EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1781 tot 1785 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Tesla bouwt een betaalbare auto binnen de 4 jaar

Een van de meest gehoorde kritiek op Tesla is dat de autobouwer enkel auto’s maakt voor de rijken. Maar Tesla blijft niet bij de pakken zitten. Eerst komt er nog een crossover van het model S, dit mag men verwachten tegen eind 2014. Maar binnen 3 à 4 jaar wil Tesla een even competitief model op de markt brengen die veel goedkoper is.

Nu Tesla de FEDerale lening 9 jaar voor schema heeft terugbetaald en door het succes van het Model S, kan Tesla zich beginnen richten op het ‘goedkopere segment’ voor het bredere publiek. De auto zal gebaseerd zijn op een derde generatie platform waardoor het veel goedkoper gemaakt kan worden. Het nieuwe model zal vermoedelijk zo’n $ 40.000 kosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Is de Grote Rotatie nu eindelijk begonnen?

Enkele weken geleden had iedereen de mond vol van de ‘Great Rotation’. Het verhaal is genoegzaam bekend: de investeerders stonden op het punt om massaal over te stappen van obligaties naar aandelen. Een evolutie die men op de beurs van Wall Street met veel genoegen tegemoet zag.

Enkele weken geleden had iedereen de mond vol van de ‘Great Rotation’. Het verhaal is genoegzaam bekend: de investeerders stonden op het punt om massaal over te stappen van obligaties naar aandelen. Een evolutie die men op de beurs van Wall Street met veel genoegen tegemoet zag.

Maar uiteindelijk bleek het loos alarm te zijn, de obligatiekoersen – die eventjes in een dalende trend zaten – gingen weer stijgen. Het verhaal van de Grote Rotatie leek over en uit. Maar recent lijkt er een nieuw hoofdstuk in dat verhaal te zijn geschreven.

U.S. FEDeral Reserve als katalysator

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Amerikaanse obligatierendementen opnieuw in stijgende trend

De Amerikaanse obligatiemarkt heeft een opmerkelijke beweging uitgevoerd. Over een periode van 3 weken is het rendement op de benchmark 10-jarige U.S. Treasury opgelopen van 1.65 percent naar 2.15 percent. Zo’n beweging is uiteraard niet zonder precedent.

Maar opmerkelijk is ze zeker wel. Bovendien is ook de reden waarom opmerkelijk. Eigenlijk is alles terug te voeren tot de politiek die de Amerikaanse centrale bank voert. De FED probeert momenteel het water om te kijken of de temperatuur geen langzame afbouw van qe toelaat.

Gebrek aan afdekking

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

St. Louis FED: QE helpt vooral de rijksten

Zelfs de Amerikaanse centrale bank geeft het toe: de stijging van het totale vermogen van huishoudens kwam vooral bij de rijken terecht. De stijgende aandelenkoersen gingen aan veel huishoudens voorbij, terwijl daar vooral de groei vandaan moest komen. Door het stimuleringsbeleid van de FED kregen de aandelenmarkten de wind in de rug.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Opgepast: FED kan al vanaf september aan de handrem trekken

In de U.S. wordt volop gespeculeerd over de zogenaamde ‘tapering’, meer bepaald het moment dat de Amerikaanse centrale bank haar programma voor de inkoop van eigen obligaties zal temperen. Over de datum waarop dat zal gebeuren bestaat de hoogst mogelijke onzekerheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs