Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3201 artikelen gevonden. Artikel 1806 tot 1810
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

David Rosenberg onthult de waarheid over de Amerikaanse economie

David Rosenberg gaf vorige week een zeer interessante presentatie op de John Mauldin's Strategic Investment Conference. De presentatie zit vol met verrassende feiten die aantonen hoe slecht het eigenlijk gaat met de Amerikaanse economie, de arbeidsmarkt en de FEDeral Reserve. Het toont aan dat de Amerikanen in een luchtkasteel leven en de realiteit nauwelijks onder ogen zien.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Ron Paul: Dit is een kaartenhuis

De FEDeral Reserve kondigde aan dat het mogelijk de grote van quantitative easing zal verminderen, maar moest het nodig zijn, kan het ook het maandbedrag nog optrekken. Dit doet het om zich in te dekken van het feit dat de FEDeral Reserve de laatste maanden al veel meer geld uittrekt dan het eerder vooropgestelde bedrag van $ 85 miljard aldus Ron Paul op Zerohedge.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

De S&P 500 doet het goed met monetaire doping

De Amerikaanse aandelenmarkt breekt records en tegelijkertijd draait de geldpers van de FED op volle toeren ($85 mrd per maand). Is er een verband tussen de twee? Onderstaande grafiek suggereert van wel, want de beurs deed het veel slechter zonder de stimuleringsprogramma's van de centrale bank.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Werkloosheidscijfer VS is slechte indicator voor FED

Goldman Sachs suggereert wat velen inmiddels al lang weten. Het officiële Amerikaanse werkloosheidscijfer deugt niet. Doordat steeds meer werklozen stoppen met het zoeken naar een baan worden ze als inactief beschouwd. Daardoor worden ze niet meer als werkloos meegerekend en stijgt het cijfer niet. De participatiegraad blijft ondertussen dalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Peter Schiff: ‘De FED bluft, er is geen exit strategie’

Volgens Peter Schiff is er geen ander alternatief dan aandelen, hoewel we momenteel in een valse financiële wereld leven. De economie is volledig gedreven door 100 % goedkoop geld. De FEDeral Reserve heeft geen andere keuze dan het huidige programma verder te zetten, er is gewoon geen exit strategie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$