EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1481 tot 1485
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

FED: Dit is het resultaat van 5 jaar hard werken

De FEDeral Reserve beweegt al 5 jaar hemel en aarde om de financiële en economische miserie recht te trekken. Dit is het resultaat: (met dank aan Zerohedge voor de mooie grafiek)

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Jim Rogers ziet goud … ondanks uitblijven FED-taper … nog altijd naar 900 dollar zakken

Jim Rogers is niet zo maar van mening te veranderen. Hij roept nu al enkele jaren dat de goudprijs nood heeft aan een daling… en hij is tot op heden op zijn wenken bediend met zijn negatieve visie op goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Belgen kopen minder eten

Voor het eerst sinds WO II daalt in buurland België de aankoop van voeding, aldus Comeos, de sectorFEDeratie voor handel en diensten.  “Wellicht zit de crisis daar voor iets tussen” oppert zij.  Nou, daar moet je niet aan twijfelen!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

Marc Faber: ‘Bernanke heeft geen flauw benul waar hij mee bezig is’

Marc Faber werd op Bloomberg TV gevraagd naar zijn mening omtrent de recente beslissing van de FED om niet te temperen. Faber had dit niet voorspelt, maar is allerminst verrast met de uitkomst van de FOMC.

De leiding van de FED heeft geen flauw benul van wat er speelt in de maatschappij. Dat hun beleid de middenklasse uiteindelijk met de grond gelijk zal maken, heeft weinig vat op dit soort academici.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2013

JPMorgan schikt voor bijna 1 miljard dollar

JPMorgan heeft een schikking getroffen met diverse toezichthouders in de 'London Whale'-zaak. De Amerikaanse bank betaalt 920 miljoen dollar (679 miljoen euro) en heeft toegegeven dat er fouten zijn gemaakt in het Londense handelskantoor en het toezicht daarop. Dat maakte de FEDeral Reserve vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs