EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1201 tot 1205 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Dit is wat de FED je volgende week zal vertellen

Volgende week is er een nieuwe FED-meeting. De financiële markten zullen hun adem weer inhouden. Het zal de eerste keer zijn dat Janet Yellen aan het woord is. Bill Gross weet alvast wat er gezegd zal worden, u hoeft dus niet in spanning af te wachten wat er zal gebeuren, aldus MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Art Cashin: “De FED is blind”

De discussie over de situatie waarin de Amerikaanse economie zich bevindt is in de afgelopen weken weer hoog opgelaaid. Doet die economie het nu inderdaad goed of het is allemaal maar schone schijn. Bovendien stelt zich ook nog altijd het probleem van de invloed van de Amerikaanse centrale bank op de economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

De zenuwoorlog om het Duitse goud in Amerika

Op internet doen al een tijd geruchten de ronde als zou Amerika weigeren 1.500 ton goud, dat eigendom is van Duitsland en bij de FEDeral Reserve in New York ligt opgeslagen, terug naar Berlijn te zenden. Duitsland stockeerde zijn goud tijdens de Koude Oorlog om strategische redenen bij de FED, de Bank of England en de Banque de France.

Op internet doen al een tijd geruchten de ronde als zou Amerika weigeren 1.500 ton goud, dat eigendom is van Duitsland en bij de FEDeral Reserve in New York ligt opgeslagen, terug naar Berlijn te zenden. Duitsland stockeerde zijn goud tijdens de Koude Oorlog om strategische redenen bij de FED, de Bank of England en de Banque de France.

Begin vorig jaar raakte dan bekend dat onze oosterburen 300 ton goud uit New York zouden repatriëren en 374 ton uit Parijs.

Omdat deze operatie vertraging opliep doen nu zo veel samenzweringstheorieën de ronde dat al 15.000 Duitsers de petitie ‘Breng ons goud terug’ hebben ondertekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Is de afscheiding van de Krim legaal?

De internationale gemeenschap heeft geen wettelijke basis om zich te mengen in de toekomst van de Krim als een onderdeel van Oekraïne, onafhankelijk land of een gewest van de Russische FEDeratie. Dat zegt de krant Financial Times naar aanleiding van het referendum dat in de Krim wordt georganiseerd over een afscheuring van Oekraïne. De krant merkt op dat de internationale wetgeving het recht op afscheiding niet specifiek erkent, maar ook geen enkele belemmering voorziet van unilaterale onafhankelijkheidsverklaringen. De internationale instellingen zullen volgens de Financial Times door de uitslag van het referendum niet in actie komen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

QE binnen enkele jaren naar $ 850 miljard per maand

Mike Maloney heeft een zeer interessante video over het monetaire systeem in de Verenigde Staten. Tot 2008 hield de FEDeral Reserve "base money" op $ 850 miljard. Sindsdien explodeerde dit tot een viervoud. Vorig jaar werd iedere maand 1/10 van het "base money" uit 2008 extra gecreëerd. Maar door de forse daling van de omloopsnelheid van het geld zorgt dit niet voor een opstoot van inflatie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs