EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

AFM: Nederland wordt nieuw Europees financieel centrum

Een groot aantal grote spelers op de financiële markten zullen na de Brexit hun activiteiten van Londen naar het Europese vasteland verhuizen. Dat leidt niet alleen tot meer werk voor toezichthouders in Europa, maar kan volgens de Autoriteit Financiële Markten (AFM) ook de kwaliteit van het toezicht aantasten.

Het binnenhalen van Europese activiteiten van financiële giganten als GOLDMAN SACHS, Bank of America en HSBC wordt door veel EU-lidstaten gezien als prestigeproject. Landen beconcurreren elkaar daarom om een zo aantrekkelijk mogelijke vestigingsplaats te zijn voor deze bedrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

“Oktober sell-off wordt veroorzaakt door programmatic trading”

De maand oktober is tot nu toe vrij heftig, de financiële markten vertonen veel bewegelijkheid en beleggers verkiezen meer op hun aandelen van de hand te doen. GOLDMAN SACHS CEO David Solomon zei donderdag dat de huidige sell-off in oktober wordt veroorzaakt door ‘programmatic trading’ en dat veel handelingen dus algoritmisch gestuurd zijn.

De belangrijkste Amerikaanse aandelenindexen daalden eerder deze maand scherp omdat beleggers en investeerders aandelen dumpten uit vrees voor snel stijgende rentetarieven, een mogelijke wereldwijde economische groeivertraging en overdreven ambitieuze technische waarderingen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Nieuwe Crypto Crash nadat GOLDMAN SACHS plannen voor Crypto Trading Desk annuleert

Net op het moment dat de cryptomarkt terug op zijn poten terecht kwam, krijgt het een nieuwe mokerslag te verduren. Invloedrijke zakenbank GOLDMAN SACHS maakt een bocht van 180 graden wat cryptomunten betreft. De plannen voor een Crypto Trading Desk worden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

GOLDMAN SACHS opent dan toch geen crypto handelsplatform?

Enkele maanden geleden lazen we dat GOLDMAN SACHS van plan was om een handelsplatform op te starten uitsluitend bedoeld om digitale munten de verhandelen. Het project zou dit jaar nog van start moeten gaan maar daar bestaat nu veel twijfel over, wordt het project geannuleerd?

GOLDMAN SACHS Group Inc. was van plan om als eerste grote Wall Street speler een handelsplatform voor digitale munten op te starten gezien de grote interesse bij het breder publiek. Maar volgens Business Insider heeft men het project gestaakt en zal het handelsplatform er toch niet komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Richten we ons op de verkeerde $ 1 biljoen vraag?

Maandenlang waren Amazon en Apple met elkaar in gevecht. De vraag was namelijk wie als eerste de grens van $ 1 biljoen marktwaarde zou overschrijden. Als gevolg van de opbeurende kwartaalcijfers van Apple wist de smartphonegigant als eerste de finish te bereiken. Volgens GOLDMAN SACHS richten we ons echter op de verkeerde $ 1 biljoen vraag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs