EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
25
kliks
23
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

FEDeral Reserve kan rente opnieuw verlagen als globale economie blijft slabakken’

Een verrassende uitspraak van voormalig FED-voorzitter Janet Yellen, zij verwacht namelijk een renteverlaging van de Amerikaanse centrale bank indien de toestand van de wereldeconomie blijft teleurstellen. Maar enkel als dat invloed heeft op de Amerikaanse economie.

Zwakkere economieën doen de Amerikaanse centrale bank in het haar wrijven. De economieën in China en Europa vertonen tekenen van vertraging en dat heeft een invloed op de toestand van de wereldeconomie. Volgens Yellen kan dit zelfs een invloed hebben op de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2019

Is de dalende rente op de Amerikaanse staatsobligatie een bedreiging?

Als gevolg van de mildere monetaire politiek van de FED, zijn de rentes op de Amerikaanse staatsobligaties in verval geraakt. Dat is onder andere het geval bij de rente op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Kimble Charting, is te zien dat deze dalende rente een bedreiging kan zijn voor de aandelenmarkten.

Op de grafiek is namelijk te zien dat de rente op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie opnieuw is afgeketst van de weerstandslijn. En datzelfde gebeurde ook in de jaren 2000 en 2007. Tijdens beide jaren vormde dat destijds het startsein voor een trenddraai op Wall Street met een gigantische beursdaling tot gevolg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

President FEDeral Reserve dineert met criticus Donald Trump

Jerome Powell, voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, heeft gedineerd met president Donald Trump. Dat maakte de FEDeral Reserve bekend. Onder meer economische ontwikkelingen en verwachtingen werden besproken.

Maar de centrale bank benadrukte dat Powell zijn verwachtingen voor monetair beleid in de toekomst niet gedeeld heeft met Trump.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

That's all folks, de FED is uitverhoogd!

De opmerkelijke draai van de FED, ingezet in november vorig jaar, is eerder deze week volledig uitgevoerd. Het in december 2015 begonnen tijdperk van renteverhogingen in de VS lijkt definitief ten einde te zijn gekomen.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2019

Grootste vrijhandelszone ter wereld gaat van start: EU en Japan vormen markt van meer dan 600 miljoen mensen

De grootste vrijhandelszone in de wereld treedt vandaag in werking. Het gaat om een pact dat de Europese Unie en Japan na jaren van onderhandelen hebben gesloten om een markt van meer dan 600 miljoen mensen te vormen. Ze willen importheffingen en andere handelsbelemmeringen wegnemen. Ook Belgische bedrijven kunnen daarvan profiteren, zegt werkgeversFEDeratie VBO.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs