EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2020

Daling Duitse export in maart grootste in dertig jaar tijd

De coronacrisis heeft voor een grote daling gezorgd in de Duitse export. De goederenexport is in maart met 11,8 procent afgenomen ten opzichte van februari dit jaar. Dat maakte het Duitse FEDerale statistiekbureau bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2020

‘Maak u geen zorgen om de schulden’

‘Maak u geen zorgen om de schulden’ 7 mei 2020 In een persconferentie op 29 april verklaarde FED president Powell laconiek: ‘now is not the time to be concerned about debt!’ Kennelijk was dit bedoeld om eventuele twijfels over het tot dusver gevoerde ‘monetizing’ (failliete) beleid weg te nemen. Voorts beloofde hij ‘to be committed to using every tool to save the world from virus considerable risks’! Dus:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Dit is het effect van het opkoopbeleid van de FED

Het zal geen belegger zijn ontgaan dat de FED onlangs een nieuw opkoopbeleid heeft gelanceerd. Dit beleid is compleet anders dan alle andere stimuleringspakketten die we in het verleden hebben gezien. Nog nooit eerder was de Amerikaanse centrale bank zo agressief obligaties aan het opkopen. En dat weet te zorgen voor een groot probleem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2020

Gaat het stimuleringspakket van de FED de Amerikaanse economie redden?

Afgelopen woensdag liet Jerome Powell weten dat de FED alles zal doen om de Amerikaanse economie er bovenop te helpen. Vrij vertaald komt het er dus op neer dat de rente nog lang historisch laag zal blijven en dat het opkoopprogramma nog maanden van kracht zal zijn. Gaat dit beleid de Amerikaanse economie redden?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 april 2020

FED blijft zelfde koers varen in coronacrisis

De Amerikaanse centrale bank FED heeft de rente woensdag zoals verwacht onveranderd gelaten. De rente blijft nagenoeg nul.

De FED herhaalde het streven om veel instrumenten te gebruiken om de Amerikaanse economie te ondersteunen terwijl er harde klappen vallen vanwege de coronacrisis.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs