EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1216 tot 1220 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

S&P somberder over toekomst Rusland

Standard & Poor's (S&P) heeft zijn beoordeling van de vooruitzichten van de Russische FEDeratie verlaagd van stabiel naar negatief. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Geeft deze vrouw het definitieve startschot voor de Europese beurscorrectie ?

Janet Yellen, de nieuwe voorzitter van de FEDeral Reserve, heeft als opvolgster van Ben Bernanke geen gemakkelijke opdracht gekregen: ze moet de Verenigde Staten uit een lange periode van een extreem soepel monetair beleid loodsen en tegelijk de economische heropleving op peil  houden.  Het wordt de komende maanden voortdurend tussen twee vuren lopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Stieren verliezen winnende hand op de goudmarkt

Het kan verkeren zei ene Bredero. Vorige week kraakte de goudprijs nog de ene weerstand na de andere terwijl het deze week weer helemaal de andere richting uit gaat. Na verdere 'tapering' door de FEDeral Reserve staat de goudprijs op het laagste niveau in 3 weken - aldus Kitco...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

FED tapert verder, print maandelijks nog steeds $55 miljard

Gisteren heeft de chairman van de FED, Janet Yellen, aangekondigd dat QE zal worden terug gebracht van $65 miljard naar $55 miljard per maand. De beurs in in de VS reageerde negatief. De Dow Jones sloot 0,7% lager voor de dag. De goudprijs kreeg een flinke tik en daalde van $1356 naar $1327 per troy ounce.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Dit is dé bubbel van de rijkste 1 %

Volgens Peter Schiff is de FEDeral Reserve er in geslaagd om een aandelenbubbel te blazen die groter is dan eind jaren '90 én tegelijk een vastgoedbubbel te blazen die groter is dan die van 2007/2008. Volgens Schiff zal de FED dan ook alles doen wat mogelijk is om lucht te blijven blazen in deze bubbels omdat ze eenmaal te groot geworden zijn om ze te laten leeglopen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs