Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3204 artikelen gevonden. Artikel 1821 tot 1825
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Geeft de FED een hint met het nieuwe briefje van $ 100?

De FEDeral Reserve heeft eindelijk het nieuwe briefje van $ 100 voorgesteld. Het nieuwe briefje zal in omloop komen op 8 oktober. De nieuwe design bevat onder andere een gouden inktpot en het getal 100 staat ook in goud geschreven. Wil de FEDeral Reserve daar iets mee zeggen?

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Steeds meer Belgen moeten beroep doen op leefloon

Het aantal leefloners neemt in Belgiƫ toe en loopt momenteel op tot gemiddeld 94.947 begunstigden per maand. Dat cijfer ligt ver boven het peil van 83.038 leefloners voor de economische en financiƫle crisis van 2008. Het recentste maandelijks groeipercentage bedraagt 0,3 procent. Uitschieter vormt de categorie van leefloongerechtigden jonger dan 25 jaar. Hun aantal groeit met 2 procent. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers die de FEDerale Programmatorische Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie heeft bekendgemaakt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

FED blijft $85 miljard per maand opkopen, gaat mogelijk meer doen

De FEDeral Reserve blijft maandelijks $85 miljard aan schulden uit de markt halen. Dat kan meer en minder worden, naargelang de ontwikkeling van de arbeidsmarkt en de inflatie. Het ligt niet in lijn der verwachting dat de FED spoedig zal stoppen met stimuleren. De schuldenberg wordt steeds groter.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

VS zet volgende stap om banken aan banden te leggen

In Amerika wordt er hevig discussie gevoerd over de hefboom die de banken mogen gebruiken. De FEDeral Reserve wil de Amerikaanse banken verplichten om hun hefboom te verlagen om zo de systeemrisico's te verminderen. De FED wil zelfs strengere regels invoeren dan de internationale normen in het nieuwe Basel-III akkoord.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

FED spreekt, goud duikelt!

Vandaag was een behoorlijk slechte dag voor de prijs van goud. Het edelmetaal handelt op dit moment met een koers van 1451 dollar per troy ounce, wat bijna 25 dollar is dan de koers waarmee goud de dag begon. Uitspraken van de FED zijn de voornaamste reden dat goud weer een redelijke duikeling heeft gemaakt, ondanks dat analisten verwachten dat deze week een positieve week voor goud zou worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$