EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1821 tot 1825
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

11 redenen waarom we de FEDeral Reserve moeten afschaffen

Wat doet een centrale bank eigenlijk? Waarom hebben de centrale banken zoveel macht tegenwoordig? Waarom devalueert het fiatgeld zo sterk sinds de introductie van de centrale banken? Dit zijn allemaal vragen waar we eigenlijk te weinig bij stil staan. Volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013

Inflatie is niet het probleem, maar wel fiscale patstelling

Dallas FEDeral Reserve Bank President Richard Fisher zegt op Reuters dat inflatie momenteel helemaal geen bedreiging is voor de economie, maar wel de fiscale patstelling van de regering. Het monetaire beleid van de FED heeft nog niet gebracht wat ervan verwacht werd, maar dit komt voornamelijk door de besluiteloosheid tussen de Democraten en Republikeinen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Afschaf fiscale aftrek voor energiezuinige woningen deels ongrondwettelijk

De overgangsmaatregelen die de FEDerale regering voorzag toen ze eind 2011 de fiscale aftrek voor de bouw van lage-energiewoningen afschafte, zijn deels ongrondwettelijk. Het kan niet dat wie een contract met een aannemer afsloot maar zijn certificaat nog niet ontving, niet van de belastingvermindering kon genieten. Dat arrest heeft het Grondwettelijk Hof geveld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

Warren Buffett ziet beurskoersen ‘nog veel hoger’ klimmen

De U.S. stock indexen staan op all-time highs, maar dat schrikt veel bekende investeerders niet af. Warren Buffett ziet bv. de beurskoersen ‘nog veel hoger’ klimmen, zij het dat hij voor de volgende stijgingsfase geen exacte timing geeft. De FED is momenteel de spelbepalende factor.

Buffett ziet bovendien een positief effect van het bereiken van mijlpalen zoals 15,000 door de Dow Jones Industrial Average Index. Het bereiken van zo’n barrière is een blikvanger in de media die niet zonder effect zal blijven voor de doorsnee Amerikaan die op Main Street komt winkelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2013

FED stuurt goud naar $ 3.350 en olie naar $ 190 tegen eind 2014

BofA voorziet dat de Amerikaanse arbeidsmarkt nog 1,5 tot 2 jaar nodig heeft om voldoende hersteld te zijn zodat de FEDeral Reserve kan stoppen met quantitative easing. Dit heeft zo zijn gevolgen voor de balans van de FED aldus Zerohedge. Deze zou tegen eind 2014 aangroeien tot $ 5 biljoen. Als de Bank of America gelijk krijgt, zal de balans van de FEDeral Reserve eind 2014 al 30 % van het bbp bedragen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs