EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
25
kliks
24
kliks
Bron: Biflatie.nl
23
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Duitse economie ontwijkt recessie, groei naar laagste niveau in vijf jaar

De Duitse economie is vorig jaar met 1,5 procent gegroeid, de zwakste groei in vijf jaar. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van het Duitse FEDerale statistiekbureau.

Het cijfer komt overeen met de gemiddelde verwachting van economen. In 2017 liet de grootste economie van Europa nog een vooruitgang met 2,2 procent zien.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Dit is hoe goed de economie draait

Paniek op de beurs: bedrijven komen weer naar buiten met de laatste kwartaalcijfers, welke niet uiterst fraai blijken te zijn. Misschien zegt de rentecurve meer dan de FED-economen en menig journalist menen?

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Rust op de financiële markten, het allerbelangrijkste voor de FED

Onrust op de financiële markten voorkomen gaat voor de FED boven alles, ook boven de gezondheid van de economie. Uit de notulen van de FED en uit wat Powell afgelopen vrijdag vertelde blijkt voor de zoveelste keer dat de FED volkomen op z'n rug is gaan liggen voor de financiële markten. Het beleid dat ingezet was om weer in het speelveld te komen, dat de FED iets zou kunnen doen als de Amerikaanse economie weer zou keren, is on hold gezet. En Europa? Heeft de FED nog wat speelruimte, daar kan de ECB niets meer doen als het mis gaat. Die staat naast het speelveld.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

FEDeral Reserve to the rescue?

De Amerikaanse centrale bank, de FEDeral Reserve, heeft het afgelopen jaar verschillende renteverhogingen doorgevoerd tot grote spijt van de financiële markten. Maar onlangs klonk er positiever nieuws vanuit de FEDeral Reserve, ze gaan hun rentebeleid namelijk afstemmen op de beurzen en dus minder renteverhogingen doen dit jaar.

Het lijkt wel op een belofte van FED voorzitter Jerome Powell. Tijdens een interview zei hij dat er geen ‘preset path’ is voor toekomstige renteverhogingen en dat ze zeer zorgvuldig zullen luisteren naar de financiële markten alvorens een beslissing te nemen inzake het rentebeleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Wat doet de FED in 2019 met de rentestand?

De Amerikaanse centrale bank heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat kritiek moeten incasseren. Deze kritiek was hoofdzakelijk afkomstig van president Trump. Trump is van mening dat de Amerikaanse centrale bank op dit moment een bedreiging vormt voor de groei van de Amerikaanse economie. Volgens de president moet de FED stoppen met het optrekken van de rentestand. Gaat dat in 2019 gebeuren?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs