EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1236 tot 1240 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

De FED maakt de groeilanden kapot

Meer dan een decennia lang waren de groeilanden "hot", een must have voor iedere belegger. Maar er lijkt een definitief einde te komen aan dit sprookje zegt Jesse Colombo op Forbes. De huidige crisis in de groeilanden is nog maar het begin. Jesse Colombo waarschuwde al eerder voor het huidige onheil in de groeilanden en ziet de situatie alleen maar slechter worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

De enige echte reden waarom de FED “tapert”

Er dreigt veel onheil aan de horizon. Ondanks dat het afbouwen van quantitative easing de markten ernstig verstoort, heeft de FEDeral Reserve weinig andere keuze dan er mee door te gaan. De FED creëerde een situatie waarbij het moet kiezen tussen de banken of de Amerikaanse dollar. Het lijkt dat ze voor optie 2 gekozen hebben, aldus Silver Doctors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

1.250 banen verdwenen in sector hernieuwbare energie

De sector van de hernieuwbare energie in België heeft een moeilijk jaar achter de rug, met een verlies van 1.250 banen tot gevolg, meldt technologieFEDeratie Agoria vandaag. Zij ziet wel ruimte voor forse groei, maar alleen als er werk wordt gemaakt van "een veel efficiënter vergunningenbeleid".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

Handelsoverschot Duitsland 2013 naar record

Het handelsoverschot van Duitsland is in 2013 naar het recordniveau gestegen van 198,9 miljard euro. Dat werd vrijdag gemeld door het Duitse FEDerale bureau voor de statistiek op basis van voorlopige cijfers.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

FED laat in Europa een spoor van ellende achter

Zoals ik eerder al schreef, betekent elk verwoestend einde ook onvermijdelijk een nieuw begin. Het einde van de Sovjet-Unie verschaft enig inzicht in de mogelijkheden. Wat de motor was achter de opkomst van de ‘ flits-miljardairs‘, die als ‘ oligarchen‘ de belangrijkste economische sectoren in het huidige Rusland controleren, was kapitaal. Buitenlands kapitaal.

Hele bedrijven waren feitelijk voor een ‘ appel-en-een-ei‘ te koop, nadat de Sovjet-Unie instortte. Maar je had nog wel een ‘ appel‘ en een ‘ ei‘, de Russische nationaliteit, en handige ‘ connecties‘ nodig om ‘ oligarch‘ te worden. En hoe kreeg je toegang tot de vele miljoenen die nodig waren, als je enige bezit een roestige Lada was? Door het winnen van vertrouwen van geldschieters in het buitenland. Wat in de voormalige Sovjet-Unie grotendeels langs etnisch/religieuze lijnen liep, met Joodse geldschieters die wel vertrouwen hadden in Russen met een Joodse achtergrond.

Lees verder op stopdebankiers.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs