EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1251 tot 1255
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

België heeft structureel probleem met (jeugd)werkloosheid

Het is niet gemakkelijk om iets te veranderen in een land als België, maar willen we de werkloosheid efficiënter kunnen aanpakken, is dit broodnodig. Wallonië en Vlaanderen kennen andere soorten van werkloosheid die op een andere manier aangepakt moeten worden, maar toch blijft alles onder 1 FEDeraal beleid. Dit zorgt er dan ook voor dat België met een structureel probleem kampt op de arbeidsmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Geen indexering van ambtenarenlonen en sociale uitkeringen in 2014

De volgende overschrijding van de spilindex zou maar plaatsvinden in december 2014. Dat blijkt uit de laatste prognoses van het FEDeraal Planbureau. De verschuiving is volledig op naam te schrijven van de verlaging van de btw-voet op elektriciteit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Monetaire stimulering zorgt niet voor hoge inflatie!

Velen denken dat het stimuleringsprogramma van de Amerikaanse centrale bank zorgt voor hoge inflatie, omdat het geld dat de FEDeral Reserve 'bijdrukt' vroeg of laat in de economie terecht zal komen. Maar banken kunnen dit geld helemaal niet uitlenen aan consumenten en bedrijven! Weten hoe het zit? Lees dan verder op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Column Kees de Kort | Yellen laat zich niet gek maken

De Amerikaanse Senaat is akkoord gegaan met de benoeming van Janet Yellen als het nieuwe hoofd van de FEDeral Reserve. Sommige commentatoren denken dat zij een speelbal kan worden van belangengroepen, maar Kees de Kort denkt daar anders over.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2014

Bernanke heeft zijn opvolger met een probleem opgezadeld

Bernanke zwaait eind deze maand af, Janet Yellen pakt definitief het stokje over. Ze gaat alvast van start met een waar hoofdpijndossier.

We weten inmiddels allemaal dat FED Chairman Ben Bernanke op 31 januari andere oorden zal opzoeken. Hij neemt afscheid als topman van de Amerikaanse centrale bank, een functie die hem jarenlang voor de schijnwerpers heeft gebracht. Inmiddels kent iedereen het kalende hoofd van de FEDeral Reserve man.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs