EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 2411 tot 2415 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 11 september 2012

Wall Street levert in

In New York eindigden de Amerikaanse beurzen flink in de min. Beleggers namen gas terug in afwachting van mogelijke actie van de FED later deze week.

In New York eindigden de Amerikaanse beurzen flink in de min. Beleggers namen gas terug in afwachting van mogelijke actie van de FED later deze week.

De Dow-Jonesindex sloot 0,4 procent (52,35 punten) lager op 13.254,29 punten. De brede S&P 500 zakte 0,6 procent (8,84 punten) tot 1429,08 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 1 procent (32,40 punten) tot 3104,02 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

Adempauze op Wall Street

In New York stevenden de Amerikaanse beurzen maandag af op een lager slot. Beleggers nemen gas terug in afwachting van mogelijke actie van de FED later deze week. Technologie-aandelen behoorden tot de sterkste dalers onder leiding van chipgigant Intel.

De Dow-Jonesindex noteerde ongeveer een half uur voor het slot 0,2 procent lager op 13.282 punten. De brede S&P 500 zakte 0,4 procent tot 1432 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 0,9 procent tot 3110 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

Wall Street opent lager

Wall Street zal naar verwachting lager openen. Beleggers hebben groeiende hoop dat de FED donderdag een derde ronde van verruiming van zijn monetaire beleid zal aankondigen.

De futures van de Dow Jones Industrial Average noteren omstreeks 15.00 uur 33 punten lager, de S&P 500 futures verliezen 3,50 punten en de Nasdaq 100 futures dalen 5,75 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

Beurzen wachten op nieuwe stimulans

De Europese beurzen deden maandag een stapje terug. Beleggers wachten op een nieuwe stimulans om de recente opmars voort te kunnen zetten. Daarbij wordt vooral uitgekeken naar de uitspraak van het Duitse grondwettelijk hof over het noodfonds ESM op woensdag en de beleidsvergadering van de FEDeral Reserve op donderdag.

,,Het is wachten op wat komen gaat. De Nederlandse verkiezingen zijn niet zo boeiend voor de markt, tenzij er een verrassende uitkomst uitrolt. De ogen zijn woensdag vooral gericht op Duitsland, waar het gerechtshof zich uitspreekt over het ESM. Men gaat ervan uit dat het noodfonds wordt goedgekeurd, maar je weet het maar nooit", aldus beleggingsadviseur Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers.

De AEX-index in Amsterdam noteerde aan het begin van de middag 0,4 procent lager op 336,17 punten. De MidKap-index daalde 0,4 procent tot 515,10 punten. De beurs in Parijs verloor 0,1 procent. Londen bleef onveranderd en Frankfurt steeg 0,1 procent.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

Westerse schulden aan China oorzaak crisis

Senator Ron Paul heeft de FEDeral Reserve Transparency Act van 2012 (HR459) geïntroduceerd tot ergernis van Ben Bernanke, voorzitter van de FEDeral Reserve Bank. In augustus aanvaarde het Huis van Afgevaardigden het wetsvoorstel met een stemming van 327-98 dat de nodige 2/3de meerderheid overschreed. Ron Paul, die aandringt op "transparantie" in de relatie van Amerika met de FED, zei dat de Amerikanen "ziek en moe zijn van wat er gebeurde in de reddingsoperatie en waar de rijken werden gered en de armen hun baan en hun huizen verloren".

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs