EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1251 tot 1255 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Column Kees de Kort | Meevallers: de economie, tegenvallers: het weer

De Chicago FED National Activity Index is misschien wel de favoriete index van Kees de Kort. Wat daaruit naar voren kwam was voor De Kort geen verrassing. “Die ging natuurlijk omlaag.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

FEDeral Reserve financiert 71% van de Amerikaanse tekorten

De FEDeral Reserve heeft in 2013 ruim 71% van de Amerikaanse tekorten gefinancierd. De centrale bank kocht onder het QE programma $543 miljard aan staatsobligaties. Het buitenland was minder bereid om de schuldenlast van de Amerikaanse overheid te dragen, want die schroefden hun aankopen terug van ruim $500 miljard in 2012 naar slechts 137,9 miljard in 2013.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Dit zijn de 7 goedkoopste beurzen ter wereld

De goedkoopste beurzen ter wereld vindt u niet in verre oorden, maar gewoon in Europa. Beleggers op zoek naar koopjes vinden hier de 7 goedkoopste beurzen ter wereld.

De meeste waarnemers zijn het er over eens dat de lamp momenteel in Europa brandt. De Amerikaanse beurzen hebben een zeer sterk beursjaar 2013 achter de rug en zullen naar alle waarschijnlijk in 2014 op de rem gaan staan. Er is namelijk de FED factor waar rekening mee moet gehouden worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

India trekt de enige juiste conclusie

In de marge van de G20 meeting trok India de enige juiste conclusie: de Groeimarkten staan er alléén voor. Wat betekent dit voor de diverse Emerging Markets en specifiek voor India? We gaven het van het weekend al te kennen: de Groeimarkten staan er alleen voor en zullen hun eigen zaakjes moeten opknappen. Tot die conclusie is ook India gekomen. En daar was de grote baas van de Indiase centrale bank, Raghuram Rajan, toch niet onverdeeld gelukkig mee zo liet hij CNBC in Sydney weten. Volgens Rajan is een mislukking om de turbulentie rond de Groeimarkten aan te pakken door de G20 riskant. Een nieuwe financiële crisis is zomaar geboren. Hij is niet blij met de impact die de tapering van de FED op de Groeimarkten heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Het belangrijkste dat je moet weten over obligaties

De meeste obligatiebeleggers kan je in 3 categorieën onderverdelen: de angstige, de vergeetachtige en de slimme beleggers. Het is dan ook niet evident deze dagen om te investeren in obligaties. De Amerikaanse 10-jarige rentevoet steeg van een dieptepunt van 1,68 % naar 3 % om daarna weer terug te vallen rond 2,6 %. De acties van de FEDeral Reserve hebben een grote impact op de rentevoet en dus ook op de waarde van de obligaties.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs