EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
6
kliks
6
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1841 tot 1845 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Ron Paul: Dit is een kaartenhuis

De FEDeral Reserve kondigde aan dat het mogelijk de grote van quantitative easing zal verminderen, maar moest het nodig zijn, kan het ook het maandbedrag nog optrekken. Dit doet het om zich in te dekken van het feit dat de FEDeral Reserve de laatste maanden al veel meer geld uittrekt dan het eerder vooropgestelde bedrag van $ 85 miljard aldus Ron Paul op Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

De S&P 500 doet het goed met monetaire doping

De Amerikaanse aandelenmarkt breekt records en tegelijkertijd draait de geldpers van de FED op volle toeren ($85 mrd per maand). Is er een verband tussen de twee? Onderstaande grafiek suggereert van wel, want de beurs deed het veel slechter zonder de stimuleringsprogramma's van de centrale bank.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Werkloosheidscijfer VS is slechte indicator voor FED

Goldman Sachs suggereert wat velen inmiddels al lang weten. Het officiële Amerikaanse werkloosheidscijfer deugt niet. Doordat steeds meer werklozen stoppen met het zoeken naar een baan worden ze als inactief beschouwd. Daardoor worden ze niet meer als werkloos meegerekend en stijgt het cijfer niet. De participatiegraad blijft ondertussen dalen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2013

Peter Schiff: ‘De FED bluft, er is geen exit strategie’

Volgens Peter Schiff is er geen ander alternatief dan aandelen, hoewel we momenteel in een valse financiële wereld leven. De economie is volledig gedreven door 100 % goedkoop geld. De FEDeral Reserve heeft geen andere keuze dan het huidige programma verder te zetten, er is gewoon geen exit strategie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

FNLI en CBL roepen op tot maatregelen mbt tekort babyvoeding Nederlandse markt

De FEDeratie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) en het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) meldt maandag dat fabrikanten met het oog op het tekort van bepaalde zuigelingen- en babyvoedingsproducten op de Nederlandse consumentenmarkt alles in het werk stellen om zoveel mogelijk producten voor de Nederlandse markt te kunnen leveren.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs