EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 2986 tot 2990
Geplaatst op: woensdag 10 augustus 2011

Lagere opening Wall Street voorzien

De beurzen in New York openen woensdag naar verwachting lager. Na de zeer sterke koerssprong op dinsdag lijken beleggers wat gas terug te nemen.

De beurzen in New York openen woensdag naar verwachting lager. Na de zeer sterke koerssprong op dinsdag lijken beleggers wat gas terug te nemen.

In New York reageerden beleggers dinsdag na enige aarzeling positief op de aankondiging van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de FEDeral Reserve, dat de rente tot medio 2013 laag zal blijven. De koersen sprongen sterk omhoog.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 10 augustus 2011

FED houdt rente laag tot minimaal halverwege 2013

De FEDeral Reserve is van plan de belangrijkste rentestand op het huidige lage niveau te houden tot "op zijn minst" midden 2013. Kenners analyseren dit als een agressief besluit van de Centrale Bank van de VS, wat de deur openhoudt voor verdere monetaire verruiming; QE3.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 10 augustus 2011

FED stuurt Dow Jones bijna vier procent hoger

De beurs van New York is vandaag indrukwekkend geëindigd na de belofte van de Amerikaanse centrale bank om de nulrente zeker tot midden 2013 te behouden. De sterindex Dow Jones sloot 3,98 procent hoger op 11.239,77 punten. De technologie-index Nasdaq deed er zelfs 5,29 procent bij tot 2.482,52 punten. De breed samengestelde Standard & Poor's 500 won 4,74 procent tot 1.172,53 punten

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 augustus 2011

Geen QE3 = Risk On Rally

De markten maakten aanvankelijk een duik op de publicatie van het rentebesluit van de FED, meer bepaald het uitblijven van een nieuw QE-programma.

Maar naar de sluiting toe draaiden de koersen en zetten de belangrijkste Amerikaanse aandelenindices een enorme ‘relief rally’ neer.

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 augustus 2011

FED maakt mogelijk nieuwe steunmaatregelen bekend

Mogelijk maakt FED-voorzitter Ben Bernanke wel nieuwe steunmaatregelen bekend...

Mogelijk maakt FED-voorzitter Ben Bernanke wel nieuwe steunmaatregelen bekend...

[...]

De FED komt om 20.15 uur (Nederlandse tijd) met een rentebesluit naar buiten. De rente zal naar verwachting worden gehandhaafd op het historisch lage niveau van 0 tot 0,25 procent. Mogelijk maakt FED-voorzitter Ben Bernanke wel nieuwe steunmaatregelen bekend om de Amerikaanse economie aan te jagen en de financiële markten te kalmeren.

Lees verder op rt[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs