Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3204 artikelen gevonden. Artikel 2456 tot 2460
Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

Ponzi scheme in zilver opgerold...

A former Anderson County, South Carolina councilman and past national commander of the Sons of ConFEDerate Veterans entered a guilty plea in U.S. District Court in connection with a Ponzi scheme in which an estimated 945 investors in 16 states were duped into investing a total of $90.1 million in alleged silver contracts.  Leest u hier verder : http://www.mineweb.co.za/mineweb/view/mineweb/en/page32?oid=156210&sn=Detail&pid=102055

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

De centrale bankiers zijn vanaf nu aan zet met hun monetaire magie

Twee dagen, twee uiterst belangrijke ontmoetingen van centrale bankiers. Eerst is het de beurt aan de FED, die vanavond moet beslissen of ze de economie een extra duwtje in de rug geeft. Waar iedereen op een volgende versie van QE rekent, zou de FED kunnen verrassen met een Funding for Lending Scheme Europese stijl.

De Britse centrale bank heeft een gelijkaardig programma afgewerkt, de U.S. kunnen dit voorbeeld volgen wanneer Ben Bernanke beslist dat de economie in de vorm van bankkredieten nodig heeft. Het plan werkt heel eenvoudig: de centrale bank leent overheidsobligaties op korte termijn aan de banken, die deze obligaties als onderpand gebruiken om aan een spotprijs bij de FED geld te ontlenen. Dat geld kan in kredieten omgezet worden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent vlak; afwachtende houding beleggers

De AEX opent woensdag naar verwachting vlak, vanwege een afwachtende houding onder beleggers in aanloop naar de bekendmakingen van de rentebesluiten van de FEDeral Reserve woensdagavond en Europese Centrale Bank (ECB) een dag later. Op de achtergrond zullen ook de macro-economische bekendmakingen een rol spelen.

De AEX sloot dinsdag 0,7% lager op 326,47 punten, de Midkap daalde 0,2% op 501,83 punten en de ASX verloor 0,5% op 369,80 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

Japanse beurs sluit lager

De beurs in Tokio is woensdag lager gesloten. Na 4 winstdagen op rij namen beleggers wat gas terug. De stemming werd daarbij gedrukt door tegenvallende bedrijfsresultaten. Ook werd gewacht op de uitkomsten van de beleidsvergadering van de Amerikaanse FEDeral Reserve, die later op de dag bekend worden gemaakt. De Nikkei eindigde 0,6 procent lager op 8641,85 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

'AEX begint lager'

De beurs in Amsterdam zal woensdag waarschijnlijk lager beginnen. Ook de andere Europese beurzen zullen met kleine verliezen openen. Beleggers kijken uit naar het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank, dat later op de dag bekend wordt gemaakt. Ook wordt met spanning gewacht op de beleidsvergadering van de Europese Centrale Bank (ECB), die donderdag wordt gehouden.

,,De AEX opent 1 tot 1,5 punt lager, in navolging van het licht lagere slot op Wall Street en de negatieve stemming in Azië. Het is vooral wachten op wat er gaat gebeuren in de Verenigde Staten. Er staan daar een reeks macrocijfers op het programma. De markt zal echter met name letten op wat de FED gaat doen'', aldus client executive Martijn Weller van IG Markets Netherlands.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$