EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

FED lanceert opkoopprogramma voor bedrijfsleningen

De FEDeral Reserve startte deze week een nieuw opkoopprogramma om de markt voor bedrijfsobligaties te ondersteunen. De centrale bank gaat aandelen van ETF’s opkopen die obligaties van verschillende Amerikaanse bedrijven aanhouden. Het gaat dan voornamelijk om ‘investment grade’ obligaties, maar ook de meer risicovolle ‘high yield’ obligaties komen in aanmerking. De FED werkt ondertussen aan een tweede opkoopprogramma, waarmee ze rechtstreeks obligaties van bedrijven kan opkopen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Centrale banken: waar de waanzin kind aan huis is/Corona als perfecte excuus

FED Voorzitter Powell waarschuwt dat de economische schade, als fall out van het Coronavirus, misschien permanent is. Alzo wordt de openbare opinie gekneed. De burger mak gemaakt en zachtjes voorbereid op dat het eerst erger gaat worden… Alvorens het nog erger wordt. Hij kan beter in eigen boezem kijken want wie op de eerste plaats heeft de wereldeconomie naar dit doodlopende pad gevoerd? Toch de FEDeral Reserve zelf en haar collega centrale banken. Blame it on Corona? We don’t think so. Het was simpelweg de spreekwoordelijke druppel die een reeds overvolle emmer deed overlopen. Maar Powell en alle andere incompetente besturen, ook regeringen, hebben vandaag het perfecte excuus. Blame it on Corona? Ja, toch dus.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Zelfs 3000 miljard blijft een doekje voor het bloeden

Het was de FED-voorzitter Jerome Powell die de Amerikanen een sombere boodschap gaf. Dat kon ook niet anders volgens Kees de Kort, macro-econoom en beurscommentator.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2020

FED waarschuwt voor blijvende economische schade

Een langdurige crisis als gevolg van het coronavirus kan blijvende schade aanrichten aan de economie. Dat zei Jerome Powell van de Amerikaanse centrale bank vandaag in een toespraak. Hij vreest dat het wegvallen van met name kleine en middelgrote bedrijven de herstelcapaciteit van de economie zal aantasten. Deze bedrijven creëren veel werkgelegenheid en zijn dus cruciaal voor het herstel.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2020

"Autosector zal dit jaar 20 procent verlies lijden door coronamaatregelen”

“Twintig à 22 procent verlies.” Zo schat sectorFEDeratie Traxio de negatieve impact in van de coronamaatregelen op de autosector voor 2020. Na het weekend gaan naast de winkels ook alle garages en showrooms wel opnieuw open.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs