EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 1 artikelen gevonden met het woord Gerald Celente.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GERALD CELENTE

Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

GERALD CELENTE: ‘Hierdoor zal de markt gaan crashen’

GERALD CELENTE, de oprichter van het Trends Research Institute, gaat in op de protesten tegen status quo, de mindere economische cijfers, het presidentschap van Trump, de Brexit en de grote veranderingen in het financiële systeem. Mensen worden steeds sceptischer ten opzichte van het bankwezen, helemaal doordat de bonussen van de bankiers al weer zijn opgelopen tot de exorbitante niveaus van voor de kredietcrisis. Video via Goudportal.nl

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 juni 2016

GERALD CELENTE: Brexit begin van het einde voor de EU?

Na de Brexit komen er uit meer landen geluiden om uit de Europese Unie te stappen. In Nederland, Frankrijk, Italië en tal van andere landen is er een groeiende groep mensen die een referendum willen houden. Is dit het einde van een lange trend van globalisering en het begin van een nieuwe trend van directe democratie?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

GERALD CELENTE vreest nieuwe oorlog

Trendwatcher GERALD CELENTE is er niet gerust op dat de situatie in Oekraïne met een sisser af zal lopen. De sancties tegen Rusland zullen vooral schadelijke gevolgen hebben voor de handelsrelatie tussen Europa en Rusland. Celente merkt ook op dat conflicten elders in de wereld overschaduwd worden door alle media aandacht voor de vliegramp in Oekraïne.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Eerste kapitaalcontrole een feit!

De Amerikaanse grootbank JP Morgan Chase heeft vanaf 17 oktober een limiet geplaatst op wat haar klanten nog mogen opnemen – van hun eigen geld!  Tevens mogen er geen internationale geldtransferts meer plaatsvinden.  In de praktijk zullen klanten beperkt zijn tot 50.000 dollar; dit lijkt nog een groot bedrag maar niet zo voor de zakelijke klanten.

GERALD CELENTE zegt dat dit een voorbode is van een “bank holiday“. Daarmee bedoelt hij dat wat hij al lang voorspeld heeft zal gebeuren : deze bank en àlle Amerikaanse banken zullen op een dag gewoon de deuren sluiten! Bereiden deze financiële instellingen zich voor op wat komen gaat...

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 22 september 2013

Ons kent ons : hoe verging het de kopstukken van de crisis?

5 Jaar na de val van Lehman Brothers is er ogenschijnlijk wel wat veranderd maar…wat als dezelfde mensen nog altijd aan de touwtjes trekken? Kan je dan nog van echte verandering spreken? In buurland België is het in ieder geval nog altijd : meet new boss, same as old boss, om met GERALD CELENTE te spreken…

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs