EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Bitcoin koers reageert positief op nieuws dat GOLDMAN SACHS begint met Bitcoin trading

GOLDMAN SACHS begint met Bitcoin trading. Is Wall Street nu definitief overstag? De Bitcoin koers maakte gister een sprongetje na nieuws dat GOLDMAN SACHS zich gaat bemoeien met Bitcoin trading. Ze doen dit, volgens eigen zeggen, om tegemoet te komen aan aanvragen van vermogende klanten en hedge funds. Ze gaan voorlopig niet zelf bitcoins kopen en verkopen maar handelen via andere investerings vehikels gekoppeld aan de Bitcoin koers zoals bijvoorbeeld de CBOE Bitcoin futures. Op termijn wil GOLDMAN SACHS ook eigen Bitcoin futures gaan ontwikkelen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

GOLDMAN SACHS gaat zich nu ook richten op crypto

Wanneer ook grote investeringsbanken, zoals nu het Amerikaanse GOLDMAN SACHS (GS) zich gaan richten op crypto, moet je opmerkzaam zijn. GOLDMAN SACHS heeft een Hoofd Digitale Valuta Markten aangesteld die zich exclusief met crytomunten zal gaan bezighouden. Zelfs de oprichting van een eigen handelsdesk behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval ziet GS waarde en de mogelijkheid om (groot) geld te verdienen. Het verleent de business tevens een extra aura van sérieux…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

GOLDMAN SACHS haalt bekende crypto trade binnen en dat voedt de geruchten

Zet een van de grootste investeringsbanken ter wereld een baanbrekende stap inzake cryptocurrency? Het lijkt er toch zo op, want GOLDMAN SACHS haalde met Justin Schmidt een ware crypto trader in huis. Hij moet de afdeling digitale markten gaan leiden. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 24 maart 2018

GOLDMAN SACHS: “Goud fungeert voorlopig nog niet als veilige haven”

De aandelenmarkten tappen vooralsnog dit jaar uit een compleet ander vaatje dan in 2017 het geval was. In tegenstelling tot vorig jaar is er al weken sprake van een aanzienlijk hoge beweeglijkheid. Daarnaast zijn de aandelenmarkten geconfronteerd met de nodige ‘paniekbewegingen’. Opvallend genoeg weet goud daar (nog) niet van te profiteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

JP Morgan: ‘Inflatie maakt grondstoffen een interessante belegging’

Stijgende inflatie zal de prijzen van grondstoffen een duw in de rug geven, inclusief de edelmetalen. Dat zeggen analisten van JP Morgan, net als beursgoeroe Jeffrey Gundlach en Jeffrey Currie van GOLDMAN SACHS. Een van de meest aantrekkelijke grondstoffen in dat scenario is … zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs