Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3201 artikelen gevonden. Artikel 1856 tot 1860
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

FED koopt momenteel 75% van alle obligaties’

Rich Ilczyszyn, actief bij iiTrader op de Chicago Mercantile Exchange, gelooft niet dat de Amerikaanse centrale bank plots zal stoppen met het inkopen van Treasuries. Het is bovendien nog veel te vroeg om al een datum te plakken op het moment dat de FED een exit zal doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

‘Een abrupt einde aan QE zou een complete ramp veroorzaken’

De recent bekendgemaakte minutes van het FEDeral Open Market Committee suggeren dat er binnen de Amerikaanse centrale bank een steeds grotere groep bereid is om de politiek van monetaire verruiming af te bouwen. Dat zou dan in stapjes moeten gebeuren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Amerikanen adviseerden Vietnam het goud naar de FED te brengen

Een Wikileaks document uit 1975 legt bloot dat Amerika de Vietnamese regering ervan probeerde te overtuigen het goud naar de New York FED en niet naar de Bank of International Settlements te brengen. Amerika had er belang bij om greep te houden op de internationale goudmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Goud is en blijft een veilige haven

De FEDeral Reserve heeft dan wel aangegeven dat ze tegen het einde van het jaar quantitative easing willen stoppen of afbouwen, mogelijk is dit een verbale tactiek om de goudprijs naar beneden te krijgen. Eerst zien en dan geloven. De balansen van de centrale banken liegen er niet om, deze blijven in stijgende lijn. Vroeg of laat zal de goudprijs zich aanpassen aan deze evolutie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

VDAB neemt in 2015 controle op werklozen over van RVA

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB, neemt vanaf 2015 de controle op het zoekgedrag van werklozen over van de RVA, de FEDerale openbare instelling die waakt over het recht op werkloosheidsverzekering. Dat hebben de FEDerale regeringstop en de acht partijvoorzitters opnieuw bevestigd, zo staat te lezen in de krant De Standaard. VDAB-baas Fons Leroy is ervan overtuigd dat zijn dienst die controles efficiënter gaat doen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$