EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord IMF.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord IMF

Geplaatst op: maandag 15 april 2019

IMF en Wereldbank brengen eigen cryptomunt uit

Dat klopt helemaal! Maar we moeten ook weer niet té enthousiast reageren hierop. De bedoeling van het Internationaal Monetair Fonds samen met de Wereldbank is…zelfstudie. Praktijkervaring opdoen. Ze willen de praktijk met eigen zien van cryptomunten, blockchain, smart contracts en zo meer. Dat is de reden van het lanceren van de Learning Coin. De ‘leermunt’. Toch is het een big deal op zich, zo’n sterke interesse voor de crypto en blockchain wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

IMF-verhaal bestaat alleen bij gratie van lage rente

Een aantal keer per jaar komt het Internationaal Monetair Fonds bij elkaar en presenteert het rapporten. Eerder deze week hadden we het over de kansen en bedreigingen voor de wereldwijde economie, nu is het de beurt aan het Global Financial Stability Report, dus hoe de internationale financiële wereld ervoor staat.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

De kaste der hallelujaroepers

Het IMF behoort duidelijk tot de kaste der hallelujaroepers. Hoe je die herkent? Een hallelujaroeper heeft doorgaans een wat moeizame relatie met de realiteit en ziet in iedere zwaluw de aankondiging van een stralende zomer. Aldus de zonnige zwartkijker Kees de Kort, die vooral op zijn hoede is voor de pretpredikers die er als de kippen bij zijn als de vooruitzichten even mee lijken te zitten. Om bij tegenvallers even makkelijk de kop weer in het zand steken. 'In 2020 gaat het volgens het IMF weer beter met de wereldeconomie, met name in de emerging markets van Oost-Europa en Turkije én Latijns-Amerika. Nou, dát is wel zó ongeloofwaardig!'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

IMF snoeit opnieuw in groeiprognose wereldeconomie

Het Internationale Monetaire Fonds heeft nogmaals de vooruitzichten voor de groei van de wereldeconomie verlaagd. Maar deze keer zou het met een korrel zout genomen kunnen worden want Christine Lagarde haalt twijfelachtige risicofactoren aan zoals de handelsoorlog tussen de USA en China en de verkrapping van het rentebeleid van de Federal Reserve.

Christine Lagarde, voorzitter van het Internationale Monetaire Fonds, zei dat hun verwachting voor de groei van de wereldeconomie voor dit jaar zal uitkomen 3,3 procent. Dat is een daling van 0,2 procent ten opzichte van hun vorige voorspelling die immers ook al naar beneden was bijgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

IMF somberder over de wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft de groeiverwachtingen voor de wereldeconomie verlaagd. Voor dit jaar houdt het IMF het nu op 3,3 procent groei. Dat is 0,2 procentpunt minder dan het fonds in januari nog voor mogelijk hield. Voor tal van landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Latijns-Amerika en ook het eurogebied, zijn de voorspellingen naar beneden bijgesteld.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs