EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1476 tot 1480 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013

Kans op een goud rally is levensgroot

Goud krabbelt de laatste dagen op. De FED houdt de geldpers op volle toeren en in India breekt weer het traditionele feestseizoen aan. Grote Amerikaanse zakenbanken draaien naar bullish op goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Zitten we binnenkort zonder fysiek goud?

Het begint er steeds meer op te lijken dat centrale banken, in het bijzonder de Amerikaanse FED, lang niet zoveel goud in bezit hebben als officieel is opgegeven. Dat blijkt ook uit het verzoek van Duitsland in januari van dit jaar om 300 ton goud te repatriëren. Duitsland wilde het goud wel komen inspecteren maar daar zat de FEDeral Reserve eigenlijk niet op te wachten. Uiteindelijk ging de FED akkoord met het volgende: tegen 2020 zal Duitsland de goudvoorraden terugkrijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Global Economic Shocks coming in 2014

Van de wereldberoemde internationaal investeerder Jim Rogers is de uitspraak “De financiële ramp begint als de FED stopt met printen”.  We halen deze aan omdat een rondvraag in oktober 2013 onder 40 economen als consensus geeft dat de Amerikaanse centrale bank in maart 2014 haar maandelijkse obligatie-inkopen (= dollars printen) zal verminderen van 85 miljard dollar per maand tot 70 miljard.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Tegenvaller is meevaller

We leven in interessante tijden, ook op de financiële markten. De uitgestelde werkloosheidscijfers over september van de VS werden zojuist bekend gemaakt. En gelukkig, die vielen flink tegen!

De werkloosheidscijfers over september van de VS komen normaliter op de eerste vrijdag van de maand. Zoniet deze maand: de shutdown van de FEDerale overheid zorgt voor vertraging. Dus de financiële markten werden vandaag pas verblijd met het non-farm payroll report. Dat gaven we u al eerder mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Marc Faber: "De FEDeral Reserve heeft geen exit strategie"

Volgens Marc Faber zal de FEDeral Reserve haar stimuleringsprogramma niet afbouwen. Integendeel, volgens de beleggingsgoeroe is het wachten op de uitbreiding van de kwantitatieve verruiming: $150 miljard, $200 miljard of zelfs $1 biljoen per maand. Het is volgens Faber slechts een kwestie van tijd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs