EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 17 april 2019

Goud 1.400 dollar waard tegen eind 2019?

De goudprijs is zich aan het klaarmaken om tegen het einde van dit jaar te gaan stijgen. Dat komt vooral omwille van de soepelere houding van de FEDeral Reserve en de gestegen risico’s op het wereldtoneel. Marktkenners verwachten een goudprijs van 1.400 dollar per ounce eind dit jaar. Momenteel noteert goud aan 1.286 dollar, een stijging dus van ongeveer 9 procent.

De bezorgdheid over de wereldeconomie en andere geopolitieke kwesties, waaronder de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten, hebben de onzekerheid op de markten vergroot. Dit komt vaak ten goede van goud dat als een veilige haven wordt beschouwd, of op zijn minst als een activa die de neiging heeft om zijn waarde te behouden of zelfs te verhogen, zelfs tijdens markt turbulentie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

IMF snoeit opnieuw in groeiprognose wereldeconomie

Het Internationale Monetaire Fonds heeft nogmaals de vooruitzichten voor de groei van de wereldeconomie verlaagd. Maar deze keer zou het met een korrel zout genomen kunnen worden want Christine Lagarde haalt twijfelachtige risicofactoren aan zoals de handelsoorlog tussen de USA en China en de verkrapping van het rentebeleid van de FEDeral Reserve.

Christine Lagarde, voorzitter van het Internationale Monetaire Fonds, zei dat hun verwachting voor de groei van de wereldeconomie voor dit jaar zal uitkomen 3,3 procent. Dat is een daling van 0,2 procent ten opzichte van hun vorige voorspelling die immers ook al naar beneden was bijgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Dieselprijs op hoogste niveau dit jaar

De maximumprijs van diesel gaat vandaag omhoog. Wie diesel (B7) tankt, betaalt dan maximaal 1,548 euro per liter, zo meldt de FEDerale overheidsdienst Economie. Dat is het hoogste niveau dit jaar, volgens gegevens van de petroleumFEDeratie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 7 april 2019

Wat gebeurt er als de FED stopt met hun strak rentebeleid?

Het huidige beleid van de FEDeral Reserve wordt niet gesmaakt door Amerikaanse president Donald Trump. Hij heeft al verschillende keren zijn ongenoegen geuit over het verkrappen van het rentebeleid en de ‘quantitative tightening’. Trump zou liever een verlaging van de rentes zien want dan zou de Amerikaanse economie ‘als een ruimteschip de lucht in knallen’.

Een straffe uitspraak van Amerikaans president Donald Trump. Die beweert namelijk dat, als de Amerikaanse centrale bank zijn rentebeleid opnieuw zou versoepelen, dat de Amerikaanse economie als een ruimteschip de lucht zou in knallen. Het is al langer geweten dat Trump niet akkoord is met het huidige beleid van de FEDeral Reserve, hij zou het graag anders zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 april 2019

Trump uit weer kritiek op monetair beleid van Amerikaanse centrale bank

De Amerikaanse president Donald Trump heeft wederom kritiek geuit op de FEDeral Reserve, het Amerikaanse stelsel van centrale banken. Hij pleitte opnieuw voor het versoepelen van het monetair beleid van de centrale bank.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs