EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1491 tot 1495 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

'Kleine dame met groot IQ' gaat FED leiden

Zij geldt als een rustig en bedachtzaam bestuurder, met een groot intellect en kennis van zaken. ,,Een kleine dame met een groot IQ’’, aldus een van haar collega’s in het bestuur van de FED.

Yellen geldt als een gematigd FED-bestuurder, wat wil zeggen dat zij niet tot de stroming behoort die de bestrijding van inflatie ziet als het hoogste doel van de centrale bank. In plaats daarvan ziet zij werkloosheid, het onderwerp waarin zij zelf is gespecialiseerd, als een grote bedreiging voor de Amerikaanse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Wall Street voert de druk op politici op

Verliest Wall Street vertrouwen in politici in de VS? Of dalen de markten rustig edoch gestaag om Washington steeds wat meer onder druk te zetten om tot een compromis te komen?

Als Amerikanen ergens gevoelig voor zijn, dan is het wel de Wall Street headlines. De FED gebruikt deze kennis dan ook om middels stijgende beurskoersen Joe Sixpack een beter gevoel en zelfvertrouwen te geven. Dat spel werkt uiteraard twee kanten op: een dalend Wall Street heeft een sterk negatief effect op de gemiddelde Amerikaanse consument.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Benoeming Janet Yellen tot FED-baas definitief

Janet Yellen zal definitief worden benoemd tot president van de FEDeral Reserve, het stelsel van Amerikaanse centrale banken. President Obama zal de benoeming van de 67-jarige Yellen als opvolgster van Ben Bernanke vandaag bekendmaken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Peter Schiff: De FED liegt

Peter Schiff doet behoorlijk veel moeite zich in te houden wanneer Joseph Deaux hem een paar gevoelige vragen stelt omtrent de goudprijs en de rol van de FED, zo staat op goudportal. Volgens Peter kan het alleen maar goed zijn voor de goudprijs indien het schuldplafond verhoogd gaat worden. Het bevestigd namelijk dat de VS nog meer schulden uit heeft staan en vaker de geldprinter moeten aanspreken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Kalmte voor de storm in edelmetalen

Een financiële orkaan vernietigde een groot deel van de activa in 2007 - 2008, maar de zondvloed aan liquiditeiten heeft de markten er bovenop geholpen. Dit geeft een vals gevoel dat alles onder controle is en dat de storm definitief voorbij is. Maar in feite zitten we juist in het oog van de storm, daar waar het altijd windstil is voor dat de hel losbarst, aldus SR Srocco Report.

In 2007 werden er amper gouden munten verkocht, het was dan ook de perfecte omgeving voor de beleggers. Na het uitbreken van de financiële crisis, explodeerde de vraag naar golden eagles. De typische marktpsychologie zorgt ervoor dat de vraag afneemt naarmate het gevoel van veiligheid de bovenhand neemt. En dat begrijpen ze bij de FED en andere centrale banken. Een shake out van de goudprijs begin dit jaar, heeft het vertrouwen in goud helemaal aangetast.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs