EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1481 tot 1485 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2013

VS naderen deal over schuldenplafond en shutdown

Republikeinse senatoren in de VS proberen te voorkomen dat radicalen uit de eigen rangen een akkoord saboteren over een hoger schuldenplafond en de heropening van een deel van de FEDerale overheid. De Senaat zou vandaag met een plan komen waarmee de Republikeinse oppositie en de Democratische Partij van president Barack Obama in de Senaat uit de politieke impasse willen raken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2013

Ruding:ruzie VS dramatisch voor NL

Het geruzie over het schuldenplafond in de Verenigde Staten kan ook voor Nederland zeer nadelige gevolgen hebben. Daarvoor waarschuwt oud-minister van Financiën Onno Ruding. In het NOS Radio 1 Journaal zei Ruding dat het dramatisch zou zijn als de FEDerale overheid geen rente of schulden meer kan afbetalen.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Wie bezit de Amerikaanse staatsschuld van $16,8 biljoen?

De Verenigde Staten bereiken deze week het schuldenplafond. Het volgende schema op Marketupdate laat goed zien hoeveel geld iedereen aan de Verenigde Staten heeft uitgeleend. China en Japan zijn de grootste buitenlandse crediteuren van de VS, maar in eigen land hebben vooral pensioenfondsen en de FEDeral Reserve veel schuldpapieren in de boeken staan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Belgische overheid moet NU op dieet

Het Belgische overheidsapparaat is veel te groot en moet dringend op dieet. Een overheid moet zich niet teveel bezig houden met zaken die de private sector in een vrije markt beter kan. Een overheid moet er zijn, maar enkel voor essentiële zaken. Een te grote overheid vermindert de productiviteit en de financiële mogelijkheden van een vrije markt. Het is niet voor niets dat België zijn sterkste economische groei kende in de 589 dagen dat we zonder FEDerale overheid zaten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 12 oktober 2013

“Een corrupt systeem dat domheid beloont”

De Zwitserse investeerder en beursgoeroe Marc Faber spreekt harde woorden over de Amerikaanse overheid en politiek : “A corrupt system that rewards stupidity“.

Wat hem nog het meest tegen staat is dat niemand benoemd in een officiële positie nog verantwoordelijk is of gehouden wordt voor zijn en haar daden.  En ook : “Clearly, it has never occurred to the professors at the FED that FED policies favor only large asset holders and, by creating bubbles, destroy the assets of the majority”.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs