EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1836 tot 1840
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Bernanke heeft al 2300 miljard dollar in het systeem gepompt!

FED Chairman Ben S. Bernanke heeft sinds 2008 al 2,300 miljard Dollar in het systeem gestopt en dat zullen we geweten hebben. Daar komen nog eens de inspanningen van Bank of Japan Governor Haruhiko Kuroda bovenop die geld is drukken om de inflatie op 2 % te krijgen.

We mogen ook niet vergeten dat de Ecb zich evenmin onbetuigd laat. Op de meeting van vorige week ging weliswaar alleen de % naar omlaag, maar bijkomende maatregelen zijn waarschijnlijk onvermijdelijk. Er wordt door de centrale bankiers dus zeker niet met de vingers gedraaid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

Bartiromo vs. Schiff: (soft) Money-Honey vs. The Golden Boy

Perfectly summarizing the cognitive dissonance of the mainstream media (and their drone-like viewers), this duel of the Soft-Money-Honey Maria B and Hard-Money Golden Boy Peter Schiff was a tragic farce. Maria comes out swinging, "whether this is a manufactured market or not, you've got no alternative but stocks - where's my yield?" Schiff counters, "there are alternatives" - summarily scofFED at (a-la his-housing appearances in 2006/7) by Maria

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

Goud en zilver report (Week 18)

Het wekelijkse overzicht van de goud- en zilverprijzen. De afgelopen week bleven de prijzen netto vrijwel onveranderd, ondanks slechte banencijfers van loonstrookjesverwerker ADP en een voortzetting van het soepele monetaire beleid van de FED en de ECB. Ondertussen neemt de inflatie af. Is dat een verklaring voor het matige rendement van goud van de laatste tijd?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Jim Rickards: goud naar $ 4.000 bij deflatie

Centrale bankiers zijn als de dood voor deflatie. Ze zullen er dan ook alles aan doen om deflatie te vermijden. De laatste jaren heeft de FEDeral Reserve dan ook alles uit de kast gehaald om deflatie te bestrijden: 0 %-rente, quantitative easing, ... Momenteel zit het inflatieniveau weer in dalende lijn en wordt de vrees voor deflatie weer groter. Hoe dan ook, inflatie is goed voor goud, maar deflatie is ook goed voor goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Belg niet te vinden voor elektrische wagens

Tijdens de eerste drie maanden van dit jaar zijn in België 96 elektrische wagens ingeschreven, een terugval met liefst 60 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2012. SectorFEDeratie Febiac trekt daarom vandaag aan de alarmbel, temeer omdat de situatie in ons land in schril contrast staat met die in onze buurlanden.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs