Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3201 artikelen gevonden. Artikel 1496 tot 1500
Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Goudkoers daalt in afwachting van de FED

De goudkoers is vandaag bijna een procent lager komen te staan op een koers van 1312 dollar per troy ounce. De belangrijkste reden voor deze daling is dat de markt in afwachting is van de FED, die waarschijnlijk gaat aankondigen dat men gaat starten met het terugschroeven van de steunmaatregelen, het zogenaamde tapering. Dit zet de actuele goudkoers op dit moment onder druk.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

AEX op hoogste niveau 2013

Beleggers zijn opgelucht dat voormalig minister van Financiën Lawrence Summers zich heeft teruggetrokken uit de race om de opvolging van Ben Bernanke als president van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de FEDeral Reserve.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 16 september 2013

Summers uit race om opvolging Bernanke

Voormalig minister van Financiën Lawrence Summers trekt zich terug uit de race om de opvolging van Ben Bernanke als president van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de FEDeral Reserve. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 september 2013

Turd Ferguson: “De crisis is niet over, het ergste moet nog komen”

Turd Ferguson van TFMetalsReport heeft het over de afhandeling van de financiële crisis. Onder andere Ben Bernanke van de FEDeral Reserve wil ons allemaal laten geloven dat de crisis voorbij is, maar de crisis is niet voorbij zegt Ferguson, het ergste moet nog komen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 september 2013

Rentepolitiek FEDeral Reserve zal goudprijs blijven opjagen

Professionele handelaar Rich Ilczyszyn gelooft dat de evolutie van de goudprijs in de komende maanden door de Amerikaanse centrale bank zal worden bepaald. De rentepolitiek van de FEDeral Reserve zal namelijk de goudprijs blijven opjagen. Eigenlijk zit die FED volledig klem.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$