Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3210 artikelen gevonden. Artikel 1486 tot 1490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Markten op het verkeerde been gezet, tapering uitgesteld

De FED maakte zojuist bekend de langverwachte tapering… uit te stellen! Waar vrijwel alle marktpartijen uitgingen van een tapering ter hoogte van $ 10 miljard per maand, besloot Bernanke zijn kruit nog even droog te houden.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Goud en zilver procenten hoger door uitblijven tapering

De goudprijs steeg met 3% naar €1.009 per troy ounce, terwijl de zilverprijs met meer dan 5,2% omhoog knalde tot €545 per kilogram. Analisten lieten zich verrassen door het besluit van de FEDeral Reserve om niets te veranderen aan het stimuleringsprogramma van $85 miljard per maand.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

FED bouwt stimuleringsbeleid nog niet af

De FEDeral Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, vermindert het tempo waarmee zij obligaties opkoopt om de economie te stimuleren nog niet. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

Slechts 1 op 4 Amerikanen weet wat QE is

De FEDeral Reserve staat op het punt een enorm belangrijke beslissing te nemen omtrent zijn programma, genaamd quantitative easing - QE. QE heeft de Amerikaanse economie ervan weerhouden om in de diepste put te vallen sinds de Grote Depressie van de jaren '30. En toch zijn er maar weinig Amerikanen die dit begrijpen.

Uit een poll van Reuters/Ipsos blijkt dat slechts 1 op 4 Amerikanen de juiste definitie wist aan te duiden uit vijf keuzemogelijkheden. QE 3 is heel controversieel in het binnen- en buitenland. Het heeft een enorme impact gehad op miljoenen gezinnen. Het is dan ook opvallend dat deze gezinnen niet begrijpen wat Bernanke precies doet.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 september 2013

De tapering is al begonnen!

Vergeet wat Bernanke gaat zeggen over het stimuleringsprogramma van de FEDeral Reserve, want de tapering is al begonnen! Het buitenland verkoopt al enige maanden schuldpapier. Wil niemand het meer hebben, dan zal de FEDeral Reserve het schuldpapier moeten kopen. Dit is wat we in de gaten moeten houden, niet de werkloosheid in de VS...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$