EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1836 tot 1840 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Opgepast: FED kan al vanaf september aan de handrem trekken

In de U.S. wordt volop gespeculeerd over de zogenaamde ‘tapering’, meer bepaald het moment dat de Amerikaanse centrale bank haar programma voor de inkoop van eigen obligaties zal temperen. Over de datum waarop dat zal gebeuren bestaat de hoogst mogelijke onzekerheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Wall Street vreest afbouw stimulering FED

De koersen op Wall Street gingen woensdag omlaag, net als op de Europese beurzen eerder op de dag. Beleggers vrezen dat de FEDeral Reserve, de koepel van centrale banken, na een reeks sterke cijfers over de Amerikaanse economie zijn stimuleringsprogramma zal gaan afbouwen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

“Fort Knox”: Verboden gebied voor Amerikaanse overheid

Er is ernstige twijfel gerezen over de Amerikaanse goudvoorraad in de kluizen van Fort Knox. Voormalig senator Ron Paul heeft de afgelopen tientallen jaren herhaaldelijk geprobeerd toegang tot Fort Knox te krijgen om te kunnen controleren of er überhaupt nog wel goud in de kluizen ligt. Dit is stelselmatig geweigerd door de FEDeral Reserve, de Amerikaanse Centrale Bank. Volgens een insider van de World Bank,  ex-Senior Counsel Karen Hudes, is al het goud al verdwenen. Volgens Hudes, die ruim 20 jaar lang een hoge functie bekleedde bij de World Bank, oefent een kleine groep entiteiten, voornamelijk centrale bankiers, achter de schermen een enorme invloed uit op de internationale economie, waarbij corrupte groepen instituten van de overheid overnemen.Toen zij met deze gegevens naar buiten wilde treden, werd zij naar eigen zeggen ontslagen.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Crisis treft vooral gezinnen met kinderen en huurders

De economische en financiële crisis verslechtert vooral de situatie van kinderen en de gezinnen waarin ze opgroeien. De situatie van ouderen is licht aan de beterhand. Dat besluit de FEDerale overheidsdienst Sociale Zekerheid in haar jaarlijks rapport in kader van de Europa 2020-strategie. Opvallend is dat de toename van het risico op armoede of sociale uitsluiting zich uitsluitend bij huurders toont.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Hedgefondsen waren in vijf jaar niet zo negatief over goud

Sentiment goud onder hedgefondsen op laagste punt in vijf jaar

Sentiment goud onder hedgefondsen op laagste punt in vijf jaar

Hedgefondsen zijn in vijf jaar tijd niet zo negatief geweest over goud als nu. Ondanks het stimuleringsprogramma van de FEDeral Reserve en de monetaire experimenten in Japan laten vermogensbeheerders het edelmetaal links liggen. De grote prijsdaling van april leverde een volatiliteit op waar niet alle fondsbeheerders zich aan willen wagen. Bij voorkeur belegger ze in aandelen en obligaties, die de laatste tijd een beter rendement behaalden dan goud.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs