EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Trump: 'We zouden Draghi moeten hebben in plaats van onze FED-persoon'

De Amerikaanse president Donald Trump had liever ECB-voorzitter Mario Draghi gezien als het hoofd van de Amerikaanse centrale bank, de FEDeral Reserve, dan de huidige voorzitter van de FED. Dat zegt Trump woensdag in gesprek met Fox Business.

De uitspraak van Trump haalde vorige week nog uit naar Draghi, omdat hij het met zijn beleid moeilijker zou maken voor Amerikaanse bedrijven om te concurreren in de eurozone.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

De obligatiemarkt voorspelt onheil voor de beurzen

De S&P 500 index wist onlangs te stijgen naar een nieuwe recordkoers. En daarmee lijkt er een nieuw ‘recordfeestje’ aan te breken. Dit feestje is mede gecreëerd dankzij de centrale banken. De vraag is alleen of beleggers ook lang van dit recordfeestje kunnen genieten.

Mario Draghi en Jerome Powell hebben de beleggers tijdens de afgelopen week gerust weten te stellen. Beide centrale bankiers lieten weten dat ze er alles aan zullen doen om een eventuele groeivertraging te voorkomen. De kans is daarbij enorm groot dat de FED tijdens het volgende rentebesluit in juli haar rentestand zal gaan verlagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Trump klaagt opnieuw: "VS hebben renteverlaging nodig”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich opnieuw negatief uitgelaten over het beleid van de koepel van centrale banken in de VS. Volgens Trump heeft het land renteverlagingen en andere maatregelen nodig om de economie en de inflatie aan te jagen, maar de FEDeral Reserve geeft volgens hem niet thuis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Trump vergelijkt centrale bank met koppig kind

De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag opnieuw hard uitgehaald naar de Amerikaanse centrale bank, de FEDeral Reserve (FED). Trump wil dat de FED de rentes verlaagt en zegt dat de centrale bank geen flauw idee heeft wat het doet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

“Amerikaanse economie in milde recessie volgend jaar”

De Amerikaanse economie, net zoals vele andere economieën, presteert wat minder goed door de vertraging van de wereldeconomie. Om dit te counteren, gaat de FED vermoedelijk de rentes opnieuw verlagen zodat de economie gestimuleerd wordt. Maar volgens een Europese investeerder gaat de Amerikaanse economie alsnog in een recessie belanden volgend jaar.

Centrale banken grijpen meestal in als ze zien dat de economie van hun land moeite heeft om te groeien. De afgelopen jaren kennen we eigenlijk niets anders meer, in Europa, China, de Verenigde Staten van Amerika… Al deze economieën hebben één of andere stimulus gekregen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs