EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1216 tot 1220
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Harvard econoom haalt zijn geld van de bank

Een voormalig Harvard econoom maakt publiekelijk bekend dat hij $1 miljoen heeft weggehaald bij Bank of America. Hij haalt al zijn geld van de bank, omdat hij geen rente meer ontvangt. Normaal gesproken is de rente een weerspiegeling van het risico, maar door het interveniëren van de FEDeral Reserve is de rente kunstmatig laag.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

FED mag, door fraude en oplichting, geen goud meer verhandelen

Al jarenlang houdt de media stil wat ik u nu ga vertellen. Iedereen hoort te weten wat er hem en haar financieel boven het hoofd hangt. De dollar is zijn eminente positie in de financiële wereld aan het verliezen en Amerika stevent op een heus faillissement af. Alle landen die hun munt hebben gekoppeld aan de dollar zullen mee worden getrokken in de Amerikaanse ellende indien ze op lokale schaal, dus in hun eigen land, geen orde op zaken gaan stellen en dollars gaan dumpen op de markt. Ook de euro en Britse pond zijn gekoppeld aan de dollar.

Lees verder op weebly.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Markten beseffen dat het zo niet langer verder kan

De financiële markten zijn inmiddels tot het inzicht gekomen dat de centrale banken allicht te ver zijn gegaan met hun acties. De dalende koersen moeten dan ook vooral als een waarschuwing aan het adres van de FED cs worden gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

ECB met de rug tegen de muur – QE onvermijdelijk?

De Europese Centrale Bank heeft maar weinig ruimte meer over om het traditionele beleid te voeren dat de centrale banken kennen. De ECB duwt in tegenstelling tot de FEDeral Reserve of de Bank of Japan nog lang niet het gaspedaal in van de onconventionele monetaire maatregelen. Maar met een rentevoet van 0,25 % heeft het niet veel opties meer over, aldus Quartz.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 1 februari 2014

Productie China op laagste stand in zes maanden

De industriële productie in China is in januari gekrompen tot het laagste niveau in zes maanden. Dat blijkt uit zaterdag gepubliceerde cijfers van de Chinese FEDeratie van Logistiek en Inkoop.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs