Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3204 artikelen gevonden. Artikel 2451 tot 2455
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 augustus 2012

Ron Paul dient Bernanke van antwoord

Congreslid Ron Paul staat bekend als een tegenstander van de FEDeral Reserve. Als het aan hem lag, werd het instituut met onmiddellijke ingang afgeschaft en vervangen door een goudsysteem.

Alhoewel de FED vandaag geen actie ondernam, twijfelt Paul er niet aan dat Bernanke alles zal doen om het huidige financiële systeem overeind te houden. Maar uiteindelijk zal het fait geldsysteem ten onder gaan.

Tot die tijd zullen de verwoestende krachten van de centrale bankiers aanhouden, aldus Ron Paul.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

Wall Street neutraal na FED-besluit

De beurzen in New York noteerden woensdag aan het eind van de handelsdag vlakke standen. Beleggers waren teleurgesteld dat het Amerikaanse stelsel van centrale banken woensdag geen nieuwe maatregelen aankondigde om de economie te stimuleren, maar zagen ook aanknopingspunten voor eventuele maatregelen later in het jaar.

De Dow-Jonesindex van dertig hoofdfondsen noteerde vlak op 13.005 punten. De breder samengestelde S&P 500 bleef ook onveranderd op 1379 punten. Technologiebeurs Nasdaq leverde 0,3 procent in tot 2932 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

Mike Maloney: Bernanke zou de FED beter opdoeken

Mike Maloney is gekend om zijn uitgesproken mening over de gang van zaken in ons financiële systeem. Hij neemt wederom geen blad voor de mond in de recente aflevering van Capital Account.

Uiteindelijk zal goud terug in het financiële systeem gebracht worden, aldus Maloney. De spagaat tussen de middenklasse en de superrijken zou op termijn dichtgereden worden omdat er geen bubbels meer kunnen ontstaan door het inflatoire monetaire beleid.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

BREKEND NIEUWS: FED houdt vast aan huidige beleid

De FED heeft besloten om voorlopig geen extra maatregelen te nemen in hun monetair beleid. De huidige tool – Operation Twist – blijven intact maar voor meer actie – QE3 - laten Bernanke & Co zich leiden door de toekomstige evolutie van de economie in de VS.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

FED ziet dat kracht herstel economie VS afneemt

WASHINGTON - De FEDeral Reserve, het Amerikaanse stelsel van centrale banken, handhaaft zijn huidige monetaire beleid. Tegelijkertijd ziet de FED dat de kracht van het herstel van de Amerikaanse economie afneemt. 

Dat heeft de FED woensdag bekendgemaakt na zijn maandelijkse vergadering.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$