Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3209 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 19 juli 2017

Nog nooit zoveel namaakspullen onderschept: dit zijn de populairste producten om te vervalsen

Namaak De Cel Namaak van de FEDerale Overheidsdienst Economie bestaat 10 jaar. In die periode werd voor meer dan 90 miljoen euro aan goederen in beslag genomen. Terwijl namaakproducenten steeds vernuftiger te werk gaan, worden ook de inspectiediensten steeds beter in het opsporen ervan. Vorig jaar werden in totaal 432.727 namaakgoederen in beslag genomen: een absoluut record.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Jonge Amerikanen kunnen geen huis kopen door hoge studieschuld

Uit een nieuw onderzoek van de FEDeral Reserve blijkt steeds meer jonge Amerikanen geen huis kunnen kopen vanwege een te hoge studieschuld. Sinds 2009 zijn de totale studieschulden in de Verenigde Staten verdubbeld tot meer dan $1,4 biljoen, wat betekent dat steeds meer jonge Amerikanen al diep in de schulden zitten voordat ze in de fase van hun leven komen waarin ze een huis willen kopen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Boete van 214 miljoen euro voor BNP Paribas in VS

BNP Paribas moet in de Verenigde Staten een boete betalen van 246 miljoen dollar (214 miljoen euro) wegens manipulatie van valutakoersen. De Franse bank heeft daarover een schikking getroffen met de FEDeral Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

“Centrale bankiers zitten er volledig naast wat inflatie betreft”

“Yellens meest recente optreden als voorzitter van de FED zal de geschiedenis ingaan als een kolossale beleidsfout, omdat ze er op blijft hameren dat lage inflatie een ‘tijdelijk’ fenomeen is.” Dat schrijft Steen Jakobsen, de Chief Economist van de Deense Saxo Bank, in een e-mail aan deze redactie. Ook Mario Draghi had eerder al gezegd dat ‘het een kwestie van tijd is voordat inflatie aantrekt .”

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

'Trump wil geen tweede termijn voor FED-voorzitter Yellen'

Amerikaanse President Donald Trump is niet van plan om Janet Yellen volgend jaar te nomineren voor een tweede termijn als president van de FEDeral Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$