EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Beurzen in het rood na opmerking Trump: "De FED is gek geworden"

Na de zware verliezen op de beurs van Wall Street, heeft Amerikaans president Donald Trump nog maar eens uitgehaald naar de Amerikaanse centrale bank. “Ik denk dat de FED gek geworden is”, zei hij net voor een verkiezingsrally in Pennsylvania.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Meer is het niet meer

Van de autoverkopen en de bouw moet Jerome Powell het in ieder geval niet hebben. De VS staat aan de rand van een uniek tijdperk, zegt de FED-baas, maar daarbij omzeilt hij wijselijk de explosieve stijging van het Amerikaanse begrotingstekort, zegt Kees de Kort. 'Daar begint hij natuurlijk niet over, want als hij daar de aandacht op vestigt, heb je kans dat beleggers daar iets nerveuzer over worden dan noodzakelijk is.' Want ook op al te florissante cijfers van de autosector én de bouwsector hoeft Powell niet te rekenen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Trump uit weer kritiek op rentebeleid van FEDeral Reserve

De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag uitgehaald naar de FEDeral Reserve, de koepel van Amerikaanse centrale banken. Volgens Trump is er te veel haast met het verhogen van de rente.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Economische koude oorlog de komende 10 tot 20 jaar?

De Amerikaanse relatie met China is er slecht aan toe. ‘Waarschijnlijk net zo slecht als’ de periode voordat de regering van Nixon meer dan vier decennia geleden de banden aanhaalde, dat vertelde de voormalige FED-gouverneur Kevin Warsh donderdag aan CNBC. Hij vreest namelijk voor een zeer bekoelde economische periode die 10 tot 20 jaar lang kan aanslepen.

Wat een contrast met de afgelopen 30 jaar, de huidige situatie tussen de Verenigde Staten en China. We waren globalisering gewoon en gingen er van uit dat dat alleen nog maar harder ging toenemen, maar dat is buiten Amerikaans president Donald Trump gerekend. Hij beslist er namelijk anders over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Dit verwacht de FED de komende jaren van de Amerikaanse economie

De Amerikaanse centrale bank besloot afgelopen woensdag om de rentestand voor de derde keer dit jaar op te trekken. De rente beweegt nu tussen de bandbreedte van 2% en 2,25%. Uiteraard was Trump ontevreden over deze renteverhoging. De Amerikaanse president liet al eerder weten dat de rente volgens hem te hoog is. Trump kan maar beter rekening houden met meer renteverhogingen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs