EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Trump bekritiseert renteverhogingen Amerikaanse centrale bank

De Amerikaanse president Donald Trump is niet enthousiast over de renteverhogingen die de FEDeral Reserve, het Amerikaanse stelsel van centrale banken, doorvoert.

In een interview met de Amerikaanse tv-zender CNBC zei Trump het niet per se eens te zijn met de renteverhogingen, hoewel hij naar eigen zeggen "een erg goede man" bij de FED heeft aangesteld.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Onzin dat Trump geen kritiek op FED mag geven

Macro-econoom Kees de Kort vindt het onzin dat president Trump geen kritiek op de FED mag geven. Tegelijkertijd is het monetair beleid veel te belangrijk om aan politici over te laten. We zouden een middenweg moeten vinden tussen het beleid en de deskundigheid van de technocraten en de invloed van politici. Die zijn immers eindverantwoordelijk. Verder voorziet De Kort spanning bij de emerging markets.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Goudprijs: Geen harde bodem

Na de monetaire vergaderingen van de Amerikaanse FEDeral Reserve en de Europese Centrale Bank gaf de goudprijs in eerste instantie geen krimp. Dit bracht verschillende analisten er toe om de grens van 1300 dollar als ‘harde bodem’ te bestempelen, een niveau waar de prijs niet meer onder zou dalen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Amerikaanse centrale bank voegt cryptomunten toe aan databank

De FEDeral Reserve Bank van St. Louis is de meest toonaangevende, lokale, centrale bank van de Verenigde Staten. Ze hebben niet alleen bijzonder veel invloed in het FEDerale beleid, ze beschikken ook over de grootste databank voor onderzoek. Aan die databank worden nu ook cryptomunten toegevoegd.

Hij lijkt niet zo belangrijk, maar het kan op lange termijn bijzonder waardevol zijn. De FEDeral Reserve Bank of St. Louis voegt 4 cryptomunten toe aan zijn FEDeral Reserve Economic Data (FRED) database. Het is een duidelijk signaal dat de markt voor cryptomunten steeds belangrijker en volwassener wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

De stresstest is geen relaxtest meer

Voor het eerst sinds een behoorlijke tijd kwam de FED weer met een stresstest in de VS. En dat was allerminst een relaxtest, zegt macro-econoom Kees de Kort. Want hóe staan de Amerikaanse banken ervoor als de werkloosheid verdubbelt, beurskoersen halveren en de huizenmarkt inzakt? Nou, best aardig eigenlijk, want de grote Amerikaanse banken zijn bestand tegen een verlies van 600 miljard dollar. 'Dat is een indicatie dat de maatregelen die na de crisis genomen zijn, effect sorteren.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs