EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1811 tot 1815 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Procter & Gamble houdt Dow Jones overeind

De aandelenbeurzen op Wall Street stonden vrijdag overwegend op een klein verlies. Beleggers proberen hun strategie te bepalen, nu de aantrekkende economie het einde van het stimuleringsbeleid van de FEDeral Reserve mogelijk dichterbij brengt. Een bestuurswissel bij Procter & Gamble hield de verliezen van de hoofdgraadmeters beperkt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Waarom manipuleren de centrale banken de goudprijs niet hoger?

In een interview op Financial Sense vraagt Marc Faber zich af waarom de centrale banken de goudprijs niet hoger manipuleren, in de veronderstelling dat ze de goudprijs nu naar beneden manipuleren. Er zijn vele theorieën over de manipulatie van de goudprijs, maar daar distantieert Faber zich van. Hij vraagt zich wel af wie bevoordeeld is bij een lagere goudprijs.

Faber zegt dat volgens Eric Sprott de goudvoorraden in de Verenigde Staten verdwenen zijn. De FEDeral Reserve zou daarom de goudprijs naar beneden manipuleren. Maar waarom zou de FEDeral Reserve de goudprijs naar beneden manipuleren en daardoor China, Rusland en India de kans geven om goedkoop goud in te slaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Waarom draait Ben Bernanke steeds rondjes?

Voorzitter van de FEDeral Reserve, Ben Bernanke, blaast koud en warm tegelijk. Hij wil de monetaire stimulus afbouwen, maar ook niet te snel of te veel. De ene verklaring wijst op een toekomstige daling van QE, de andere verklaring laat uitschijnen dat QE nog enige tijd aan de orde zal zijn. Waarom blijft Ben Bernanke rondjes draaien?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Er komt ook een Belgisch onderzoek naar offshore leaks

Het FEDeraal parket gaat via Eurojust in Den Haag en via gerechtelijke contacten in het buitenland een kopie vragen van de data waarop de zogenaamde offshore leaks gebaseerd zijn. Dat schrijft De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Wall Street zet daling voort

De aandelenmarkten in New York gingen donderdag verder omlaag. De vrees dat de FEDeral Reserve (FED) het steunprogramma eerder dan verwacht zal afbouwen bleef de stemming onder druk zetten. Ook droeg een tegenvallend Chinees industriecijfer bij aan de negatieve stemming op de beurzen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs