EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

GOLDMAN SACHS legt uit wat te doen bij een handelsoorlog

Staat er een grote handelsoorlog voor de deur? Als het van Amerikaans president Donald Trump afhangt wel. Hij sprak harde taal over de oneerlijke handelsrelaties die andere landen hebben met de Verenigde Staten. Trump is daarom bereid om de import van buitenlandse producten zwaarder te belasten. Beleggers kunnen zich hier op voorbereiden volgens GOLDMAN SACHS.

Komen er Amerikaanse importheffingen op de invoer van staal en aluminium? De Europese Unie reageerde door te zeggen dat verschillende Amerikaanse producten evenzeer getaxeerd zullen worden. De situatie is alleszins aan het escaleren want Trump wilt zelfs een stapje verder gaan door de import van Europese voertuigen zwaarder te belasten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

Topman GOLDMAN SACHS: “Centrale Banken Cryptomunten kunnen ‘zeer nuttig’ zijn”

Een van de topmanagers bij de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS zegt dat bepaalde cryptomunten in de toekomst ‘zeer nuttig’ kunnen worden. Helaas voor de believers in cryptomunten zijn het cryptomunten die gecreëerd worden door centrale banken. De huidige generatie is een immense bubbel, aldus de topman.

In een interview met Business Insider zegt Sharmin Mossavar-Rahmani, chief investment officer bij de Goldman’s Private Wealth Management Unit, dat cryptomunten in hun huidige vorm een bubbel zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

GOLDMAN SACHS startup Circle koopt Poloniex voor $400 miljoen

Technologiestart-up Circle, waarin onder andere GOLDMAN SACHS en Baidu investeerden, heeft voor $400 miljoen de cryptobroker Poloniex gekocht. Dit zou een consolidatiegolf in gang kunnen zetten waarbij het grote geld geen cryptomunten maar cryptotoepassingen koopt. Het past perfect in de volgende fase van de cryptomarkt.

De overname van Poloniex toont aan dat de cryptomarkt steeds volwassener wordt. Een volgende stap zou kunnen zijn dat er pure cryptospelers naar de aandelenmarkt trekken. Daarbij wordt voornamelijk gedacht aan Ripple of Coinbase.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 januari 2018

Beursblik: Ethereum techniek voor RELX Legal om goed te volgen

Blockchain-toepassingen zoals het platform Ethereum kunnen de markt voor juridische dienstverlening substantieel verstoren, maar de nieuwe technologie biedt ook kansen voor een toeleverancier aan deze markt zoals RELX. Dat bleek uit een vorige week gepubliceerd rapport van analisten van GOLDMAN SACHS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

GOLDMAN SACHS start in juni met bitcoinhandel

Tegen juni 2018 jaar zal de Amerikaanse investeringsbank GOLDMAN SACHS een handelsplatform voor cryptovaluta hebben opgestart. Dat hebben een aantal bronnen tegenover het persbureau Bloomberg gezegd.

Op dit ogenblik zou de bank in New York een team specialisten terzake samenstellen. Ook zou worden bekeken welke specifieke elementen en eventuele problemen bij de handel zouden kunnen zijn gemoeid.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs