EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: dinsdag 26 november 2019

GOLDMAN SACHS schat de kans op een recessie binnen een jaar in op 20%

De afgelopen tijd is er veel gesproken over een mogelijke recessie die op de loer zou liggen. Janet Yellen, voormalig voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, liet onlangs nog weten dat de vrees voor een snelle recessie terecht is. Zakenbank GOLDMAN SACHS is van mening dat de kans op een snelle recessie nog steeds erg klein is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2019

GOLDMAN SACHS vreest voor recessie

De Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS had zijn groeiverwachtingen voor de Amerikaanse economie reeds naar beneden bijgesteld een tijdje geleden maar die verwachtingen zijn nu niet meer correct. Helaas snoeit de zakenbank opnieuw in zijn groeiverwachtingen voor de Amerikaanse economie en verlaagt de groeiprognose met 20 punten tot 1,8 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2019

GOLDMAN SACHS verlaagt groeiverwachting door perikelen handelsoorlog

De handelsoorlog tussen de Verengde Staten en China zal een grotere impact hebben dan gedacht, volgens GOLDMAN SACHS. De zakenbank heeft daarom zijn groeitarget voor de Amerikaanse economie in het vierde kwartaal verlaagd naar 1,8 procent. Dat was voorheen nog 2 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 juli 2019

GOLDMAN SACHS wil méédoen: tokenization, blockchain, stablecoins, noem maar op

“Partez du principe que toutes les institutions financières importantes dans le monde regardent le potentiel de la « tokenisation », du « stable coin » et des paiements sans frictions.” Vertrek van het principe dat alle belangrijke financiële instellingen ter wereld kijken naar het potentieel. Dat is een statement die kan tellen, dunkt ons! Ze komt van de topman van een van Amerika’s belangrijke banken, GOLDMAN SACHS (GS). David Solomon vertelt trouwens nog heel wat interessante zaken in het interview met het Franse Echos.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

Goldmans Sachs en UBS bestuurders: beleggers zijn te zeker van een rente verlaging en dat is zorgelijk

De markt is veel te optimistisch als het gaat over een rente verlaging van de Fed. Volgens de markt is het namelijk vrijwel zeker dat de Amerikaanse centrale bank de rente zal verlagen. Maar bestuurders van zakenbanken GOLDMAN SACHS en UBS waarschuwen ervoor dat beleggers niet te optimistisch moeten zijn.

Normaliter is het positief voor de aandelenmarkt als centrale banken de rente verlagen. Dat komt omdat aandelen relatief gezien aantrekkelijker worden tegenover obligaties. Ook zou een lagere rente de economische groei moeten stimuleren, waardoor bedrijven hogere winsten maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs