Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3204 artikelen gevonden. Artikel 1251 tot 1255
Bron: hol.es
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Het grootste schandaal in de gescheidenis van de mens, we hebben er allemaal mee te maken

‘The biggest scam in the history of mankind’ legt het accent op de FED en geeft opnieuw een niet geheel juiste voorstelling van zaken. De ‘aandeelhouders’ van de FED zijn inderdaad Amerikaanse commerciële banken, die een vastgesteld dividend ontvangen van 6%. Dat geld vloeit dus niet rechtstreeks in de zakken van de elite. Verder wordt de ‘interest on FEDeral reserve notes’ door de FED uitgekeerd aan de VS Treasury waardoor de winst grotendeels terugvloeit in de staatskas. In 2012 ging het om een bedrag van 88 miljard dollar. Per saldo bleef er in 2012 2,1 miljard dollar winst over. Daar wordt de elite niet rijk van.

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

De FED zal bitcoin niet stoppen

Kernen: “But what is the position of the FED from a policy perspective if there is one? Or what do you think the position of the U.S. government should be on Bitcoin, or other virtual currencies?”

Lacker: “That’s — for what they’re doing, it’s a free market and I don’t see why they have an interest in stopping it — at this point.”

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 23 december 2013

FEDeral Reserve manipuleert de aandelenmarkt omhoog

Volgens James Grant en Richard Sylla lijkt de Amerikaanse centrale bank vooral de aandelenmarkt te ondersteunen. De twee deskundigen maken deze beschuldiging in het programma Wealth Track, dat verslag doet van honderd jaar FEDeral Reserve.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Honderd jaar FEDeral Reserve in grafieken

Vandaag bestaat de FEDeral Reserve honderd jaar. Wat heeft die honderd jaar gedaan met de waarde van de dollar? En is de centrale bank er in geslaagd de werkgelegenheid te verbeteren? Kortom: Hoe ziet het trackrecord van de FED eruit? Marketupdate zette verschillende grafiek op een rij...

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Is tapering de opmaat naar een devaluatie van de dollar?

De stagnerende economie heeft meer monetaire stimulering nodig, maar met de tapering schroeft de FED de geldkraan juist dicht. Wat is de gedachte achter deze strategie? Is dit een aanzet naar een gecontroleerde dollar devaluatie?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$