EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1491 tot 1495 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 23 september 2013

De FED kán niét stoppen met QE

De NO-taper van de FEDeral Reserve was voor velen misschien een grote verrassing, maar niet voor Alasdair Macleod. Eens je een bepaalde monetaire weg volgt, is het bijna onmogelijk om ermee te stoppen, de FEDeral Reserve kan dus gewoon niet stoppen met quantitative easing, zo staat op Goldmoney.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Koop goud want Goldman Sachs is bearish

Een nieuwe invloedrijke stem heeft zich laten horen in het koor van de goudpessimisten. Goldman Sachs vreest dat het terugtrekken van de steunmaatregelen door de FED de goudprijs verder onder druk kan zetten. Onder druk zetten is misschien zelfs nog wel zachtjes uitgedrukt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2013

Dagploeg 101-centrale in Oost-Vlaanderen legt werk neer

In Gent legt vanaf 07.00 uur de dagploeg van de noodcentrales 101/112 (dringende politiehulp) het werk neer. Dat bevestigt Jo Schelstraete (ACOD Overheidsdiensten). Burgers kunnen op de noodnummers nog steeds terecht, want FEDerale politiemensen nemen de taken over.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Ernstige economische gevolgen bij afschaffing maaltijdcheque

De Belgische FEDeratie van uitgiftebedrijven van maaltijdcheques (VIA) betwist de verklaring van vicepremier Johan Vande Lanotte (sp.a) dat de afschaffing van de maaltijdcheques een fluitje van een cent zou zijn. Een afschaffing kan ernstige gevolgen hebben voor de Belgische werknemers en ondernemingen. Er verdwijnt bovendien een gegarandeerde injectie van 2,2 miljard euro in de economie, met name in de voedingsdistributie en de horeca, argumenteert de FEDeratie vandaag in een persbericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Noorderling wil betalen voor landschap en dierenwelzijn

GRONINGEN - Burgers willen best iets meer voor voedsel betalen als boeren meer zorg hebben voor dierenwelzijn, landschap, weidevogels en volksgezondheid.

Dit blijkt uit een enquête van Dagblad van Noorden, Leeuwarder Courant, boerenorganisatie LTO Noord en de noordelijke milieuFEDeraties over schaalvergroting in de landbouw. Bijna 4250 Friezen, Groningers en Drenten deden daaraan mee.

Lees verder op dvhn.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs