EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1486 tot 1490 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

FED-bestuurder hint op afbouw steun in 2014

Het is niet uitgesloten dat de FEDeral Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, pas volgend jaar begint met de afbouw van zijn stimuleringsmaatregelen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Tapering door de FED van tafel geveegd?

Tapering blijft de gemoederen bezig houden. De FED heeft mogelijk haar hand zwaar overspeeld met het inmiddels beruchte fenomeen tapering. Op 22 mei verklaarde een zelfverzekerde Bernanke nog dat het tijdstip leek aangebroken om de steunmaatregelen onder de economie in te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Inflatie daalt fors, werkgevers keuren berekening af

De inflatie is in september gedaald naar 0,89 procent, zo meldt de FEDerale overheidsdienst Economie. Het gaat om het laagste niveau sinds februari 2010. Voor de werkgeversorganisaties is dat cijfer nog te hoog. Zij vinden dat de telecomprijzen verkeerd verwerkt worden in het indexcijfer.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Column Kees de Kort | Plooien gladstrijken

Wat doet de FED? Een lastige vraag, maar BNR's Kees de Kort kan er wel wat over zeggen. "Ze worden in de VS weer geconfronteerd in Washington met politici die niet in staat zijn om iets te bedenken waarover ze het eens kunnen worden."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Peter Schiff: “Met Yellen aan het roer van de FED wordt het alleen maar erger”

Peter Schiff dacht dat Alan Greenspan de slechtste FED-voorzitter uit de geschiedenis was, tot Ben Bernanke kwam. Nu lijkt het erop dat Janet Yellen Bernanke een plezier gaat doen door zijn titel over te nemen. Onder Yellen zal het beleid alleen maar losser worden. Alles wat men heeft gedaan en niet werkte zal worden overgedaan, maar dan erger. Dit voorspelt weinig goeds zegt Schiff op Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs