EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

Pas op! Nog meer Amerikaanse renteverhogingen op komst

De Amerikaanse centrale bank besloot in maart om de rentestand opnieuw op te trekken. De beleggers zijn nu al een tijdje gewend geraakt aan het idee dat de FED steeds meer op de rem begint te gaan staan. Toch kan de FED in de toekomst nog strenger gaan optreden dan waar op dit moment het grotendeel van de beleggers rekening mee houdt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Alex Mooney: Dollar dient opnieuw aan het goud gekoppeld te worden

[...]

In april j.l. liet Republikeins congreslid Alex Mooney al weten dat de dollar opnieuw aan het goud gekoppeld dient te worden nu de koopkracht ervan zo zwaar is uitgehold en door inflatie nog verder dreigt te worden uitgewoond. Hij herinnerde er fijntjes aan dat de dollar sinds de oprichting van de FED in 1913 met ca. 96% in koopkracht is gedaald. Vóór die tijd was er sprake van een betrouwbare munt en een groeicijfer van gemiddeld 4% ’s jaars. Probleem is echter hoeveel goud de V.S. thans nog ter beschikking heeft om tot een adequate dekking van zeg 35% à 40% van de totaal uitstaande overheidsschuld over te kunnen gaan. Verder zijn er vraagtekens betreffende de zuiverheid van het goudgehalte bij de omsmelting na confiscatie in 1933.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Het verband tussen de FED-balans en Wall Street in beeld gebracht

Dat de Amerikaanse centrale bank op de rem is gaan staan, zal voor niemand onbekend zijn. Toch zijn de FED-leden een stuk strenger gestemd dan waar de meeste beleggers op hadden gerekend. Zo is de FED actief bezig met het (versneld) afbouwen van haar gigantische balans. Voor de beurs kan dit grote gevolgen gaan hebben.

Sinds het begin van februari worden de aandelenmarkten al geconfronteerd met dalende beurskoersen. Tijdens de afgelopen weken zijn er diverse herstelpogingen geweest, maar de echte overtuiging ontbrak daarbij. Overigens is het niet vreemd dat steeds meer beleggers twijfels krijgen over de levensduur van deze Bull Market. Zo is de belangrijkste koper (FED) getransformeerd in een verkoper.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

De FEDeral Reserve maakt goud handelen gemakkelijk

Staat de goudprijs klaar voor een uitbraak boven $1380?

Staat de goudprijs klaar voor een uitbraak boven $1380?

Op dit niveau zijn al veel opwaartse bewegingen stuk gelopen.

De eerstvolgende meeting van de FEDeral Reserve is een cruciaal moment. Volgens Viking Analytics kunnen we ons in het weekend van 12 en 13 juni aan een renteverhoging verwachten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

FEDeral Reserve houdt rente Verenigde Staten op zelfde niveau

De FEDeral Reserve (FED) houdt de rente in de Verenigde Staten gelijk. De koepel van Amerikaanse centrale banken had het belangrijkste rentetarief vorige maand nog met een kwart procentpunt verhoogd.

De rente bleef door het besluit op een bandbreedte van 1,5 procent tot 1,75 procent. De financiële markten rekenden over het algemeen niet op een verdere stijging zo kort op de vorige rentestap.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs