EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: vrijdag 16 juni 2017

GOLDMAN SACHS geeft bitcoinadvies!

Bitcoin valt niet meer te negeren in de financiële wereld. Beleggers, of ze er nu in geïnvesteerd hebben of niet, willen er informatie over. Banken hebben dus geen keuze en moeten aan de vraag naar informatie voldoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 15 juni 2017

Robots doen nu het werk van bankier die 300.000 euro per jaar verdiende

De investeringsbank GOLDMAN SACHS vertrouwt een belangrijk pakket operaties voortaan toe aan een algoritme.

Onder meer het voorbereidende werk voor de beursintroductie van bedrijven wordt inmiddels al in belangrijke mate door de robottechnologie Deal Link uitgevoerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

GOLDMAN SACHS financiert Venezolaanse dictatuur”

Julio Borges, de voorzitter van het Venezolaanse congres houdt de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS verantwoordelijk voor “het helpen en bijstaan van de dictatuur van Nicolas Maduro”. Dat schrijft hij in een brief aan LLoyd Blankfein, de voorzitter van de Wall Streetbank. Goldman kocht vorige week voor 2,8 miljard dollar aan obligaties van PDVSA, het nationale petroleumbedrijf van het noodlijdende Latijns-Amerikaanse land. De obligaties vervallen in 2022.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 25 mei 2017

Autonome voertuigen zullen 25.000 jobs per maand doen verdwijnen

Eens autonome voertuigen pieken zullen enkel in de VS jaarlijks 300.000 beroepschauffeurs hun baan zien verdwijnen. Dat zijn er 25.000 per maand, blijkt uit een rapport van de investeringsbank GOLDMAN SACHS.

Nog volgens datzelfde rapport zullen 20% van alle voertuigen die tussen 2025 en 2030 verkocht zullen worden autonome voertuigen zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 17 mei 2017

Waarom verdampt het geloof in een sterke dollar?

De nu al 3 jaar op rij aangekondigde pariteit tussen de euro en de dollar – wat betekent dat de euro en de dollar even veel waard zouden zijn – lijkt er maar niet te komen. Integendeel. Hefboomfondsen en speculanten zetten vorig jaar massaal in op de stijging van de dollar, maar desondanks is de echte klim nooit ingezet. Volgens het persagentschap Bloomberg denkt vandaag nog amper 14% van de speculanten dat de dollar in 2017 de euro alsnog zal inhalen. Teken aan de wand: de dollar noteert woensdag op zijn laagste niveau in zes maanden (1,1115). Ook zakenbank GOLDMAN SACHS heeft zijn prognose voor de dollar ondertussen bijgesteld. Eerder dan pariteit verwacht de bank eind 2017 een euro waarvoor 1,05 dollar moet worden betaald. 

Er zijn een aantal redenen waarom de dollar niet stijgt:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs