EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

NASA jaagt op 700 triljoen dollar aan zeldzame ruimtegrondstoffen: “Dit kan de hele wereldeconomie vernietigen”

Er zit een heuse nieuwe ‘gold rush’ aan te komen, maar deze keer in de ruimte. NASA en tal van andere bedrijven maken jacht op zeldzame grondstoffen op asteroïden die in totaal tot wel 700 triljoen dollar waard zouden zijn. 700 triljoen, dat is 700 miljard miljard, ofwel 700.000.000.000.000.000.000 dollar…

Bankiers van GOLDMAN SACHS zeiden het al: de eerste biljonair (iemand die 1.000 miljard bezit) zal geen cryptobelegger of uitvinder zijn, maar wel een ontmijner van ruimtegrondstoffen. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA schat de totale waarde van de asteroïden binnen bereik op niet minder dan 700 triljoen dollar. Mocht je dat bedrag verdelen onder de wereldbevolking, dan zou elke mens op aarde 100 miljard dollar toegestopt krijgen. Volgens verschillende experten kan een dergelijke kapitaalsinjectie de wereldeconomie zelfs vernietigen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

GOLDMAN SACHS lanceert zijn eigen cryptomunt

Binnenkort zal je kunnen betalen met een cryptomunt uitgegeven door een van ’s werelds machtigste banken. Maar voor je euforisch wordt, moet je toch even stil staan bij de werking van de cryptomunt. Veel verschil met een Amerikaanse dollar is er namelijk niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Vicepresident GOLDMAN SACHS ruilt job in voor eigen cryptobedrijf

We lazen het eerder al, de cryptowereld trekt steeds meer volk aan uit de traditionele bankwereld. Maar wie riskeert het om een jarenlange carrière te beëindigen bij een prestigieuze zakenbank om verder te gaan bij met cryptobedrijf waarvan men niet eens zeker weet hoe het toekomstige traject er zal uitzien? Chris Matta, vicepresident bij GOLDMAN SACHS, vindt het alleszins het risico waard om te sprong te wagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Gary Cohn speelt met het idee om een ‘gedigitaliseerde bank’ op te richten

Dat blockchain en cryptomunten voordelen hebben, is ondertussen algemeen geweten. Het is fraudebestendig, kostenefficiënt en vliegensvlug. Het is dus niet zo gek om te denken dat er ooit een globale digitale munt komt die wereldwijd geaccepteerd zal worden als betaalmiddel. Ex-GOLDMAN SACHS voorzitter Gary Cohn is alvast een voorstander van een globale cryptomunt.

Gary Cohn, voormalig voorzitter van de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS, zei tijdens een interview met CNBC dat hij er van overtuigd is dat we in de toekomst een globale cryptomunt zullen hebben. De ex-GOLDMAN SACHS voorzitter voegde er aan toe dat het alvast niet de bitcoin zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Ex-Goldman topman: ‘Er komt een globale munt, maar het zal niet Bitcoin zijn’

Voormalig GOLDMAN SACHS President Gary Cohn is geen voorstander van Bitcoin. Hij gelooft wel in de blockchaintechnologie. Er zal dan ook een moment komen in de toekomst, dat de wereld een globale cryptomunt zal hebben, maar het zal veel eenvoudig er zijn dan Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs