EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Amerikaanse werkloosheidsuitkeringen bereiken een historisch record

Gisteren verschenen de cijfers over het aantal eerste aanvragen voor Amerikaanse werkloosheidsuitkeringen. GOLDMAN SACHS rekende in het meest negatieve geval op een stijging naar 2,5 miljoen uitkeringen. Het werkelijke cijfer kwam ongeveer een miljoen hoger uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

GOLDMAN SACHS: “Amerikaanse economie stevent af op een recessie”

GOLDMAN SACHS heeft tijdens de afgelopen week haar groeiverwachtingen voor de wereldeconomie flink naar beneden moeten bijstellen. Ook de Amerikaanse economie gaat volgens de zakenbank hard geraakt worden. De economen van GOLDMAN SACHS rekenen er op dat de Amerikaanse economie in een recessie belandt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

GOLDMAN SACHS waarschuwt voor een Europese recessie

Het coronavirus heeft zich in Europa als een olievlek verspreid vanuit Italië naar de rest van Europa. En de economische gevolgen worden met de dag groter. De meeste Europese landen hebben al ruimhartige steunpakketten gelanceerd. En volgens GOLDMAN SACHS is dat ook hard nodig. De economische gevolgen zullen volgens de zakenbank immers levensgroot zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2020

'Chinese economie krimpt 9 procent in eerste kwartaal door coronavirus'

De Chinese economie zal aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 met 9 procent gekrompen zijn ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder, voorspelt de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS dinsdag. Eerder ging de bank nog uit van een groei van 2,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

GOLDMAN SACHS: “11-jarige Bull Market is voorbij”

Aan het einde van 2019 verschenen de zakenbanken met hun verwachtingen voor het beursjaar 2020. Als gevolg van het geweldige beursjaar waren de verwachtingen voor dit jaar opnieuw hooggespannen. Eigenlijk rekende bijna elke zakenbank wel op een verdere beursstijging. De situatie ziet er echter nu compleet anders uit en GOLDMAN SACHS trekt aan de bel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs