EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 22 maart 2018

Eerste Amerikaanse renteverhoging van 2018 achter de rug

Op woensdag 21 maart gebeurde het dan toch, de Amerikaanse centrale bank verhoogde de rente met 25 basispunten van 1,50 naar 1,75 procent. De verhoging werd bekend gemaakt tijdens de tweedaagse vergadering van de FEDeral Open Market Committee. Dit is de eerste renteverhoging van vier stuks die gepland zijn voor dit jaar. Het kwam dan ook niet als een verrassing volgens experts.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Facebook riskeert monsterboete van $2.000 miljard

Sociale media reus Facebook bevindt zich in de oog van de storm. Het bedrijf zou privacy data van zijn gebruikers onrechtmatig gedeeld hebben. Dat Facebook zijn data deelt, is niet ongewoon, maar in dit geval zouden de regels van de FEDeral Trade Commission geschonden zijn. Dit kan in het slechtste geval een boete opleveren die kan oplopen tot zo’n $2.000 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

De ECB is nog erger dan de FED

Mario Draghi liet afgelopen donderdag de rentestand onveranderd. Daarnaast liet hij weinig los over een eventuele renteverhoging later dit jaar. Het is duidelijk dat de Europese centrale bank zelf nog niet precies weet wat het beste is voor de Europese economie. Voorlopig bevloeit de ECB de economie elke maand nog met miljarden euro’s.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Amerikaanse rechter oordeelt dat virtuele munten ‘commodities’ zijn

Het reguleren van cryptomunten zit nog maar in zijn beginfase. Maar er lijkt toch schot in de zaak te komen in de Verenigde Staten van Amerika. Een Amerikaanse FEDerale rechter heeft vorige week geoordeeld dat virtuele munten voortaan gereguleerd kunnen worden als grondstoffen door de U.S. Commodity Futures Trading Commission.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

Andere tijden II

‘We are in a bond market bubble while rising long-term rates will ultimately push the US economy into a state of stagflation’, zo waarschuwde ‘good old’ FED Chief Alan Greenspan opnieuw in een interview op CNBC op 2 maart.

Hoe geloofwaardig is hij nog als ‘QE trendsetter’ of probeert hij z’n carrière alsnog enige glans te geven? In elk geval trekken de financiële markten er zich tot dusver weinig van aan, dus ‘why worry, be happy’, onderstreept met de viering van de langste bull market sinds 9 maart ’09 met een plus van 1,75%!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs