Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3209 artikelen gevonden. Artikel 1841 tot 1845
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Jim Ricards blijft geloven in goud, geheim ligt bij FED

In een rapport dat begin april verscheen legden de analisten van Société Générale uit hoe een ‘perfecte’ storm van fundamentele en macro-economische factoren samen aan de basis zouden kunnen komen te liggen van een forse correctie in de goudprijs.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Column Kees de Kort | Minder slecht dan gevreesd

De Kort zegt over de conclusies die worden getrokken in de Chicago FED National Activity Index, een index waarin 85 deelindeces zijn opgenomen: "De Amerikaanse economische groei zwakt af. De eerste maanden van het jaar, januari en februari, zat er nog wel een beetje beweging in. Maar in maart, begin april, is de klad er echt in gekomen. Dat is ook gewoon zichtbaar in de Chicago FED National Activity Index."Dan: "Het zwakt weer af. Er komen nu meer minnetjes dan plusjes. Dat betekent dat de richting van de beweging omlaag is. Het wordt minder. Dat is niet leuk, maar het is de realiteit in de VS."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

FEEST: FED-balans doorbreekt magische barrière van 3000 miljard dollar!

De krukken kunnen knallen bij de FED, want de business is BOOMING! Zopas verbrak de balans van de Amerikaanse centrale bank een historische en ook monumentaal record van 3000 miljard dollar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Chinese moeder klaagt FEDeral Reserve aan

Een Chinese moeder klaagt de Amerikaanse centrale bank aan, omdat de $250 die ze in 2006 op een bankrekening had gezet nu bijna 30% minder koopkracht zou hebben. De rechtszaak lijkt vooral van symbolische aard, maar het voedt natuurlijk de onvrede over de dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Bernanke dit jaar niet naar Jackson Hole. Hmmmmm?!

Ben Bernanke, de voorzitter van de FEDeral Reserve, zal dit jaar niet meedoen aan het Jackson Hole Economic Policy Symposium wegens een conflict met zijn persoonlijke agenda. Dit symposium geldt als de belangrijkste van de centrale bankiers. De geschiedenis leert ons dat er in Jackson Hole meestal belangrijke beslissingen worden genomen en medegedeeld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$