EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 2991 tot 2995 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 9 september 2011

Greece's race to catch up on reforms seems doomed

Under mounting pressure from euro zone partners, Greece is scrambling to deliver on reforms and fiscal targets to avoid bankruptcy but its efforts seem doomed and snap elections are on the horizon.

EU partners are losing patience and the government's popularity is sinking as deficits grow instead of shrink amid a deepening recession. The public, FED up with austerity, is demanding change.

Lees verder op Economic Times
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2011

Bernanke hint op extra steun om de groei te stimuleren

Bernanke gaf meer tekst en uitleg over de stand van zaken in de VS. Tijdens zijn speech voor Economic Club of Minnesota wees hij erop dat er mogelijk extra steun komt van de FED om de groei te stimuleren.

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 september 2011

FED zet alles op alles voor sterke groei

De FEDeral Reserve zal geen mogelijkheid ongemoeid laten om de tot nu toe tegenvallende economische groei aan te jagen en om de werkloosheid te verlagen.

De FEDeral Reserve zal geen mogelijkheid ongemoeid laten om de tot nu toe tegenvallende economische groei aan te jagen en om de werkloosheid te verlagen.

Dat zei voorzitter Ben Bernanke van de Amerikaanse centrale bank donderdag.

Bernanke gaf echter geen details van plannen die de FED overweegt om die doelstellingen te bereiken. Dat was een grote teleurstelling voor Wall Street, waar de verliezen fors opliepen. De graadmeters stonden voor de toespraak tot 0,2 procent lager, maar doken daarna tot 0,9 procent in de min.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 september 2011

Bernanke voorziet geen aanhoudende inflatie

Voorzitter Ben Bernanke van de FEDeral Reserve zegt donderdag niet te verwachten dat de stijging van de consumentenprijzen zal voortduren, maar hij geeft niet aan of en hoe de centrale bank zijn monetaire beleid zal versoepelen.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 8 september 2011

Bernanke stelt Wall Street teleur

Beleggers op Wall Street reageerden teleurgesteld op de toespraak van voorzitter Ben Bernanke van de FEDeral Reserve. Hij zei dat de Amerikaanse centrale bank er alles aan zal doen om een hoge economische groei te bewerkstelligen. De markt verwachtte details over de plannen die de FED daarvoor heeft, maar die bleven uit.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs