EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1166 tot 1170 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014

Aankopen Goud China dwarsbomen FED

Goud en de rol van de Amerikaanse Dollar stonden centraal in week 23. De goudaankopen door China dwarsbomen de plannen van de FED en Amerikaanse banken. De FED is indirect betrokken bij de manipulatie van de goudprijs. Amerikaanse banken als Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Citibank en Morgan Stanley voeren de verkopen van goud uit in de markt met als doel de goudprijs te drukken. De Chinezen maken hier gebruik van door het fysieke goud voor een gunstige prijs te kopen. De Amerikaanse banken hebben als doel om na het dumpen van het goud in de markt het goud op een later tijdstip tegen een lagere prijs weer terug te kopen. De Chinese goudaankopen verhinderen het spel dat jaren lang werd gespeeld.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 9 juni 2014

Er zijn grote problemen bij pensioenfondsen

Pakken zich donkere onweerswolken samen boven de wereld van de Amerikaanse pensioenfondsen? Als we het Rockefeller Institute of Government mogen geloven is dat inderdaad waar. De meeste FEDerale pensioenfondsen zien het water tot aan de lippen stijgen, ze dreigen met andere woorden te verzuipen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 juni 2014

De FED kan China gaan helpen

[...]

[...]

Maar vooral opmerkelijk was de uitspraak van Faber dat indien de omstandigheden het zouden vereisen de Chinezen mogen rekenen op hulp van de Amerikanen. China is inderdaad zo belangrijk voor de wereldeconomie dat de FED in geval van nood tussenbeide zal komen.

Wanneer er echt serieuze problemen opduiken zal de FED dezelfde strategie toepassen die ze tot dus ver heeft toegepast. Dat wil zeggen dat de geldpersen in de U.S. weer op volle toeren zullen draaien. De wereld zal overspoeld worden met geld en dat geld zal gebruikt worden om de gaten, geslagen in China, te dichten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 juni 2014

Schiff: “De FED zal tapering moeten stoppen”

Peter Schiff blijft ervan overtuigd: de FED zal vroeger dan later de tapering van QE moet stoppen. Schiff houdt deze visie aan omdat de economie maar blijft sputteren. Bovendien ziet hij diverse signalen in de financiële markten, waaronder de correctie in momentumaandelen, die wijzen op een aanstaande economische vertraging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014

Investeerders kijken naar wat Janet Yellen doet

De centrale banken hebben de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld op de markten, daar zal iedereen het wel over eens zijn. Vooral voor de Amerikaanse centrale bank was een centrale rol weggelegd. Met haar politiek van quantative easing heeft de FED een experiment opgestart dat zij voorgaande niet heeft gekend.

Als we terug blikken naar het verleden, stellen we vast dat Ben Bernanke zijn carrière bij de FED in 2008 startte met een crisis van epische afmetingen, een crisis van een formaat dat we sinds de Grote Depressie van de jaren ’30′ van de vorige eeuw niet meer hebben gezien. Bernanke is niet bij de pakken blijven zitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs