EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Mike Novogratz: “ik maak me geen zorgen over de toekomst van crypto”

Het gaat bijzonder slecht op de cryptomarkt, zo goed als alle munten hebben zware verliezen achter de rug. Veel crypto-beleggers zijn de moed verloren maar dat geldt niet voor iedereen. Onder andere Mike Novogratz blijft er in geloven en verwacht een goed cryptojaar in 2019.

Mike Novogratz is niet zomaar iemand, hij heeft vroeger voor GOLDMAN SACHS gewerkt en is nu oprichter van Galaxy Digital. Tijdens de gouden periode heeft hij ontzettend veel geld verdiend maar dat is nu wel eventjes anders. Dit jaar heeft hij zijn portefeuille flink in waarde zien dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Miljardair legt uit waarom hij nog steeds ‘All-In’ gaat in crypto

Mike Novogratz is een miljardair die zijn strepen verdiende bij GOLDMAN SACHS en als hedgefundmanager. Enkele jaren geleden kwam hij terug uit pensioen om zich volledig te storten op cryptomunten. Dat kostte hem de laatste maanden een fortuin. Toch is Novogratz nog steeds overtuigd van de toekomst van cryptomunten.

Naast Tom Lee is er bijna niemand anders van Wall Street die zo positief is over cryptomunten als Mike Novogratz. Hij investeerde honderden miljoen in de cryptomarkt. Met Galaxy Digital Holdings verloor hij echter al zo’n $136 miljoen dit jaar. En dat had nog veel meer kunnen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

Deutsche, Danske, GOLDMAN SACHS... er komt geen einde aan de schandalen

Wie had gehoopt dat de financiële crisis tot iets meer ethisch gedrag zou leiden in de bankenwereld is er aan voor de moeite.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

AFM: Nederland wordt nieuw Europees financieel centrum

Een groot aantal grote spelers op de financiële markten zullen na de Brexit hun activiteiten van Londen naar het Europese vasteland verhuizen. Dat leidt niet alleen tot meer werk voor toezichthouders in Europa, maar kan volgens de Autoriteit Financiële Markten (AFM) ook de kwaliteit van het toezicht aantasten.

Het binnenhalen van Europese activiteiten van financiële giganten als GOLDMAN SACHS, Bank of America en HSBC wordt door veel EU-lidstaten gezien als prestigeproject. Landen beconcurreren elkaar daarom om een zo aantrekkelijk mogelijke vestigingsplaats te zijn voor deze bedrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

“Oktober sell-off wordt veroorzaakt door programmatic trading”

De maand oktober is tot nu toe vrij heftig, de financiële markten vertonen veel bewegelijkheid en beleggers verkiezen meer op hun aandelen van de hand te doen. GOLDMAN SACHS CEO David Solomon zei donderdag dat de huidige sell-off in oktober wordt veroorzaakt door ‘programmatic trading’ en dat veel handelingen dus algoritmisch gestuurd zijn.

De belangrijkste Amerikaanse aandelenindexen daalden eerder deze maand scherp omdat beleggers en investeerders aandelen dumpten uit vrees voor snel stijgende rentetarieven, een mogelijke wereldwijde economische groeivertraging en overdreven ambitieuze technische waarderingen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs