EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Koersdoel voor Goud omhoog bij GOLDMAN SACHS

Het koersdoel voor goud is naar boven bijgesteld door GOLDMAN SACHS. De goudprijs noteert momenteel $1287 per troy ounce en €36.110 per kg. In de eerste 2 weken van 2019 is goud €120 per kg gestegen. Zilver steeg in dezelfde periode met €3 per kg en noteert momenteel €438 per kg.

GOLDMAN SACHS verwacht een sterke vraag naar goud waardoor de goudprijs boven de $1300 zal stijgen in de komende 3 maanden. De analist van de bank, Jeff Currie, heeft tevens het koersdoel voor de periode van 6 en 12 maanden verhoogd. Door een toegenomen kans op een recessie kan goud profiteren in haar rol als veilige haven, volgens Currie.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 24 december 2018

Amerikaanse minister stelt topbankiers gerust wegens dreigende shutdown

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft zondag met zes topbankiers gesproken om de financiële markten te kalmeren met het oog op de zogenoemde shutdown.

Op Twitter maakte hij bekend telefonisch te hebben overlegd met de CEO's van de zes grootste banken in de VS: Bank of America, Citibank, GOLDMAN SACHS, JP Morgan Chase, Morgan Stanley en Wells Fargo.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Mike Novogratz: “ik maak me geen zorgen over de toekomst van crypto”

Het gaat bijzonder slecht op de cryptomarkt, zo goed als alle munten hebben zware verliezen achter de rug. Veel crypto-beleggers zijn de moed verloren maar dat geldt niet voor iedereen. Onder andere Mike Novogratz blijft er in geloven en verwacht een goed cryptojaar in 2019.

Mike Novogratz is niet zomaar iemand, hij heeft vroeger voor GOLDMAN SACHS gewerkt en is nu oprichter van Galaxy Digital. Tijdens de gouden periode heeft hij ontzettend veel geld verdiend maar dat is nu wel eventjes anders. Dit jaar heeft hij zijn portefeuille flink in waarde zien dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Miljardair legt uit waarom hij nog steeds ‘All-In’ gaat in crypto

Mike Novogratz is een miljardair die zijn strepen verdiende bij GOLDMAN SACHS en als hedgefundmanager. Enkele jaren geleden kwam hij terug uit pensioen om zich volledig te storten op cryptomunten. Dat kostte hem de laatste maanden een fortuin. Toch is Novogratz nog steeds overtuigd van de toekomst van cryptomunten.

Naast Tom Lee is er bijna niemand anders van Wall Street die zo positief is over cryptomunten als Mike Novogratz. Hij investeerde honderden miljoen in de cryptomarkt. Met Galaxy Digital Holdings verloor hij echter al zo’n $136 miljoen dit jaar. En dat had nog veel meer kunnen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

Deutsche, Danske, GOLDMAN SACHS... er komt geen einde aan de schandalen

Wie had gehoopt dat de financiële crisis tot iets meer ethisch gedrag zou leiden in de bankenwereld is er aan voor de moeite.

[...]

Lees verder op express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar in[email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs