EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1166 tot 1170 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zondag 20 april 2014

big reset

IMF Managing Director Christine Lagarde sits down for a one-on-one conversation with Bloomberg's Francine Lacqua at the World Economic Forum in Davos. During the 30 minute show Lagarde talks about why it's important that we 'Reset' the global economy, the lessons learned from the downturn and the impact of FED tapering.

Lees verder op bloomberg.com
Geplaatst op: zondag 20 april 2014

De bank mag het volk leegzuigen met toestemming van (bijna) elke regering op aarde!

De bank mag het volk kapot maken en leegzuigen met toestemming van (bijna) elke regering op aarde! Waarom durf ik dit te zeggen?

De bank mag het volk kapot maken en leegzuigen met toestemming van (bijna) elke regering op aarde! Waarom durf ik dit te zeggen?

Ik daag elke bankier van elke nationale bank, de BIS, de FED, IMF, Wereldbank, elke bank CEO, elke (fiscale) advocaat, econoom, professor economie, rechter, belastingambtenaar, koning of koningin, senator, premier, minister van justitie of minister van financiën uit om te bewijzen dat ik GEEN gelijk heb als ik de volgende bewering lanceer. De onverbloemde waarheid, in feite een juridisch steekspel, waar elke regering van op de hoogte is!

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014

Balans FEDeral Reserve blijft maar groeien

De economische situatie lijkt zich te stabiliseren. In ieder geval als je de mainstream media mag geloven. En dat is wat de meeste mensen doen. De FEDeral Reserve heeft een enorme rol gespeeld in het stutten van alles wat in elkaar dreigde te donderen. Hierdoor is de balans van de FEDeral Reserve maar blijven groeien. Nog steeds is ongeveer alles afhankelijk van de FED.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 17 april 2014

FED onderschat het inflatiegevaar- goud kan profiteren

Het is al een tijdje geleden dat we nog iemand hebben horen waarschuwen voor inflatie. Het gevaar op deze economische plaag, een ander woord kunnen we er niet voor bedenken, lijkt op dit moment bijzonder klein. Dat geldt op de eerste plaats voor Europa, waar de inflatie ver onder het target van de Europese centrale bank op 2 procent blijft.

Maar ook de Amerikaanse centrale bank maakt zich af en toe zorgen over de te lage inflatie. Te veel inflatie is uiteraard niet goed maar te weinig inflatie is eveneens af te raden. Het risico bestaat namelijk dat het ontbreken van inflatie uiteindelijk zal leiden tot deflatie. En dat is een andere economische plaag waar ook al weer niemand op zit te wachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

FED-voorzitter Yellen blijft bereid economie te steunen

President Janet Yellen van de FEDeral Reserve heeft vandaag gezegd dat de centrale bank de economie zal blijven steunen, ook al zien sommige beleidsmakers pas eind 2016 een situatie van volledige werkgelegenheid.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs