EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1211 tot 1215 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Lid FEDeral Reserve geeft toe: QE dient enkel voor de rijken

Dallas FED President Richard Fisher is altijd al een buitenbeentje binnen de FEDeral Reserve, al vanaf het begin is hij een tegenstander geweest van qauntitative easing - maar nu windt hij er geen doekjes meer rond: Ben Bernanke heeft QE ontworpen om de rijken te helpen! Bernanke is overtuigt van het “trickle down”-effect waarbij de welvaart moet doorsijpelen van de rijken naar de rest van de bevolking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Update week 12: Jongeren in Goud, Goudrally & Verkopen Zilver VS

De goudprijs daalde afgelopen week 3,5% van $1382,30 naar $1334,20 per troy ounce. De Chairman van de FED, Janet Yellen kondigde aan om de afbouw van QE te continueren met $10 miljard per maand. De spanningen in Oekraïne namen af en deze twee factoren in combinatie met winstnemingen duwde de goudprijs lager. De zilverprijs daalde ruim 5,2% van $21,43 naar $20,31 per troy ounce.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zondag 23 maart 2014

Goud en zilver report (Week 12)

Een overduidelijke uitslag van het referendum in de Krim en verdere afbouw van het stimuleringsprogramma door de FEDeral Reserve zetten de prijzen van goud en zilver afgelopen week onder druk. De goudprijs daalde met 2,74%, terwijl zilver 4,41% goedkoper werd. Ook werd de euro afgelopen week zwakker tegenover de dollar.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

VS: inkomenskloof stijgt - Fisher over QE

With Bernanke gone, the remaining FED members knowing full well they will be crucified, metaphorically of course (if not literally) when it all inevitably comes crashing down, are finally at liberty with their words... and the truth is bleeding out courtesy of the president of the Dallas FED, via Bloomberg.

With Bernanke gone, the remaining FED members knowing full well they will be crucified, metaphorically of course (if not literally) when it all inevitably comes crashing down, are finally at liberty with their words... and the truth is bleeding out courtesy of the president of the Dallas FED, via Bloomberg.

Which incidentally coincides with Bernanke's heartfelt "admission" that "my natural inclinations, even if it weren’t for the legal mandate, would be to try to help the average person." As long as helped to boost the wealth of the non-average billionaire., all is forgiven. "The result was there are still many people after the crisis who still feel that it was unfair that some companies got helped and small banks and small business and average families didn’t get direct help,” Bernanke said. “It’s a hard perception to break." The truth, as again revealed by Fisher, will not help with breaking that perception.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

De man die tot nu toe ‘tapering’ correct voorspelde – zegt nu dat QE omhoog gaat

De verdere afbouw van de stimulus door de FEDeral Reserve zond eergisteren even een zondvloed van angst over de markten. Het economisch herstel van de laatste jaren is een herstel op basis van lage rentevoeten en monetaire stimulus, niet op basis van een sterkere economie. Dit was allemaal in het voordeel van Wall Street en de vastgoedmarkt, maar een renteverhoging kan roet in het eten gooien.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs