EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

GOLDMAN SACHS haalt bekende crypto trade binnen en dat voedt de geruchten

Zet een van de grootste investeringsbanken ter wereld een baanbrekende stap inzake cryptocurrency? Het lijkt er toch zo op, want GOLDMAN SACHS haalde met Justin Schmidt een ware crypto trader in huis. Hij moet de afdeling digitale markten gaan leiden. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 24 maart 2018

GOLDMAN SACHS: “Goud fungeert voorlopig nog niet als veilige haven”

De aandelenmarkten tappen vooralsnog dit jaar uit een compleet ander vaatje dan in 2017 het geval was. In tegenstelling tot vorig jaar is er al weken sprake van een aanzienlijk hoge beweeglijkheid. Daarnaast zijn de aandelenmarkten geconfronteerd met de nodige ‘paniekbewegingen’. Opvallend genoeg weet goud daar (nog) niet van te profiteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

JP Morgan: ‘Inflatie maakt grondstoffen een interessante belegging’

Stijgende inflatie zal de prijzen van grondstoffen een duw in de rug geven, inclusief de edelmetalen. Dat zeggen analisten van JP Morgan, net als beursgoeroe Jeffrey Gundlach en Jeffrey Currie van GOLDMAN SACHS. Een van de meest aantrekkelijke grondstoffen in dat scenario is … zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

GOLDMAN SACHS legt uit wat te doen bij een handelsoorlog

Staat er een grote handelsoorlog voor de deur? Als het van Amerikaans president Donald Trump afhangt wel. Hij sprak harde taal over de oneerlijke handelsrelaties die andere landen hebben met de Verenigde Staten. Trump is daarom bereid om de import van buitenlandse producten zwaarder te belasten. Beleggers kunnen zich hier op voorbereiden volgens GOLDMAN SACHS.

Komen er Amerikaanse importheffingen op de invoer van staal en aluminium? De Europese Unie reageerde door te zeggen dat verschillende Amerikaanse producten evenzeer getaxeerd zullen worden. De situatie is alleszins aan het escaleren want Trump wilt zelfs een stapje verder gaan door de import van Europese voertuigen zwaarder te belasten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

Topman GOLDMAN SACHS: “Centrale Banken Cryptomunten kunnen ‘zeer nuttig’ zijn”

Een van de topmanagers bij de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS zegt dat bepaalde cryptomunten in de toekomst ‘zeer nuttig’ kunnen worden. Helaas voor de believers in cryptomunten zijn het cryptomunten die gecreëerd worden door centrale banken. De huidige generatie is een immense bubbel, aldus de topman.

In een interview met Business Insider zegt Sharmin Mossavar-Rahmani, chief investment officer bij de Goldman’s Private Wealth Management Unit, dat cryptomunten in hun huidige vorm een bubbel zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs