EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1491 tot 1495 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

“JP Morgan manipuleert goudprijs voor VS én China”

We hebben recent geleerd dat de markten voor goud en zilver officieel niet gemanipuleerd worden. Dit is enigszins verontrustend omdat aangegeven werd dat elke manipulatie van de vrije markten niet getolereerd zou worden. Dit kan wel het geval zijn, zij het niet voor de centrale planners van deze wereld. JP Morgan van zijn kant zou gewoon orders uitvoeren in opdracht van ...

Volgens Robert Fitzwilson is een van die "klanten" van JP Morgan de Amerikaanse schatkist / de FEDeral Reserve. Maar ook China zou tot de klanten van JP Morgan gerekend mogen worden. China heeft twee objectieven met goud: zijn immense valutareserves diversifiëren en van zijn munt, de Yuan, een door goud gedekte munt maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

De FED weet dat goud verder zal gaan stijgen

Jim Rickard, auteur van het boek ‘Currency Wars’, in gesprek met Kitco over de FEDeral Reserve, tapering, inflatie, deflatie en natuurlijk de goudprijs.

[video]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Het onvermogen van Bernanke bereikt de mainstream media!

Het Financieel Dagblad opende vandaag met een groot artikel over het Amerikaanse stimuleringsprogramma. Eindelijk komt er ook uit deze hoek een ander geluid, dat we al langer horen uit alternatieve en minder bekende nieuwsbronnen. Wat als de FED niet kan stoppen met stimuleren? Een sterk artikel uit het FD!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Gevaar : bankkredieten dalen meer dan ooit

Centrale banken zoals de FED en de ECB creëren geld om de economie aan te zwengelen (met alle nefaste gevolgen van dien voor de toekomst van het huidige geldsysteem).  Maar wat doen de banken er mee? Zij gaan op dat geld zitten, houden het vast; de balansen verstevigen noemen ze dat.  Of ze speculeren ermee.  Maar dat geld komt dus niet of nauwelijks in de economie terecht.  Een dubieuze situatie (en de hoofdreden waarom we officieel weinig inflatie kennen).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

De geldpers helpt alleen de rijken

De monetaire verruiming van de FEDeral Reserve helpt eigenlijk alleen de meest vermogende Amerikanen. De aandelenkoersen zijn sterk gestegen, terwijl de waarde van spaargeld door de extreem lage rente steeds minder oplevert. De middenklasse heeft veel minder vermogen in aandelen en andere waardepapieren die profiteren van het stimulerende beleid van Bernanke.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs