Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3209 artikelen gevonden. Artikel 1806 tot 1810
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

11 redenen waarom we de FEDeral Reserve moeten afschaffen

Wat doet een centrale bank eigenlijk? Waarom hebben de centrale banken zoveel macht tegenwoordig? Waarom devalueert het fiatgeld zo sterk sinds de introductie van de centrale banken? Dit zijn allemaal vragen waar we eigenlijk te weinig bij stil staan. Volgens

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Inflatie is niet het probleem, maar wel fiscale patstelling

Dallas FEDeral Reserve Bank President Richard Fisher zegt op Reuters dat inflatie momenteel helemaal geen bedreiging is voor de economie, maar wel de fiscale patstelling van de regering. Het monetaire beleid van de FED heeft nog niet gebracht wat ervan verwacht werd, maar dit komt voornamelijk door de besluiteloosheid tussen de Democraten en Republikeinen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Afschaf fiscale aftrek voor energiezuinige woningen deels ongrondwettelijk

De overgangsmaatregelen die de FEDerale regering voorzag toen ze eind 2011 de fiscale aftrek voor de bouw van lage-energiewoningen afschafte, zijn deels ongrondwettelijk. Het kan niet dat wie een contract met een aannemer afsloot maar zijn certificaat nog niet ontving, niet van de belastingvermindering kon genieten. Dat arrest heeft het Grondwettelijk Hof geveld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Warren Buffett ziet beurskoersen ‘nog veel hoger’ klimmen

De U.S. stock indexen staan op all-time highs, maar dat schrikt veel bekende investeerders niet af. Warren Buffett ziet bv. de beurskoersen ‘nog veel hoger’ klimmen, zij het dat hij voor de volgende stijgingsfase geen exacte timing geeft. De FED is momenteel de spelbepalende factor.

Buffett ziet bovendien een positief effect van het bereiken van mijlpalen zoals 15,000 door de Dow Jones Industrial Average Index. Het bereiken van zo’n barrière is een blikvanger in de media die niet zonder effect zal blijven voor de doorsnee Amerikaan die op Main Street komt winkelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

FED stuurt goud naar $ 3.350 en olie naar $ 190 tegen eind 2014

BofA voorziet dat de Amerikaanse arbeidsmarkt nog 1,5 tot 2 jaar nodig heeft om voldoende hersteld te zijn zodat de FEDeral Reserve kan stoppen met quantitative easing. Dit heeft zo zijn gevolgen voor de balans van de FED aldus Zerohedge. Deze zou tegen eind 2014 aangroeien tot $ 5 biljoen. Als de Bank of America gelijk krijgt, zal de balans van de FEDeral Reserve eind 2014 al 30 % van het bbp bedragen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$