EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1856 tot 1860 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

VS begint met Bitcoin Crackdown

As we first noted here (regulation) and here (supervision), the US government has been gradually encroaching on the independence and freedom of the virtual currency. This week, as The Washington Post reports, the government escalated. The FEDs took action against Mt. Gox, the world’s leading Bitcoin exchange. Many people use Dwolla, a PayPal-like payment network, to send dollars to their Mt. Gox accounts. They then use those dollars to buy Bitcoins. On Tuesday, Dwolla announced that it had frozen Mt. Gox’s account at the request of FEDeral investigators.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Ook deze markten staan in vuur en vlam

Het losse monetaire beleid van de FEDeral Reserve en de Bank of Japan zorgt niet alleen in eigen land voor sterk stijgende aandelenmarkten. Ook andere landen profiteren. Onderstaande Emerging Markets hebben al een mooi rendement laten optekenen de laatste maanden, maar staan volgens The Daily Trade Alert nog maar in het begin van hun expansie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Industriële productie VS omlaag

De industriële productie in de Verenigde Staten is in april met 0,5 procent afgenomen. Dat maakte de FEDeral Reserve woensdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

De ademnood wordt groter en groter

De marktwerkelijkheid en huis-, tuin- en keukenwerkelijkheid lopen steeds verder uit elkaar in Europa.

De marktwerkelijkheid en huis-, tuin- en keukenwerkelijkheid lopen steeds verder uit elkaar in Europa.

De crisis is over. De crisis is nog maar net begonnen. Ziehier het verwarrende beeld dat de berichtgeving over de eurozone op dit moment vertoont. Politici en beleidsmakers feliciteren elkaar met het behaalde succes. Eindelijk harde (nou ja harde: Frankrijk komt wel erg makkelijk weg) afspraken over begrotingsbeleid, eindelijk Europees bankentoezicht. En op stapel staan begrotingsunie, fiscale unie, eurobonds en uiteindelijk een echt, waar, puur FEDeraal Europa. Als alles goed gaat uiteraard. Hoe dan ook, wie had dat drie jaar geleden kunnen denken?

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Waar zou de S&P 500 staan zonder QE?

De FEDeral Reserve heeft op zijn minst een substantiële bijdrage geleverd aan de koersstijging van Amerikaanse aandelen. Verschillende rondes van QE hebben de aandelenmarkt sinds begin 2009 de wind in de rug gegeven. Op de schaarse momenten waarop de centrale bank niet stimuleerde deed de S&P 500 het veel slechter.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs