EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord ICO

Geplaatst op: vrijdag 29 november 2019

Hong Kong is grootste geopolitieke risICO voor financiële markten

Economen waarschuwen voor de geopolitieke risICO’s omtrent de gebeurtenissen in Hong Kong, vooral nu de Verenigde Staten van Amerika zich ermee gaat moeien. De Amerikanen hebben twee wetsvoorstellen ondertekend waarmee ze Hong Kong steunen in hun conflict met China. Dit vermoeilijkt de relatie tussen de Verenigde Staten van Amerika en China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2019

‘Slowakije moet zo snel mogelijk zijn goud terughalen uit Verenigd Koninkrijk’

Volgens Robert FICO, voormalig premier en leider van de grootste politieke partij van Slowakije moet zijn land zijn goudvoorraad zo snel mogelijk terughalen uit het Verenigd Koninkrijk. Het parlement moet dit onderwerp op de agenda zetten en de centrale bank aansporen om het goud terug te halen. In het geval van een Brexit of wereldwijde economische crisis kan de veiligheid van het goud volgens de oud-premier niet meer gegarandeerd worden. Daarom moet het land snel stappen zetten om haar goud weg te halen bij de Bank of England.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2019

Armoede dreigt voor recordaantal Belgen

Het beschikbare gezinsinkomen van de Belgen, de beste graadmeter voor de koopkracht, is tussen 2004 en 2017 ongeveer 10 procent gestegen. Toch zit het armoederisICO op het hoogste niveau in jaren, blijkt uit een nieuwe studie van de federale overheidsdienst Sociale Zekerheid, schrijven De Tijd en L’Echo vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 november 2019

EU waarschuwt Frankrijk en Italië voor schending begrotingsregels

De voorlopige begrotingen van Frankrijk en Italië voor 2020 zijn mogelijk in strijd met begrotingsregels van de Europese Unie. Daarvoor waarschuwt de Europese Commissie woensdag. Ook België, Spanje, Portugal, Finland, Slovenië en Slowakije lopen risICO.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 november 2019

België zakt steeds dieper weg in budgettair moeras

De Europese Commissie trekt België hard aan de oren voor het pijlsnel stijgende begrotingstekort. De risICOanalyse die ze vandaag voorlegt, spreekt van “een significante afwijking” van de begroting dit en volgend jaar, schrijft De Tijd. Ook De Standaard komt met het nieuws.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs