EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1181 tot 1185 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zaterdag 3 mei 2014

De robot kan de werkloosheid doen exploderen

De grote leiders van deze wereld hameren op een lage werkloosheid. Toch is de FED inmiddels al van gedachten veranderd. Terwijl de FED ons vorig jaar nog duidelijk attendeerde dat de werkloosheid lager moest alvorens het stimuleringsbeleid werd afgebouwd, is die gedachten opeens van de aarde verdwenen. De FED heeft zelfs te kennen gegeven dat het zich minder zal richten op de werkloosheid in vergelijking met een jaar eerder. Dit is ook duidelijk te zien aan het stimuleringsbeleid, daar zijn namelijk al tientallen miljarden van afgehaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

De waarheid over de Amerikaanse werkloosheid

Morgenmiddag zal het werkloosheidscijfer van Amerika worden gepubliceerd. Dit werkloosheidscijfer wordt onveranderd geschat op 6,7%. De FED heeft gedurende een langere periode gehamerd op een laag werkloosheidscijfer. Inmiddels heeft Janet Yellen bekend gemaakt dat de FED zich minder zal richten op dit werkloosheidscijfer. Wij vestigen onze aandacht weldegelijk op dit Amerikaanse werkloosheidscijfer, en de meeste beleggers doen dat ook.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014

Dow Jones sluit op recordstand

De beurzen in New York lieten woensdag een licht positieve reactie zien op de uitkomst van de beleidsvergadering van de FED, waarna de Dow-Jonesindex een nieuw record bereikte. De beslissing van de FED om het maandelijkse steunbeleid met 10 miljard dollar terug te schroeven, was echter algemeen verwacht en ook het begeleidende commentaar bood weinig nieuwe inzichten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

FED bouwt steunbeleid verder af

Dat bleek woensdag na afloop van de vergadering van het beleidsbepalende comité van de FED.

Dat bleek woensdag na afloop van de vergadering van het beleidsbepalende comité van de FED.

Het bedrag waarvoor de FED maandelijks obligaties opkoopt wordt, zoals economen in het algemeen hadden verwacht, met 10 miljard dollar verlaagd tot 45 miljard dollar (32 miljard euro).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Aantal werklozen in Duitsland daalt verder

Het werkloosheidscijfer in Duitsland is in april sterker gedaald dan analisten hadden verwacht, meldt het Duitse FEDerale arbeidsbureau vandaag. Het is voor de vijfde opeenvolgende maand dat de werkloosheid in Duitsland is afgenomen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs