EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1201 tot 1205 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Dit is hoe echt geld werd gewisseld naar fiat geld

Voor 1933 kon je een briefje van $ 100 Treasury Note omwisselen bij een bank voor $ 50 goud en $ 50 zilver. In 1933 veranderde er iets. Als je dan naar de bank ging met dezelfde vraag, kreeg je als antwoord: sorry, dat gaat niet - ik kan je wel 2 briefjes van $ 50 FEDeral Reserve Notes geven. Vanaf toen veranderde de financiële wereld compleet en vandaag zitten we in de eindfase van dit spel. Dit is hoe de Rotschilds het financieel landschap hebben herschapen in hun voordeel, aldus Silver Doctors...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Column Kees de Kort | Amerikaanse contradictio in terminis

FED-president Janet Yellen heeft weer van zich laten horen. BNR's Kees de Kort: "Het gaat zo goed met de Amerikaanse economie, het herstel loopt zó'n vaart dat mevrouw Yellen zegt: 'Zonder ons kan het niet. Wij blijven de economie steunen'." Dan: "Hoe goed gaat het dan met de economie als Yellen zegt dat de FED moet bljiven steunen?"

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

FED blijft 'uitzonderlijke steun' nog jaren voorzetten

Het besluit om de steun voorlopig te handhaven, stoelt op ''aanzienlijke speling'' in de arbeidsmarkt, aldus Yellen. Ze wees op factoren als een grote groep gedeeltelijk werklozen, stagnerende lonen en een lage arbeidsparticipatie.

Yellen zei er van overtuigd te zijn dat de overige leden van het beleidsbepalend orgaan van de FED haar mening delen. ''De littekens van de grote depressie zijn nog altijd zichtbaar. Het vergt tijd om onze doelen te bereiken.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

De weg naar Europese kwantitatieve verruiming ligt open

Mario Draghi van de Europese Centrale Bank heeft in de afgelopen jaren een aantal keer aangegeven dat hij Europese landen met schuldenproblemen graag zou willen helpen, middels de aankoop van staatsobligaties. Er was echter een enigszins conservatieve Duitser, Jens Weidmann, de baas van de de centrale bank van Duitsland, die deze stimuleringsplannen resoluut van tafel veegde. Volgens Weidmann zouden de aankopen van obligaties ( á la de FED en de BoE) op langere termijn niet werken. De Duitser zei toentertijd nog letterlijk dat landen verslaafd zouden kunnen raken aan de hulp van de ECB:

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

Column Kees de Kort | Geen FEDpot

Boeing heeft een paar grote orders gekregen, maar onderliggend sukkelt het allemaal een beetje door in de VS, zegt BNR's Kees de Kort. "Die dingen moeten gebouwd worden, maar het zegt niet zoveel over Amerika in zijn totaliteit."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs