EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord IMF.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord IMF

Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

Verder omlaag, geen gekke gedachte

HOOP of FANTASIE, dat antwoord krijg je als je sommige Halleluja-roepers vraagt om REALITEIT te spellen. IMF-baas Christine Lagarde hoort daar in de regel ook bij, maar ditmaal wat minder: zij schetst op de vooravond van de grote IMF-vergadering in Washington immers een beeld waarin de economische richting omlaag wijst.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Historisch overleg tussen regeringsleiders Europa en China

De regeringsleiders van Duitsland, Frankrijk en China hebben vandaag in Parijs overlegd over verdere samenwerking tussen Europa en China. In het paleis aan de Champs Elysees spraken Macron, Merkel, Juncker en Xi Jinping over de zijderoute en het versterken van de wederzijdse handelsrelatie. Ook werd er gesproken over de globalisering en de noodzaak om internationale organisaties als het IMF en de WHO te hervormen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

IMF directeur Lagarde over a HUGE OPPORTUNITY, een enorme opportuniteit in fintech!

Een korte update vanwege CKJ Crypto News, hier al meer vernoemd, we starten trouwens onze dag met deze YouTube newsfeeder. En hij heeft groot nieuws. ‘Onze onmiddellijke prioriteit moet zijn: de allerlaatste fintech, financiĂ«le technologie accomoderen’! Dat schrijft en zegt Christine Lagarde, zowat de belangrijkste topdog van het Internationaal Munt Fonds. Van toewijding gesproken
 Lagarde heeft wel eerder positief gesproken over en aangedrongen op integratie en acceptatie van crypto/blockchain. Maar duidelijker dan nu kan haast niet. Zij is toegewijd, alvast gewonnen voor, Ă©n zij heeft tevens enorm veel macht. Zij vervolgt met de technologie goedkoper, betrouwbaar en toegankelijk te noemen. Het betekent ook het herdenken van de volledige financiĂ«le wereld en wetten, die bijvoorbeeld in de VS nog werken zoals een eeuw geleden (!) Niet onze woorden, beste lezrs, maar die van deze IMF directeur
hoewel we het er alleen maar mee eens kunnen zijn uiteraard
 Verder nieuws over de verloren miljoenen in crypto bij Canada’s grootste cryptobeurs QuadrigaCX. 600.000 ETH zijn alvast teruggevonden. CKJ zou geen die hard Ripple fan zijn indien hij niet nogmaals zou vernoemen dat een Ripple big shot in de High Advisory Board van het IMF zit
 en dat de XRP trouwens net opgenomen werd in het assortiment van Amerika’s grootste crypto trader Coinbase.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Nu ook het IMF voor invoering negatieve rente

In mijn vorige column, genaamd: Afschaffen van cashgeld en meer negatieve rente, heb ik de theorie van Harvard-econoom Kenneth Rogoff weerlegd, waarin hij het volgende beweert:

“Centrale banken kunnen makkelijker een negatieve rente invoeren als consumenten geen mogelijkheid hebben om in contant geld te vluchten. In een tijdperk waarin de rente al bijna op nul procent staat is het belangrijk om ook een effectieve negatieve rente te kunnen hanteren”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

IMF: Snelle economische groei Nederland remt af door onder meer Brexit

De hoogtijdagen van de Nederlandse economie lijken voorbij. Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zal de Nederlandse economie de komende jaren nog wel groeien, maar raakt de vaart er een beetje uit.

Voor 2018 rekent het IMF op een groei van 2,6 procent. Daarmee is sprake van een daling van 0,3 procentpunt ten opzichte van 2017. Dit jaar zal het tempo verder vertragen tot 2,2 procent en voor volgend jaar houdt het fonds rekening met 2,1 procent groei.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs