EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
19
kliks
16
kliks
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1846 tot 1850 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Make no mistake! Amerikaanse monetaire politiek zal goudprijs blijven ondersteunen

Francisco Blanch van Bank of America Merrill Lynch Global Research neemt de handschoen op tegen al diegenen die schreeuwen dat het over en uit is met het goud. Het is namelijk opvallend dat god en klein piertje momenteel de goudprijs de dieperik in schreeuwt.

Volledig ten oprechte volgens Blanch, want er zijn wel degelijk argumenten in te brengen die pro het goud pleiten. De Amerikaanse monetaire politiek zal de goudprijs blijven ondersteunen, de FED blijft namelijk aan een gezapig tempo geld drukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

5 ‘sweet spots’ van Jim Cramer

We hoeven het u waarschijnlijk niet te vertellen: de beurs van Wall Street scheert hoge toppen dankzij het geld dat de FED in grote hoeveelheden over de markten uitstrooit. De beurskoersen bevinden zich in een rechte lijn naar omhoog en zullen volgens de waarnemers daar volledig niet van afwijken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

7 redenen waarom men QE haat

Er zijn veel investeerders die liever niet hebben dat de FEDeral Reserve zo ver gaat met quantitative easing. De FED heeft zichzelf bevoegdheden toegeëigend en meer macht naar zich toe getrokken zodat het nu lijkt alsof het lot van de wereld in de handen van Ben Bernanke ligt. De FED zorgt voor een abnormale werking van de markten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Importprijzen Duitsland dalen

De Duitse importprijzen zijn in april met 1,4 procent gedaald op maandbasis. Dat maakte het Duitse FEDerale bureau voor de statistiek bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Vergeet die haviken, Bernanke trekt aan de touwtjes bij de FED!

Sla geen acht op de haviken binnen de FED, Bernanke trekt aan de touwtjes. Die haviken zijn uiteraard de bestuurders van de Amerikaanse centrale bank die regelmatig oproepen om het programma van monetaire verruiming (beter bekend als qe) af te bouwen.

De voormalige vice chairman van de FED Alan Binder verklaarde aan CNBC relativeert echter de macht van die haviken. FEDeral Reserve Chairman Ben Bernanke heeft te veel schrik dat een vroegtijdig terugschroeven van de maatregelen de economie in de U.S. zal tonen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]udvergelijken.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs