EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1496 tot 1500 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Government shutdown : wie merkt het verschil?

De Amerikaanse overheid op slot? Nou, zo’n vaart loopt het echt niet in de realiteit.  63 Procent van alle ambtenaren is nog steeds aan het werk, zoals de 1,35 miljoen “essential” FEDeral employees.

De post blijft komen; het leger wordt betaald en blijft paraat (wat een opluchting, met zoveel vijanden); pensioenen en andere uitkeringen worden betaald en voedselbonnen gedistribueerd (gelukkig maar met zoveel armen); scholen zijn open maar de rechtbanken hebben nog maar fondsen voor twee weken.  De grenscontrole blijft op post (om mensen binnen te houden of te weren, dat is niet duidelijk) en de gevangenissen blijven open (of beter : gesloten).  Oh, en de belastingdienst IRS int nog steeds belastingen, oef.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Waarom de FED niet anders kan dan geld printen

Het basismateriaal voor deze presentatie komt uit een intern rapport van de FEDeral Reserve. Het rapport werd geschreven door Frederic Mishkin, een zeer goede vriend van Ben Bernanke, en geldt zo’n beetje als de blauwdruk voor het monetaire beleid van het komende decennium.

INSIDER: "Waarom de FED niet anders kan dan geld printen"

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Ethisch beleggen keldert in België

Het aantal ethische beleggingen in ons land is de voorbije jaren fors gedaald. Min 40 procent in drie jaar tijd, dat is de opvallende afname bij duurzame fondsen. Dat schrijft de krant De Morgen op basis van cijfers van de Belgian Asset Management Association, een onderdeel van Febelfin, de sectorFEDeratie van de financiële sector.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Effectenbeurzen Wall Street veren op

De aandelenmarkten op Wall Street herstelden zich vrijdag, de vierde dag sinds de Amerikaanse FEDerale overheid grotendeels op slot ging, van de stevige verliezen van een dag eerder. De vrees dat de zogenoemde shutdown een nieuwe recessie inluidt, leek naar de achtergrond te zijn gedrongen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

Is goud zijn status van veilige haven kwijt?

Goud blijft de gemoederen flink bezig houden. De reactie van goud op de gedeeltelijke sluiting van de Amerikaanse FEDerale overheid was een deceptie voor velen.

De vraag lijkt dan ook gerechtvaardigd of goud nog wel zijn status van veilige haven heeft. Wij denken van wel. Een gedachte die nog onlangs werd bevestigd door de visie van de Italiaanse centrale bank op goud. Maar is zijn natuurlijk (veel) meer redenen om niet te twijfelen aan de veilige haven die goud door de eeuwen heen had én heeft. Zo wordt goud gemanipuleerd door diverse overheden en centrale banken en men komt daar tegenwoordig ook nog eens openlijk voor uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs