EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019

Amerikaanse centrale bank verlaagt rente voor het eerst sinds 2008

De FEDeral Reserve, de Amerikaanse centrale bank, heeft voor het eerst sinds 2008 het belangrijkste renteniveau verlaagd. De FED brengt het tarief waartegen banken kunnen lenen bij de centrale bank naar een bandbreedte van 2 en 2,25 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019

Deze bekende indicator waarschuwt voor een beurscorrectie…

De Amerikaanse indices bewegen op dit moment rond hun recordkoersen. Beleggers zijn in afwachting van het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank die vanavond op het programma staat. De kans is enorm groot dat FED-voorzitter Jerome Powell een renteverlaging zal aankondigen. Toch is het nog sterk de vraag of dat zal gaan leiden tot verder stijgende beurskoersen.

Volgens de meeste analisten zit een renteverlaging op dit moment al verwerkt in de beurskoersen. Wat dat betreft zou je dus kunnen stellen dat een renteverlaging maximaal slechts een beperkte stijging weet op te leveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 juli 2019

Brexit: “Verenigd Koninkrijk is niet klaar voor no-deal; EU evenmin”

Britse bedrijven zijn niet klaar voor een no-deal brexit. Tot die conclusie komt de ConFEDeration of British Industry (CBI), een sectorvereniging die alle grote spelers in de industrie groepeert. De voorbereidingen voor een no-deal brexit zijn vooral gehinderd door onduidelijk advies. Maar ook de tijdsdruk en de complexiteit van het gegeven spelen een nefaste rol, aldus de CBI.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 29 juli 2019

The Money Masters: welvaart verschuiven van de massa naar de enkelen

Er is niets ‘FEDeral’ aan de FEDeral Reserve en er zijn géén ‘Reserves’! Dat is nogal een entree die deze docufilm maakt! Het probleem van de VS is niet de schuld(enberg), dat is het gevolg. Maar de oorzaak: die FED dus, FEDeral Reserve, Amerikaanse centrale bank. De FED is een consortium, gesticht in 1913, van private banken die werken (of zouden moeten werken) voor het publieke belang. Niet iedereen is van die mening echter.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2019

ECB kiest voor uitstel. Maar uitstel is geen afstel

Er lijkt zich een beeld van de toepassing van Modern Monetary Theory te schetsen bij niet alleen de FEDeral Reserve in de VS maar nog meer bij de Europese Centrale Bank. Deze week in de nieuwsbrief waarom uitstel geen afstel is en wat dit kan betekenen voor uw spaargeld en de prijs van edelmetalen.

Lees verder op GoldRepublic
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs