EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

FED: goed werk in de machinekamer van de wereldeconomie

Ondanks dat mijn vertrouwen in centrale banken extreem laag is, is er één ding dat de FED serieus goed doet. We leven in een kredietmaatschappij, het vertrouwen van banken in elkaar is erg belangrijk, dat kredietverlening doorgang vindt ik erg belangrijk - banken kijken dus goed naar elkaar. De FED is er vól ingegaan en heeft gezegd: 'Wij zijn er, wij gaan er middenin zitten'. Bemiddelen in de machinekamer van de wereldeconomie, dat doen ze extreem goed.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Regering VS wil elk gezin 3.000 dollar geven, steunpakket van 4 biljoen

De FEDeral Reserve (FED), het Amerikaanse stelsel van centrale banken, krijgt binnenkort mogelijk 4 biljoen dollar om de economische impact van de uitbraak van het coronavirus op te vangen, vertelt de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin zondag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2020

Benzineprijs zakt naar laagste peil in ruim 11 jaar en stelt pomphouders voor dilemma

De prijs voor benzine zakte afgelopen woensdag naar het laagste peil sinds begin 2009. Dat blijkt uit statistieken van de Belgische Petroleum FEDeratie. Een liter benzine 95 (E10) mag dan nog maximaal 1,182 euro per liter kosten, zegt de FEDerale overheidsdienst Economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2020

‘Coronacrisis is een ander soort crisis’

Het agressieve beleid van de FEDeral Reserve is duidelijk niet voldoende om te voorkomen dat de Amerikaanse economie in een recessie belandt. Dit zijn de harde en confronterende woorden van Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz. De negatieve impact van het coronavirus op de wereldeconomie en de Amerikaanse economie is groter dan men initieel had gedacht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2020

De balans van de FED is in enkele weken tijd geëxplodeerd

De centrale banken doen er op dit moment alles aan om een economische recessie te voorkomen. Ook de Amerikaanse centrale bank kan daarin niet achterblijven. Onlangs verlaagde de FED al onverwachts de rente. Morgen zou de rentestand nog verder verlaagd kunnen worden.

Morgenavond staat het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank op het programma. Donald Trump heeft tijdens de afgelopen dagen de druk op de FED verder opgevoerd. De Amerikaanse president hoopt dat Jerome Powell morgen nieuwe stimuleringsmaatregelen zal gaan aankondigen. Die maatregelen zijn volgens Trump nodig om een economische recessie te voorkomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs