Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3210 artikelen gevonden. Artikel 1811 tot 1815
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

FED stuurt goud naar $ 3.350 en olie naar $ 190 tegen eind 2014

BofA voorziet dat de Amerikaanse arbeidsmarkt nog 1,5 tot 2 jaar nodig heeft om voldoende hersteld te zijn zodat de FEDeral Reserve kan stoppen met quantitative easing. Dit heeft zo zijn gevolgen voor de balans van de FED aldus Zerohedge. Deze zou tegen eind 2014 aangroeien tot $ 5 biljoen. Als de Bank of America gelijk krijgt, zal de balans van de FEDeral Reserve eind 2014 al 30 % van het bbp bedragen.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Amerikaanse derivatenwaakhond overweegt reguleren Bitcoin

Dat zegt een van de bestuurders van de Commodity Futures Trading Commission tegen Reuters. De commissie zou zich ook over Bitcoins kunnen buigen, omdat deze voornamelijk gebruikt worden om mee te speculeren.

"We kunnen het reguleren als we dat willen. Dat is duidelijk", aldus Bart Chilton van de toezichthouder. "Er is hier potentieel een FEDerale rol weggelegd, en we moeten ervoor zorgen dat alles wat verhandeld wordt goed wordt gereguleerd."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Ben Bernanke vernietigt de waarde van het geld

Een bekende Amerikaanse econoom uitte zich onlangs in niet mis te verstane woorden over FED-baas Ben Bernanke. Hij nam de woorden Destroying the Value Of Money” en “Uprooting The Basic Stability Of Society” in de mond. Dat zijn zware beschuldigingen die Bernanke toch eens tot nadenken zouden moeten stemmen.

De president van de FEDeral Reserve heeft er blijkbaar weinig besef van hoeveel pijn hij aan de wereldeconomie kan toebrengen wanneer hij zijn gigantisch en nooit gezien economisch experiment moet stopzetten. Hetzelfde geldt overigens voor zijn Japans maatje Kuroda.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Ron Paul: Laat de vrije markt zijn werk doen

Vorige week heeft de FEDeral Reserve, de Amerikaanse ‘centrale bank’, tijdens een vergadering aangekondigd dat het de stimuleringen verder wil gaan uitbreiden als blijkt dat de economie verder stagneert.  De FED liet weten dat het bereid is om de maandelijkse aankopen van staatsobligaties en MBS (Mortgage Backed Securities) te verhogen als de (macro)economische cijfers niet beter worden. Eigenlijk stimuleert de FED de afgelopen maanden al met meer dan de $85 miljard per maand dat het had aangekondigd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

David Rosenberg onthult de waarheid over de Amerikaanse economie

David Rosenberg gaf vorige week een zeer interessante presentatie op de John Mauldin's Strategic Investment Conference. De presentatie zit vol met verrassende feiten die aantonen hoe slecht het eigenlijk gaat met de Amerikaanse economie, de arbeidsmarkt en de FEDeral Reserve. Het toont aan dat de Amerikanen in een luchtkasteel leven en de realiteit nauwelijks onder ogen zien.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$