Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3211 artikelen gevonden. Artikel 11 tot 15
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 december 2017

Amerikaanse belastingdienst IRS gaat achter de bitcoin aan

Een FEDerale rechter heeft Coinbase opgedragen alle transacties van meer dan 20.000 dollar die tussen 2013 en 2015 werden gemaakt aan de Amerikaanse belastingdienst IRS te overhandigen. Coinbase is een handelsplatform voor cryptomunten, waar bitcoin, litecoin en ethereum worden verhandeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Powell aan hoofd FED

Jerome Powell wordt de volgende FED-voorzitter. Daarmee kiest Donald Trump voor een verderzetting van het huidige beleid en deregulering van de financiƫle sector.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 2 november 2017

Trump maakt donderdag nieuwe voorzitter FED bekend

President Donald Trump maakt donderdag bekend wie de nieuwe voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (FEDeral Reserve) wordt. Hij bevestigde daarmee de datum die al rondzong.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

FED twijfelt aan renteverhoging

Uit de notulen van de vergadering, die woensdag werden gepubliceerd, blijkt dat de FED niet automatisch overgaat tot verhoging van de rente.

FED-voorzitter Janet Yellen is een voorstander van een renteverhoging, maar een deel van de bestuurders is nog niet zo zeker.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Dollarkoers wordt de komende weken bepaald door twee factoren

De komende weken zijn cruciaal voor het verdere koersverloop van de Amerikaanse dollar. Er zijn twee factoren die van belang zullen zijn, namelijk de vervanging van Janet Yellen als FED-voorzitter en de evolutie in het dossier om het Amerikaanse belastingstelsel te hervormen. De kans op een afzwakking van de dollar is echter groot volgens Itay Tuchman, hoofd valutahandel bij Citi.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$