EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 2446 tot 2450 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

Marc Faber: “Het maakt geen fluit uit wat de centrale banken zullen doen”

Precies zoals we hem kennen, Marc Faber met weer een straffe uitspraak, ditmaal op CNBC. Hij geeft aan dat het verder niet zoveel uitmaakt wat de FED en de ECB zullen doen. De aandelenmarkten hebben het effect al ingerekend.

Faber is vooral overtuigd van het einde van het huidige financiële systeem. En dat klinkt verdacht veel op onze theorie!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

Goud doorbreekt $1.700 grens!

Zojuist heeft goud de kaap van $1.700 per troy ounce aangetikt en doorbroken! De marktomstandigheden zijn momenteel zeer gunstig voor edelmetalen – hetzij goud, zilver maar bovenal platina! Het standpunt van de FED heeft een zeer positieve uitwerking gehad de afgelopen weken - maar vooral op de toekomst zal dit zijn uitwerking tonen op de veiligste investeringen zoals edelmetaal. Vanmiddag kan de ECB daar een schepje bovenop doen. De markt heeft grote verwachtingen. Een verlaging van het rente tarief en het op grote schaal opkopen van staatsobligaties behoren tot deze verwachtingen.

Deze periode, vandaag in het bijzonder, is het een uitstekend moment om op de edelmetalen trein te stappen en uw posities in te nemen. Dit kan eenvoudig met Plus500.

Lees verder op Plus500
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit vrijwel vlak

Wall Street is woensdag vrijwel vlak gesloten, waarbij beleggers tegenvallende Europese macro-data en een winstwaarschuwing van FEDEx afwogen ten opzichte van de hoop op een versoepeling van het monetaire beleid van centrale banken wereldwijd.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,1% hoger op 13.047,48 punten. De breed samengestelde S&P 500 daalde 0,1% tot 1.403,44 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,2% afstond tot 3.069,27 punten.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

VS: $417 miljard verwijderd van schuldenplafond

Republicans are trying to make political hay of the fact that the FEDeral gross debt this week crossed the $16 trillion mark.

Republicans are trying to make political hay of the fact that the FEDeral gross debt this week crossed the $16 trillion mark.

But reaching that milestone was expected. And while notable, it overshadows the number that is of more immediate concern to Congress: the amount of debt subject to the legal borrowing limit.

The debt ceiling is currently set at $16.394 trillion. At the end of August, the amount of debt subject to that limit -- which excludes certain types of debt -- was $15.977 trillion, roughly $417 billion below the cap.

Lees verder op cnn.com
Geplaatst op: woensdag 5 september 2012

Kees de Kort | Roze bril

De Amerikaanse industrie is in augustus voor de derde achtereenvolgende maand gekrompen. "Met een roze bril op je hoofd kan je zeggen dat de Amerikaanse economie een beetje doorsukkelt", zegt BNR's Kees de Kort.

De Amerikaanse industrie is in augustus voor de derde achtereenvolgende maand gekrompen. "Met een roze bril op je hoofd kan je zeggen dat de Amerikaanse economie een beetje doorsukkelt", zegt BNR's Kees de Kort.

"Maar we moeten ons realiseren dat het inclusief het enorme begrotingstekort van de Amerikaanse regering is en de ongelimiteerde steunmaatregelen van de FED. En dan toch komen ze niet verder dan een beetje doorsukkelen. Dus optisch is het net iets beter dan Europa, maar het fundament is niet best."

[AUDIO FRAGMENT]

Lees verder op BNR
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs