EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Zorgt een renteverlaging echt voor een beursstijging?

Tijdens de afgelopen handelsweek werd er door beleggers enthousiast gereageerd op de woorden van Jerome Powell. De voorzitter van de Amerikaanse centrale bank liet namelijk doorschemeren dat de kans groot is dat de rente binnenkort verlaagd zal worden. Moeten beleggers eigenlijk wel blij zijn met een renteverlaging?

Zoals verwacht liet de FED tijdens de afgelopen week de rentestand onveranderd staan. Toch reageerden beleggers positief op het rentebesluit en dat kwam met name door de toelichting op dit rentebesluit. Powell liet duidelijk doorschemeren dat de FED er alles aan zal doen om de Amerikaanse economie zoveel mogelijk te ondersteunen. Mochten de economische cijfers tegenvallen, dan staat de Amerikaanse centrale bank klaar om in te grijpen. En dat willen beleggers uiteraard graag horen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Trump: 'Nooit gedreigd FED-voorzitter Powell te degraderen'

De Amerikaanse president Donald Trump heeft nooit gezegd dat hij van plan was om de voorzitter van de FEDeral Reserve Jerome Powell te degraderen, stelt hij zondag in een interview met de Amerikaanse zender NBC News.

"Ik heb er nooit mee gedreigd hem te degraderen", zei Trump. Hij voegde daaraan toe dat hij wel de macht heeft om dat te doen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2019

Goudprijs naar hoogste punt in zes jaar

De goudprijs is vrijdag naar een zesjaars hoogtepunt gestegen. De renteverlaging die de ECB en FEDeral Reserve beleggers voorspiegelen, bij een lage dollar, en het conflict tussen de VS en Iran maken goud gewild onder beleggers. Wat heeft goud dat zilver en staatsobligaties niet kunnen? En blijft het bij deze stijging? Vijf vragen over het gestolde ’angstzweet’ van de markt.

Lees verder op de Telegraaf
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Het slaat helemaal nergens meer op

De FED, de renteverlaging. Onzekerheden nemen toe, dan verlaagt de FED de rente als handreiking aan de financiële markten. Gek genoeg zijn de vooruitzichten van de FED de afgelopen 4 maanden niet veranderd - lage groei, lage werkloosheid, lage inflatie. Maar ze gaan er vanuit dat de economie met 2 procent blijft groeien, en dan toch de rente verlagen? Het slaat helemaal nergens op.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Een renteverlaging betekent dalende beurskoersen?

Tijdens de afgelopen weken is er veel gesproken over het effect dat een eventuele Amerikaanse renteverlaging kan gaan hebben op de aandelenmarkten. Sommige analisten lieten doorschemeren dat een renteverlaging helemaal geen goed nieuws hoeft te betekenen voor de aandelenmarkten. Zij verwijzen onder andere naar de jaren 2001 en 2007. Moeten we inderdaad vrezen voor een renteverlaging?

Vanavond staat het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank op het programma. Tijdens de afgelopen weken is de kans op een renteverlaging sterk gestegen. Toch is de kans groot dat FED-voorzitter Jerome Powell vanavond de rente nog niet zal gaan verlagen. Volgens de kenners zal dit namelijk in juli gaan gebeuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs