EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1241 tot 1245 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Ron Paul: De FED zit in de val

Volgens dr. Ron Paul is de FEDeral Reserve de oorzaak van alle problemen en Ben Bernanke zal het aan Janet Yellen over laten om alles op te ruimen. De FED kijkt alleen naar de Verenigde Staten terwijl de Amerikaanse dollar een globale munt is, het is de wereld reservemunt. Wat de FED doet heeft dus effect op heel de wereld en vooral op de zwakste landen eerst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Als de groeilanden vallen, valt de VS ook

Er zijn drie manieren om teveel schulden weg te krijgen: deflatoire afbouw van de schulden (Japan en Europa nu), inflatoire afbouw van de schulden (Weimar periode) en een mooie, gebalanceerde afbouw van de schulden (de VS de laatste jaren). De FED leverde fantastisch werk om de VS door de crisis te sturen, nu is echter de vraag: wanneer en hoe gaan we de stimulus afbouwen. Als dit niet op de correcte manier gebeurt, is alles voor niets geweest.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Puru Saxena: “FED zal de rente niet optrekken voor midden 2016″

Puru Saxena van Puru Saxena Wealth Management was te gast op Bloomberg TV om zijn visie te geven op het monetaire beleid van de ECB en de FED. Voor Puru Saxena blijft erbij dat we ons begeven in een deflatoire omgeving, waardoor centrale banken zullen blijven printen.

Dit zal de markten blijven ondersteunen, terwijl iedereen negatief is omdat de massa focust op de slechte economische omstandigheden. Maar de beurs is niet altijd de beurs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

De geschiedenis van QE in een grafiek

Quantitative easing door de FEDeral Reserve begon bijna 5 jaar geleden. En zoals dat met dergelijke maatregelen gaat, was het 5 jaar geleden ook een tijdelijke maatregel. Ondertussen passeerden QE 1, een verlenging van QE 1, QE 2, operatie twist en QE 3 de revue. Na 5 jaar zijn we dan ook op het punt gekomen dat QE afgebouwd gaat worden, zelfs voor de FEDeral Reserve is het genoeg geweest.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

DNB ongeloofwaardig over Nederlands goud

Met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) heeft de redactie van Citareg op 7 mei 2013 De Nederlandse Bank NV (DNB) verzocht om openbaarheid van de meest recente bewijzen over de Nederlandse goudvoorraad. Niet eventuele goudvorderingen, maar de fysieke aanwezigheid van het Nederlandse goud bij de Canadese centrale bank in Toronto, de Engelse centrale bank in Londen en bij de FEDeral Reserve Bank in New York. Gevraagd werd om schriftelijke verklaringen van de betreffende centrale banken als concreet bewijs. Op 2 juli 2013 liet de DNB weten het Wob-verzoek af te wijzen.

Lees verder op citareg.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs