EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1481 tot 1485 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Als het monetaire systeem crasht, is het enige dat telt hoeveel goud je hebt

Bull Market Thinking had de eer om een interview te mogen doen met James Rickards. Volgens Rickards is de FED bezig met het blazen van bubbels, net als eind jaren '90 en midden jaren '00. Net als bij de andere bubbels, zal ook deze bubbel pijnlijk eindigen. Het probleem is dat bubbels langer kunnen groeien dan men voor mogelijk acht.

Er zijn veel fondsbeheerders die denken dat we aan de vooravond van een heropleving staan. Maar dat is verkeerd omdat ze de verkeerde modellen gebruiken. We zitten momenteel niet in een cyclische cyclus, maar in een depressive – zoals in de jaren ‘30.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

Autotoeleveranciers betrokken in onderzoek naar prijsafspraken in Duitsland

De FEDerale antikartelautoriteiten van Duitsland hebben zes autotoeleveranciers onderzocht op verdenking van prijsafspraken. Dat hebben het Canadese Magna, een van de betrokken bedrijven, en de overheidsinstantie laten weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 september 2013

FED vermoedt uitlekken stimuleringsbesluit

De FEDeral Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, vermoedt dat sommige traders vorige week al eerder dan de officiële aankondiging op de hoogte waren van de uitkomsten van zijn beleidsvergadering. Dat meldt de beursnieuwszender CNBC vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Column Kees de Kort | Beter dan de jokers in Washington

De FED is heeft veel weg van een emmer met kikkers, waarin iedere kikker anders kwaakt. Door verschillende boodschappen uit te sturen voldoet de FEDerale bank volgens macro-econoom Kees de Kort niet aan zijn belangrijkste taak: het rustig houden van de financiële markten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 september 2013

Dit is de belangrijkste reden waarom de goudprijs vanaf nu hoger kan…

Michael Gayed (Pension Partners) ziet de goudprijs vanaf nu hoger gaan als gevolg van het beleid van de FED. Dat vertelde hij aan Trish Regan van Bloomberg TV.

De centrale bank wil niets liever dan een negatieve reële rente en zal in de komende periode alles in het werk stellen om deze doelstelling te bereiken. Voor aandelen wordt Gayed voorzichtiger…

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs