Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3201 artikelen gevonden. Artikel 1171 tot 1175
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

FED jaagt Wall Street de stuipen op het lijf

De notulen van de laatste FED vergadering zijn uit en daar stond iets in waar Wall Street bepaald niet blij van werd. Sterker nog, de Amerikaanse centrale bank joeg beleggers regelrecht de gordijnen in.

Om u niet langer in spanning te laten: uit de FED notulen (‘minutes‘) bleek dat diverse FEDeral Reserve officials voorstander zijn van een vroegtijdige renteverhoging. Nu bleef de benchmark short-term interest rate uiteindelijk ongewijzigd op (effectief) nul, maar de toon is bij deze gezet.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

FEDeral Reserve wordt duidelijker over rentebeleid

De FEDeral Reserve (FED) komt binnenkort met een nieuwe richtlijn voor het rentebeleid van de komende tijd. Dat blijkt uit de notulen van de meest recente beleidsvergadering van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, die vandaag werden gepubliceerd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Hoe de FED iedereen bedriegt: QE veel hoger dan gedacht

De FEDeral Reserve heeft zo veel macht en geloofwaardigheid dat de beleggers aan de lippen hangen van de Bernankes en de Yellens zodat ze ook gewoon klakkeloos overnemen wat ze bij de FED allemaal te zeggen hebben. Maar wie naar de cijfers kijkt, weet dat de FED liegt en bedriegt. Je moet dus niet luisteren naar wat de FED zegt, je moet kijken naar wat de FED doet, aldus The Wall Street Examiner.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Handleiding naar een nieuwe financiële crisis

Een lawine aan liquiditeiten door de centrale banken, met de FEDeral Reserve op kop, dreigt als een boemerang terug te komen. $ 85 miljard verse dollars, iedere maand opnieuw hebben schulden gecreëerd, bubbels geblazen en het financieel systeem op zijn kop gezet. De gedwongen afbouw van deze steun, kan de wereld in een nieuwe financiële crisis duwen, aldus leap 2020.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

FED zal een ramp aanrichten, goud profiteert

Goud zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de FED, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

Veel onder ons hebben het in 2013 moeilijk gehad met goud, om van zilver en de andere edelmetalen nog maar te zwijgen. Er vonden op de goudmarkt dan ook dramatische gebeurtenissen plaats die nog altijd niet helemaal verklaard kunnen worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$