EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 956 tot 960 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

Diesel en stookolie op laagste peil sinds eind 2010

De maximumprijzen van diesel en stookolie gaan morgen met ruim 2 cent per liter omlaag, zo meldt de FEDerale overheidsdienst Economie vandaag. Ze bereiken dan hun laagste niveau sinds eind 2010.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

België blijft grote importeur van elektriciteit

België heeft tijdens de maand oktober 2.026 gigawattuur elektriciteit dienen in te voeren. Daarmee werd het recordniveau van 2.076 gigawattuur van de maand voordien benaderd. Dat blijkt uit cijfers van Synergrid, de FEDeratie van netbeheerders voor elektriciteit en aardgas.

De grote invoer van elektriciteit is volgens Synergrid in belangrijke mate te wijten aan de onbeschikbaarheid van drie kernreactoren in de centrales van Tihange en Doel. In totaal lag het elektriciteitsverbruik tijdens de maand oktober 1,1 procent lager dan tijdens dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 december 2014

FED: JPMorgan komt 20 miljard dollar te kort

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase heeft in de periode tot en met 2019 mogelijk ruim 20 miljard dollar extra kapitaal nodig om aan de strengere regels voor grote banken te kunnen voldoen.

Dat bleek dinsdag uit informatie van de FEDeral Reserve. De FED voert de kapitaaleisen voor belangrijke banken de komende tijd verder op.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

FED test water maar zaait alleen nog meer verwarring

We hadden het natuurlijk kunnen denken maar vandaag heeft de FEDeral Reserve alweer voor wat verwarring gezorgd. In de Verenigde Staten (VS) hebben verschillende centrale bankiers, meestal gouverneurs van staatsfilialen, hun mening bepleit over het moment dat Yellen een renteverhoging zal aankondigen.

Zo is er vicevoorzitter Stanley Fischer die vorige week nog heeft gezegd dat de FED steeds bij het doel komt, vergeleken met enkele maanden geleden. Als je de commentaar al vaag vindt, heb je nog niets gehoord. Wat denk je bijvoorbeeld van William Dudley die niets meer heeft te zeggen dan dat de centrale bank ‘geduldig’ moet zijn?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Wat gaat de FED de beleggers vertellen over de rente?

Het hele jaar al zijn we in de ban van de acties van de centrale banken. Op kop staat natuurlijk de Amerikaanse centrale bank. Eind oktober koos de FED er voor om het volledige stimuleringsbeleid af te bouwen. Deze beslissing zorgde voor weinig ophef, de meeste beleggers hadden hier namelijk al op gerekend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs