EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1831 tot 1835
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Peter Schiff: ‘De FED bluft, er is geen exit strategie’

Volgens Peter Schiff is er geen ander alternatief dan aandelen, hoewel we momenteel in een valse financiële wereld leven. De economie is volledig gedreven door 100 % goedkoop geld. De FEDeral Reserve heeft geen andere keuze dan het huidige programma verder te zetten, er is gewoon geen exit strategie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

FNLI en CBL roepen op tot maatregelen mbt tekort babyvoeding Nederlandse markt

De FEDeratie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) en het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) meldt maandag dat fabrikanten met het oog op het tekort van bepaalde zuigelingen- en babyvoedingsproducten op de Nederlandse consumentenmarkt alles in het werk stellen om zoveel mogelijk producten voor de Nederlandse markt te kunnen leveren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Ron Paul: ‘Economisch systeem is een kaartenhuis’

Vorige week heeft de FEDeral Reserve, de Amerikaanse ‘centrale bank’, tijdens een vergadering aangekondigd dat het de stimuleringen verder wil gaan uitbreiden als blijkt dat de economie verder stagneert.  De FED liet weten dat het bereid is om de maandelijkse aankopen van staatsobligaties en

MBS (Mortgage Backed Securities) te verhogen als de (macro)economische cijfers niet beter worden. Eigenlijk stimuleert de FED de afgelopen maanden al meer dan de $85 miljard per maand dat het had aangekondigd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Bernanke heeft al 2300 miljard dollar in het systeem gepompt!

FED Chairman Ben S. Bernanke heeft sinds 2008 al 2,300 miljard Dollar in het systeem gestopt en dat zullen we geweten hebben. Daar komen nog eens de inspanningen van Bank of Japan Governor Haruhiko Kuroda bovenop die geld is drukken om de inflatie op 2 % te krijgen.

We mogen ook niet vergeten dat de Ecb zich evenmin onbetuigd laat. Op de meeting van vorige week ging weliswaar alleen de % naar omlaag, maar bijkomende maatregelen zijn waarschijnlijk onvermijdelijk. Er wordt door de centrale bankiers dus zeker niet met de vingers gedraaid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

Bartiromo vs. Schiff: (soft) Money-Honey vs. The Golden Boy

Perfectly summarizing the cognitive dissonance of the mainstream media (and their drone-like viewers), this duel of the Soft-Money-Honey Maria B and Hard-Money Golden Boy Peter Schiff was a tragic farce. Maria comes out swinging, "whether this is a manufactured market or not, you've got no alternative but stocks - where's my yield?" Schiff counters, "there are alternatives" - summarily scofFED at (a-la his-housing appearances in 2006/7) by Maria

Lees verder op zerohedge.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs