EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
64
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
45
kliks
25
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

Héél veel hoger

Ik vertelde u in mijn vorige artikel al dat de schulden op de balans van de FEDeral Reserve voor slechts 7% worden gedekt door haar goudreserves. Zodra angst voor stijgende inflatie toeneemt en/of het vertrouwen in de dollar afneemt, kan dat in snel tempo stijgen naar boven 50% en zelfs naar 100%.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018

Kríjg je disruptie, is het nóg niet goed

Je kunt Donald Trump zonder problemen een disrupter noemen. Maar kennelijk niet het type disrupter dat de mensen voor ogen hebben, zegt macro-econoom Kees de Kort. De Amerikaanse president behoort nou eenmaal niet tot de gevestigde orde. Hij trekt zich dan ook weinig aan van 'hoe het allemaal hoort'. 'Trump zegt gewoon dat hij dingen doet die goed zijn voor Amerika en als dat anders is dan we tot nu toe gedaan hebben, so be it.' Neem zijn commentaar op de FED. 'Dat was onder ons soort mensen niet gebruikelijk, maar Trump zegt: 'ik ben president van de VS, dus waarom zou ik niks mogen zeggen over het Amerikaanse rentebeleid?'.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

'Trump uit zich kritisch over monetair beleid FEDeral Reserve'

De Amerikaanse president heeft zich tijdens een benefietbijeenkomst kritisch uitgelaten over voorzitter Jerome Powell van de FEDeral Reserve. 

Volgens drie aanwezigen klaagde Trump over de renteverhogingen door de koepel van Amerikaanse centrale banken, onder leiding van de door hemzelf aangestelde Powell.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

FED omschrijft de economie voor het eerst sinds 2006 als ‘Strong’

De Amerikaanse centrale bank is behoorlijk optimistisch gestemd over de economische vooruitzichten. Vorige week woensdag besloot de FED, in overeenstemming met de verwachtingen, om de rentestand onveranderd te laten. Toch is de kans enorm groot dat er in september een nieuwe renteverhoging wordt doorgevoerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

De ECB is twee keer zo gevaarlijk bezig dan de FED

Afgelopen donderdag was het de beurt aan Mario Draghi om zijn kijk te geven op de Europese economie. Eigenlijk was het een doodsaaie persconferentie. Niets bijzonders werd verteld en Draghi wist opnieuw te zorgen voor een prijsdaling bij de euro.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs