EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: maandag 5 december 2016

‘Trump geeft Witte Huis in handen van GOLDMAN SACHS

De Amerikaanse bank GOLDMAN SACHS krijgt een sterke aanwezigheid in de regering van toekomstig Amerikaans president Donald Trump. Inmiddels werden al drie bankiers van de financiële groep voor het nieuwe regeringsteam aangezocht. Eerder al werd Steve Bannon tot strategisch verantwoordelijke voor het beleid van Trump aangesteld, terwijl Steven Mnuchin de portefeuille van minister van financiën kreeg aangeboden.

Zowel Bannon als Mnuchin waren actief in het campagne-team van Trump en hebben een verleden bij GOLDMAN SACHS.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 20 november 2016

Vooruitzichten 2017 voor Europa

GOLDMAN SACHS richtte naast de wereldeconomie ook haar blik op de Europese economie naar volgend jaar toe. Wat kunnen we verwachten in het Europa van 2017? Uiteraard de ECB en het beleid van de overheden maar ook de invloed uit de rest van de wereld, niet in het minst de Amerikaanse president Donald Trump en de beslissingen van de Federal Reserve.

Volgens de economen van GOLDMAN SACHS zal de economie van de eurozone dit jaar 1,6 procent groeien. Volgend jaar zou dat 1,4 procent moeten worden. De grootste economieën Frankrijk en Duitsland krijgen hetzelfde cijfer toebedeeld. Italië doet het met 0,8 procent wat slechter, Spanje heel wat beter met 2,4 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

GOLDMAN SACHS: “Pond kan nog verder in waarde dalen”

De afgelopen tijd is er genoeg gezegd over de enorme waardedaling waar het Britse pond mee geconfronteerd is geweest. En, tot op de dag van vandaag lijkt de daling van het pond nog niet ten einde te zijn gekomen. Sinds het moment dat bekend werd dat de meerderheid van de Britse bevolking voor een uittreding uit de EU had gestemd, heeft het pond al bijna 20% aan waarde moeten inleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 23 oktober 2016

Dit is waarom echte serieuze denkers ‘goud’ overwegen

De prijs van goud kan verdubbelen vanaf het punt waar de goudprijs nu staat, aldus Raoul Pal, voorheen werkzaam bij GOLDMAN SACHS en één van de grootste ‘big-picture’ investeerders wereldwijd. Raoul runde een gigantische hedge fund totdat hij zoveel geld gemaakt had en met pensioen is gegaan. Kortom, een man met kennis en verstand van zaken.

Onlangs schreef hij over goud in zijn research nieuwsbrief ‘The Global Macro Investor’ die wordt gelezen door ’s werelds grootste money managers:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

‘Britse pond nog 10% overgewaardeerd’

Sinds Groot-Brittannië besliste de Europese Unie te verlaten, heeft het pond sterling bijna 15 procent van zijn waarde verloren, maar toch is de bodem mogelijk nog niet bereikt. Geraamd kan worden dat de koers van het pond nog altijd 10 procent boven de reële waarde ligt.

Dat hebben economen van de bank GOLDMAN SACHS opgeworpen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs