EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1251 tot 1255 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

FED bouwt stimuleringsprogramma verder af

De FEDeral Reserve vermindert het maandelijkse bedrag waarvoor schuldpapier wordt opgekocht ter ondersteuning van de Amerikaanse economie van 75 naar 65 miljard dollar. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

De tapering is overal

Zal de FEDeral Reserve doorgaan met tapering? Dat is de vraag waar we vanavond meer duidelijkheid over krijgen, want dan krijgen we de uitkomst van het FOMC overleg te horen. In aanloop naar dat moment presenteren we de volgende grafiek, die laat zien dat de bereidheid om het Amerikaanse tekort te financieren al langer tanende is. De tapering is overal!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Goudprijs daalt in aanloop naar de FOMC

Morgen weten we meer over het monetaire beleid van de FEDeral Reserve, want dan zal Bernanke voor de laatste keer in de rol van voorzitter een FOMC toelichting geven. Verschillende valuta, maar ook aandelenmarkten en edelmetalen, staan hierdoor onder druk. Beleggers wachten in spanning af of de tapering een vervolg krijgt.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Ron Paul: De FED zit in de val

Volgens dr. Ron Paul is de FEDeral Reserve de oorzaak van alle problemen en Ben Bernanke zal het aan Janet Yellen over laten om alles op te ruimen. De FED kijkt alleen naar de Verenigde Staten terwijl de Amerikaanse dollar een globale munt is, het is de wereld reservemunt. Wat de FED doet heeft dus effect op heel de wereld en vooral op de zwakste landen eerst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Als de groeilanden vallen, valt de VS ook

Er zijn drie manieren om teveel schulden weg te krijgen: deflatoire afbouw van de schulden (Japan en Europa nu), inflatoire afbouw van de schulden (Weimar periode) en een mooie, gebalanceerde afbouw van de schulden (de VS de laatste jaren). De FED leverde fantastisch werk om de VS door de crisis te sturen, nu is echter de vraag: wanneer en hoe gaan we de stimulus afbouwen. Als dit niet op de correcte manier gebeurt, is alles voor niets geweest.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs