EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
25
kliks
23
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2019

Robotica: Kunnen de VS China nog bijbenen?

Toch liggen de Verenigde Staten in dit domein ver achter op China. Dat land heeft een enorme voorsprong en investeert steeds meer geld in artificiële intelligentie (A.I.). Onderstaande grafiek van de International FEDeration of Robotics bevat de cijfers voor 2017, maar geeft toch een duidelijk beeld van de Chinese dominantie.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

Bezorgrobot zal het voetpad domineren

Bezorgrobots die bestellingen afleveren zijn vandaag nog uitzonderingen in het straatbeeld. Maar steeds meer grote transportbedrijven kondigen plannen aan die in die richting gaan. Onder hen FEDEx, Amazon, Starship Technologies en nog anderen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2019

763 bankkantoren sloten in 2018 de deuren

Eind vorig jaar waren er in België 763 bankkantoren minder dan een jaar eerder. Maar met 5.133 kantoren hebben we er nog steeds veel in vergelijking met andere Europese landen, zo blijkt uit cijfers van bankenFEDeratie Febelfin.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Centrale banken weer in de startblokken

Wat de FED doet is geen verrassing meer voor macro-econoom Kees de Kort. De eerder gedachte verhoging van de korte rente is uitgesteld, de bank wil eerst kijken hoe de Amerikaanse economie zich ontwikkelt (en als het nodig is actie ondernemen). Maar wat ook speelt: het weer terug verkopen van hypotheken en obligaties die ze eerder gekocht hebben - ook daarvan denkt de FED dat het beter is om even mee te stoppen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Verhoogt de FED dit jaar geen één keer de rentestand?

Afgelopen week zijn er wat teleurstellende macrocijfers verschenen over de Amerikaanse economie. Als gevolg van de shutdown kwamen deze cijfers wat later dan normaal binnen. Met name de tegenvallende detailhandelsverkopen baren zorgen. De kans op een nieuwe renteverhoging is in ieder geval fors afgenomen.

Donald Trump liet tijdens de afgelopen maanden meermaals weten dat de FED moet stoppen met het optrekken van de rentestand. Het gevoerde monetaire beleid is volgens Trump een bedreiging voor de Amerikaanse economie. Toevallig of niet besloot de FED tijdens de afgelopen maand om de rentestand niet verder op te trekken. FED-voorzitter Jerome Powell liet zelfs doorschemeren dat het einde van een reeks renteverhogingen mogelijk nabij is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs