EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

Goud zakt weg naar aanleiding van FED meeting

De goudprijs opende de beursweek met verlies naar aanleiding van de geplande bijeenkomst van de FEDeral Reserve op dinsdag. Beleggers proberen vooruit te lopen op de zaken en te voorspellen wat de bestuursleden van de centrale bank zullen beslissen. Ze verwachten dat de FEDeral Reserve toch het risico gaat nemen en het rentebeleid onveranderd zal laten.

De prijs voor een ounce goud daalde met 0,2 procent naar 1.299,13 dollar. De oorzaak hiervoor heeft te maken met een bijeenkomst van de bestuursleden van de Amerikaanse centrale bank deze week. De financiële markten voorspellen namelijk dat het rentebeleid onveranderd zal blijven dit jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

Elke Griek moet 30.000 euro aan de naties die zijn land geld leenden

Elke Griek is 29.700 euro verschuldigd aan de geldschieters van zijn land. Dit blijkt uit een studie van de Griekse FEDeratie van Ondernemingen (SEV), gebaseerd op een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso). Dit bedrag komt ongeveer overeen met het dubbele van het jaarlijkse bruto inkomen van de gemiddelde Griek.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Deze banken lanceren instantbetalingen: geld binnen paar seconden op je rekening

Het heeft enkele maanden langer geduurd dan verwacht, maar nu is het toch zo ver: de banken zetten de lancering van instantbetalingen in gang. Dat meldt bankenFEDeratie Febelfin. Bij zestien banken zullen klanten geld binnen enkele seconden op de rekening van de tegenpartij kunnen laten verschijnen. Maar dat zal niet voor iedereen gratis kunnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2019

Robotica: Kunnen de VS China nog bijbenen?

Toch liggen de Verenigde Staten in dit domein ver achter op China. Dat land heeft een enorme voorsprong en investeert steeds meer geld in artificiële intelligentie (A.I.). Onderstaande grafiek van de International FEDeration of Robotics bevat de cijfers voor 2017, maar geeft toch een duidelijk beeld van de Chinese dominantie.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

Bezorgrobot zal het voetpad domineren

Bezorgrobots die bestellingen afleveren zijn vandaag nog uitzonderingen in het straatbeeld. Maar steeds meer grote transportbedrijven kondigen plannen aan die in die richting gaan. Onder hen FEDEx, Amazon, Starship Technologies en nog anderen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs