EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
41
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1171 tot 1175 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

'FED moet groei blijven stimuleren'

De Amerikaanse centrale bank moet de economische groei blijven stimuleren. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

De EU verkiezingen en één groot en FEDeraal Europa

Veel inwoners van ons land komen qua EU niet veel verder dan “Zij daar in Brussel of Straatsburg”. Parlement en commissarissen. Dikke salarissen, hoge onkostenvergoedingen en nog vele andere riante regelingen. De Europese Unie die steeds verder uitgroeit, zich met steeds meer zaken bemoeit. Als het er écht om gaat dan duiken regeringsleiders, commissarissen en andere betrokkenen in donkere achterkamertjes, wikken en wegen, ruilen en dreigen, belonen en straffen. Hebben wij Nederlanders überhaupt iets in te brengen en zo ja hoe dan?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

Amerikaanse banken scheutiger met krediet

Amerikaanse banken zijn in het eerste kwartaal van dit jaar scheutiger geworden met leningen. Dat blijkt uit onderzoek waarvan de FEDeral Reserve, de koepel van centrale banken in de Verenigde Staten, de resultaten vandaag heeft gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 mei 2014

Week 18: meest ondergewaardeerde asset ter wereld

Afgelopen week liep de spanning rondom Oekraïne weer op en het banencijfer in Amerika werd bekend. Er kwamen 288.000 banen bij volgens het NFP-cijfer waar gemiddeld door analisten op 218.000 werd gerekend. De participatiegraad daalde sterk en kwam uit op het nivo van 1978. Verder maakte de FED bekend dat er nogmaals $10 miljard per maand minder zal worden geprint ($45 miljard per maand aan extra geldcreatie).

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 mei 2014

De robot kan de werkloosheid doen exploderen

De grote leiders van deze wereld hameren op een lage werkloosheid. Toch is de FED inmiddels al van gedachten veranderd. Terwijl de FED ons vorig jaar nog duidelijk attendeerde dat de werkloosheid lager moest alvorens het stimuleringsbeleid werd afgebouwd, is die gedachten opeens van de aarde verdwenen. De FED heeft zelfs te kennen gegeven dat het zich minder zal richten op de werkloosheid in vergelijking met een jaar eerder. Dit is ook duidelijk te zien aan het stimuleringsbeleid, daar zijn namelijk al tientallen miljarden van afgehaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs