EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2018

Amerikaanse regering geeft toestemming voor oliewinning op Noordpool

De Amerikaanse regering heeft het bedrijf Hilcorp Energy toestemming gegeven om olie te winnen in het Noordpoolgebied.

​Het is de eerste keer dat de Amerikaanse FEDerale overheid daar een vaste oliewinningsinstallatie laat bouwen. Alaska stond eerder al wel olieboren toe in het deel van de zee waar deze staat zeggenschap over heeft.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2018

Hongarije koopt goud

Tom LassingOoit zei FED voorzitter Ben Bernanke dat goud iets uit het verleden was. Niemand met verstand van zaken die hem geloofde, maar hij zei het wel in functie als FED voorzitter. Goud was in zijn ogen ook geen geld.

Tom LassingOoit zei FED voorzitter Ben Bernanke dat goud iets uit het verleden was. Niemand met verstand van zaken die hem geloofde, maar hij zei het wel in functie als FED voorzitter. Goud was in zijn ogen ook geen geld.

Bijvoorbeeld een land als Hongarije. Het land had na haar communistische verleden vrijwel geen goud meer. Tot voor kort hadden ze slechts 3 ton aan goud. Dat goud hadden ze al tientallen jaren en het lag in London opgeslagen. Ze hebben heel recent maar liefst 28 ton goud, zijnde meer dan 900.000 ounces, bijgekocht.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Trump: “Voorzitter Amerikaanse centrale bank brengt onze economie in gevaar”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in een interview met de Amerikaanse krant The Wall Street Journal weer eens uitgehaald naar FED-preses Jerome Powell, die nota bene door Trump zelf werd aangesteld. De president is vooral niet te spreken over de veelvoud aan renteverhogingen die de koepel van centrale banken onder leiding van Powell in de VS doorvoert.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Trump zegt 'misschien' spijt te hebben van benoeming FED-voorzitter

De Amerikaanse president Donald Trump haalt opnieuw uit naar de voorzitter van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, Jerome Powell. In een interview met The Wall Street Journal zegt hij dat het lijkt alsof Powel wel heel erg graag de rente verhoogt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

Geconfisceerde bitcoin komen in eigen zak terecht

Op 5 november 2018 worden 660 bitcoins (BTC) geveild door de US Marshals Service. De Amerikaanse FEDerale politiedienst heeft deze eerder in beslag genomen bij ‘FEDeral criminal, civil and administrative cases’. Aan de huidige koers is dit een waarde van meer dan 4 miljoen dollar die per opbod verkocht zal worden. Wat gebeurt er met die grote som, hoor ik u denken. Die maar een van talloze is die door diverse overheden in de States geconfisceerd worden jaarlijks? In 2014 reeds bedroeg de totale waarde aan inbeslagnemingen maar liefst 5 miljard dollar…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs