EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1836 tot 1840 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Nikkei hard onderuit

De beurs in Tokio is donderdag flink lager gesloten. De vrees dat de Amerikaanse centrale bank, de FEDeral Reserve (FED), het stimuleringsprogramma gaat afbouwen en een onverwachte krimp van de industriële productie in China zorgen voor een verkoopgolf. De Nikkei eindigde met een verlies van 7,3 procent op 14.483,98 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Eigenlijk geeft Ben Bernanke het gewoon toe: het werkt allemaal niet

De hamvraag was het of er in zijn woorden aanwijzingen gevonden konden worden voor een mogelijk nabije beëindiging van Quantitative Easing deel III (QE3). De FED pompt elke maand 85 miljard dollar in de Amerikaanse economie door opkoop van allerlei waardepapieren waarvoor een ander geen belangstelling heeft. Zou de FED dat niet doen dan zouden die obligaties en al dat andere financiële spul alleen maar gekocht worden als het rendement erop flink hoger zou liggen en dat zou slecht zijn voor de Amerikaanse economie. Bernanke verklaarde voorlopig geen ruimte te zien om ermee te stoppen en de financiële markten tilden hem op het schild. Zolang de werkloosheid zo hoog blijft en ook de Amerikaanse economie maar matig groeit is dat extra triljoen op jaarbasis gewoon nodig. De opluchtingsrally die volgde op zijn woorden was heftig maar van korte duur.

Lees verder op hpdetijd.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

‘Plots stoppen met QE zou gevaarlijk zijn’

In de wandelgangen van de regeringsgebouwen in Washington wordt steeds vaker gesproken over stoppen met de inkopen van Amerikaanse staatsobligaties. Dallas FED President Richard Fisher lanceerde in dat verband een oproep tot voorzichtigheid die aan duidelijkheid niets te wensen overliet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

FED-notulen: Bestuurders bespraken voorwaarden voor afbouw steun

De notulen van het laatste rentebesluit van de FEDeral Reserve laten zien dat een aantal FED-bestuurders mogelijk bereid is de snelheid van de obligatie-opkopen te gaan verminderen na de volgende vergadering op 18 en 19 juni als de economie dan sterk en stabiel genoeg is.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Bernanke zet Wall Street op winst

De beurzen in New York zetten de opmars woensdag voort, gesteund door de Amerikaanse centralebankpresident Ben Bernanke. Hij waarschuwde in het Amerikaanse Congres voor de nadelige gevolgen als het ruime monetaire beleid van de FEDeral Reserve te snel zou worden afgebouwd.

De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel 0,4 procent hoger op 15.443 punten. De brede S&P 500 klom 0,3 procent tot 1673 punten. De technologiebeurs Nasdaq ging 0,1 procent omhoog naar 3503 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs