EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

FEDeral Reserve waarschuwt voor risico's handelsoorlog en Brexit

De wereldwijde handelsspanningen en de kans op een 'harde' Brexit vormen risico's voor het Amerikaanse financiële systeem, staat in het eerste rapport van de FEDeral Reserve dat geheel is gewijd aan de financiële stabiliteit van de grootste economie van de wereld.

De Amerikaanse koepel van centrale banken somt zowel de sterke punten als zwakheden van het financiële stelsel op.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Amerikaanse centrale bank waarschuwt voor risico's handelsoorlog en brexit

De wereldwijde handelsspanningen en de kans op een harde brexit vormen risico's voor het Amerikaanse financiële systeem. Dat staat in het eerste rapport van de FEDeral Reserve dat geheel is gewijd aan de financiële stabiliteit in 's werelds grootste economie.

De Amerikaanse koepel van centrale banken somt zowel de sterke punten als zwakheden van het financiële stelsel op.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Bedrijfsschulden nemen harder toe dan de bedrijfsinkomsten

Tegen de huidige rentetarieven is het voor veel bedrijven interessant om vreemd vermogen op te halen. Dit is zelfs vaak aantrekkelijker dan uitgifte van aandelen. Toch is de recordjacht naar schulden de afgelopen jaren behoorlijk doorgeslagen en dat kan in de nabije toekomst een groot probleem gaan worden.

De groei van de wereldeconomie staat onder druk. Dit heeft deels te maken met het gevoerde handelsbeleid van Donald Trump, maar ook deels met het veranderende monetaire landschap. Zo is de FED gestart met het optrekken van haar belangrijkste rentestanden en dat is overal in de wereld voelbaar. De stijgende Amerikaanse rentes leiden immers tot stijgende rentelasten bij veel bedrijven (die leningen hebben in dollars). Onder andere de meeste groeilanden gaan gebukt onder de stijgende rentes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

Benzineprijs zakt naar laagste peil sinds maart

De maximumprijs van benzine 95 E10 daalt vrijdag met 3 cent naar 1,41 euro per liter, zo meldt de FEDerale overheidsdienst Economie. Het is van maart dit jaar geleden dat de benzineprijs nog lager stond, blijkt uit de gegevens van de Belgische Petroleum FEDeratie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Ongebruikelijk: FEDeral Reserve gaat zichzelf onderzoeken

De FEDeral Reserve gaat in 2019 onderzoeken of het nodig is om zijn middelen en doelstellingen wat te herzien. Ook wil de Amerikaanse koepel van centrale banken via speciale bijeenkomsten met belanghebbenden uitvinden of het zijn monetaire beleid wel op de juiste manier communiceert met de financiële markten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs