Nieuws / Artikelen met het woord

Goldman Sachs

466 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

GOLDMAN SACHS: Bitcoin kan verder omhoog: $3.700

Een analist van de beruchte zakenbank heeft een zeer positieve analyse gemaakt over bitcoin. Volgens Goldman kan de waarde van de cryptovaluta verder gaan stijgen. Na alle onzekerheid over segwit, ligt de weg vrij richting de 3000 dollar. Daarna zal de prijs van bitcoin op middellange termijn volgens Sheba Jafari (technische analist) naar zo’n 3700 dollar stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

GOLDMAN SACHS geeft bitcoinadvies!

Bitcoin valt niet meer te negeren in de financiële wereld. Beleggers, of ze er nu in geïnvesteerd hebben of niet, willen er informatie over. Banken hebben dus geen keuze en moeten aan de vraag naar informatie voldoen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Robots doen nu het werk van bankier die 300.000 euro per jaar verdiende

De investeringsbank GOLDMAN SACHS vertrouwt een belangrijk pakket operaties voortaan toe aan een algoritme.

Onder meer het voorbereidende werk voor de beursintroductie van bedrijven wordt inmiddels al in belangrijke mate door de robottechnologie Deal Link uitgevoerd.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

GOLDMAN SACHS financiert Venezolaanse dictatuur”

Julio Borges, de voorzitter van het Venezolaanse congres houdt de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS verantwoordelijk voor “het helpen en bijstaan van de dictatuur van Nicolas Maduro”. Dat schrijft hij in een brief aan LLoyd Blankfein, de voorzitter van de Wall Streetbank. Goldman kocht vorige week voor 2,8 miljard dollar aan obligaties van PDVSA, het nationale petroleumbedrijf van het noodlijdende Latijns-Amerikaanse land. De obligaties vervallen in 2022.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 25 mei 2017

Autonome voertuigen zullen 25.000 jobs per maand doen verdwijnen

Eens autonome voertuigen pieken zullen enkel in de VS jaarlijks 300.000 beroepschauffeurs hun baan zien verdwijnen. Dat zijn er 25.000 per maand, blijkt uit een rapport van de investeringsbank GOLDMAN SACHS.

Nog volgens datzelfde rapport zullen 20% van alle voertuigen die tussen 2025 en 2030 verkocht zullen worden autonome voertuigen zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$