EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1241 tot 1245 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2014

UPDATE: Goud

De nieuwe voorzitster van de FED, Janet Yellen, wordt op dit ogenblik op de grill gelegd door de Senate Banking Committee. De eerste woorden van Yellen zijn nog niet goed uitgesproken, of de prijs van goud maakt een stevige sprong.

Het werd snel duidelijk dat er geen drastische wijzigingen zullen komen in het bestaande beleid van de FED inzake QE. Als de economie aantrekt, zal QE stelselmatig afgebouwd worden. Maar moest een recessie opnieuw opduiken, dan zal Yellen terug de monetaire geldkraan opendraaien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2014

Jim Rogers “Crisis in groeilanden zal nog erger worden”

Volgens Jim Rogers is de FEDeral Reserve de hoofdverantwoordelijke voor de problemen in de groeilanden. Het goedkope geld en de biljoenen nieuw geld overspoelden de groeilanden. Maar landen als Indonesië, Brazilië, Turkije, India, ... zijn zelf ook schuldig omdat ze gretig gebruik gemaakt hebben van dit goedkope geld zonder hun economie aan te passen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

De FED maakt de groeilanden kapot

Meer dan een decennia lang waren de groeilanden "hot", een must have voor iedere belegger. Maar er lijkt een definitief einde te komen aan dit sprookje zegt Jesse Colombo op Forbes. De huidige crisis in de groeilanden is nog maar het begin. Jesse Colombo waarschuwde al eerder voor het huidige onheil in de groeilanden en ziet de situatie alleen maar slechter worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

De enige echte reden waarom de FED “tapert”

Er dreigt veel onheil aan de horizon. Ondanks dat het afbouwen van quantitative easing de markten ernstig verstoort, heeft de FEDeral Reserve weinig andere keuze dan er mee door te gaan. De FED creëerde een situatie waarbij het moet kiezen tussen de banken of de Amerikaanse dollar. Het lijkt dat ze voor optie 2 gekozen hebben, aldus Silver Doctors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

1.250 banen verdwenen in sector hernieuwbare energie

De sector van de hernieuwbare energie in België heeft een moeilijk jaar achter de rug, met een verlies van 1.250 banen tot gevolg, meldt technologieFEDeratie Agoria vandaag. Zij ziet wel ruimte voor forse groei, maar alleen als er werk wordt gemaakt van "een veel efficiënter vergunningenbeleid".

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs