EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1836 tot 1840 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Waar zou de S&P 500 staan zonder QE?

De FEDeral Reserve heeft op zijn minst een substantiële bijdrage geleverd aan de koersstijging van Amerikaanse aandelen. Verschillende rondes van QE hebben de aandelenmarkt sinds begin 2009 de wind in de rug gegeven. Op de schaarse momenten waarop de centrale bank niet stimuleerde deed de S&P 500 het veel slechter.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Plosser gooit een steen in de kikkerkoel van de FED

Binnen de FED worden de messen gescherpt, de strijd tussen voor- en tegenstanders van een ruime monetaire politiek belooft bijzonder bitsig te worden. De FEDeral Reserve Bank of Philadelphia President Charles Plosser heeft inmiddels zijn standpunt in de zaak ingenomen.

Plosser vindt het geen slechte zaak wanneer de stimuleringsmaatregelen zouden teruggeschroefd worden. Hoe en wanneer dat moet gebeuren vertelde Plosser er niet bij. De volgende FOMC-meeting belooft echter bijzonder spannend te worden, want Plosser staat zeker niet alleen met zijn standpunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Het vertrouwen in Bernanke is totaal misplaatst

Jim Grant vindt het vertrouwen in de voorzitter van de FEDeral Reserve, Ben Bernanke, totaal misplaatst. Op het eerste zicht ziet alles er goed uit momenteel, maar onder deze laag van goed nieuws, zien de zaken er heel anders uit. Op Zerohedge legt hij uit wat hij denkt over aandelen, inflatie en over goud

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

New York FED ziet aandelen nog minstens 5 jaar stijgen

FEDeral Reserve economen Fernando Duarte en Carlo Rosa hebben een rapport geschreven: ”Are Stocks Cheap?”. Hierin kijken ze naar de risicopremie, risk premium, van de aandelen om te kijken naar het toekomstige potentieel. Hoewel de risicopremie historisch hoog staat, zien ze nog voldoende opwaarts potentieel voor de komende 5 jaren.

De twee ondervraagde banken, kamde de academische literatuur uit en vroegen andere economen bij de centrale banken naar hun mening, en allemaal waren ze positief voor de toekomst van de aandelenmarkten. De meeste modellen voorspellen zelfs nog meer dan gemiddelde returns de komende 5 jaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Dan toch een exit voor de FED?

Als de FEDeral Reserve een ballonnetje wil oplaten, gebeurt dat meestal via Jon Hilsenrath. Hilsenrath is een journalist van The Wall Street Journal en steeds bijzonder goed geïnformeerd over het FED-beleid. Vrijdag schreef hij een opmerkelijk artikel over de geplande exit-strategie van de centrale bank.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs