag waarom de FED zijn rentetarief nog niet omhoog heeft geschroefd nu het QE programma is afgerond. Bijkomend zijn er onlangs enorm positieve werkgelegenheidscijfers bekend gemaakt. Genoeg reden voor het verhogen van de rente zou je denken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 december 2014

Zit er opnieuw een Black Swan in de economie verborgen?

Ze worden Black Swans genoemd, de risico’s waar de wereldeconomie mee wordt geconfronteerd en die eigenlijk onvoorspelbaar zijn. De naam is ontleend aan een boek van auteur Nassim Taleb die daarmee internationale roem heeft verworven. Zowat elke econoom die naam waardig speurt tegenwoordig naar de fameuze zwarte zwanen, die echter niet altijd met zekerheid determineerbaar zijn.

Een aantal mogelijkheden willen we u niet onthouden. Een mogelijke ‘black swan’ is een G7-boom. De groei in de ontwikkelde landen herstelt in dit scenario sneller dan verwacht, dankzij aantrekkende bedrijfsinvesteringen en consumentenbestedingen. De FED kan dan de balans sneller dan verwacht verkleinen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

De FED maakt zich geen zorgen over de olieprijs

De afgelopen weken stonden de kranten vol met nieuws over de dalende olieprijs. In de meeste kranten was er een euforische stemming te constateren. Die stemming is overigens niet onrechtvaardig; de man aan de pomp is immers goedkoper uit.

Ook de Amerikaanse centrale bank lijkt zich maar weinig zorgen te maken over de dalende olieprijs. De olieprijs kreeg recent nog een aantal harde klappen te verduren als reactie op de vergadering van OPEC. OPEC heeft het niet voor elkaar gekregen om een afspraak te maken om de productie te verlagen. We hebben dus nog steeds te maken met een overaanbod en dat zorgt uiteraard voor een prijsdaling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs