EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1846 tot 1850
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Meer werklozen in Duitsland

Het aantal werklozen in Duitsland is in april met 4000 gestegen tot 2,938 miljoen. Dat werd dinsdag gemeld door het Duitse FEDerale arbeidsbureau. De cijfers zijn aangepast voor seizoensinvloeden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Mohamed El-Erian heeft slapeloze nachten

Mohamed El-Erian, CEO van Pimco, heeft slapeloze nachten van de monetaire programma's over heel de wereld, maar die van de FEDeral Resserve in het bijzonder. El-Erian is bezorgd over het exit-programma van de FED. Volgens hem kan de FED zijn monetaire versoepeling niet terugdraaien zonder de nodige 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

ECB en FED domineren beurshandel

AMSTERDAM (AFN) - De wereldwijde aandelenmarkten zullen deze week met spanning uitkijken naar de Europese Centrale Bank (ECB) en de Amerikaanse FEDeral Reserve (FED). De beurskoersen gingen de afgelopen week omhoog door de hoop dat de ECB de rente gaat verlagen om zo de zwakke Europese economie te stimuleren.

De ECB maakt donderdag het rentebesluit bekend. Volgens analisten is de kans toegenomen dat de ECB de rente gaat verlagen na tegenvallende cijfers over de Europese economie die vorige week naar buiten kwamen.

Lees verder op beursduivel.be
Geplaatst op: zaterdag 27 april 2013

'Bad Bank' Fortis verkocht: 1 miljard euro voor staatskas

Royal Park, de 'bad bank' van Fortis die in de handen was van Ageas, BNP Paribas en de Belgische staat, is verkocht aan het Amerikaanse investeringsfonds Lone Star. Dat brengt een miljard euro op voor de FEDerale regering. Dat weet de website van de krant De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet goud

De prijsdaling van goud maakte op Ron Paul weinig indruk. In de jaren zeventig halveerde de goudprijs op een gegeven moment ook, om vervolgens te stijgen naar $850 per troy ounce. Volgens het oud-congreslid is de dollar het probleem, omdat de FED maandelijks $85 miljard nieuw geld in de economie pompt en daarmee zorgt voor nieuwe bubbels.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs