EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1211 tot 1215 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

FED worstelde met ondergang Lehman Brothers

Beleidsmakers van de FEDeral Reserve (FED) hadden in de dagen na de val van de Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers geen goed zicht op de consequenties daarvan voor de economie. Dat blijkt uit de notulen van de beleidsvergaderingen van de FED uit 2008, die vandaag zijn gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Dit is de impact van QE op de bankbalans

Door QE kunnen banken staatsobligaties en hypotheekleningen bij de FEDeral Reserve omruilen voor tegoeden bij de centrale bank. Er wordt dus geen geld gedrukt om dit schuldpapier van banken over te nemen. Deze grafieken van Soberlook geven meer inzicht.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Houtindustrie luidt alarmbel: 2.800 banen bedreigd

FEDustria, de Belgische FEDeratie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, trekt aan de alarmbel: door het gesubsidieerd verbranden van hout staan er in de sector 2.800 jobs op de helling. Bovendien dreigt de Vlaamse energiefactuur te stijgen met 328 miljoen euro. De FEDeratie voerde vrijdag actie op het Martelarenplein in Brussel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Huizenprijzen stijgen drie keer sneller dan inflatie

Sinds 1975 zijn de gemiddelde verkoopprijzen van huizen drie keer sneller gestegen dan de inflatie. Dat besluit de FEDerale overheidsdienst Economie in een analyse over de vastgoedprijzen in de eerste helft van 2013. Een woonhuis ging toen voor gemiddeld 195.899 euro van de hand.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

De Verenigde Staten heeft een groot probleem …

Er komen steeds meer verontrustende signalen over de Amerikaanse vastgoedmarkt. In 2007 was de crash van de Amerikaanse vastgoedmarkt nog de aanleiding tot een van de grootste financiële crisissen uit de geschiedenis. Het extreem soepele beleid van de FEDeral Reserve heeft de vastgoedmarkt opnieuw tot surrealistische niveaus gebracht, en daar lijkt stilaan opnieuw een einde aan te komen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs