EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
28
kliks
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord IMF.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord IMF

Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

IMF ziet 4 donderwolken aan de horizon van de wereldeconomie

“Wanneer er te veel wolken aan de horizon zijn, is er maar een bliksemschicht nodig om de storm te ontketenen.” Dat zei IMF-voorzitter Christine Lagarde ter gelegenheid van het World Government Summit in Dubai. Het IMF verlaagde vorige maand al zijn globale groeiverwachting van 3,7% tot 3,5%.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Iets dichter tegen de realiteit aan kruipen

IMF-topvrouw Christine Lagarde ziet dat zich donkere wolken samenpakken boven de wereldeconomie. Die ziet iedereen wel, maar in een wereld van beroepsoptmisten en wegkijkers is Lagarde nu degene die waarschuwt voor de hardnekkigheid van de bedreigingen, zegt Kees de Kort. 'Denk aan de ontwikkelingen in het handelsconflict, afzwakkende groei van China en de consequenties van de Brexit. Mevrouw Lagarde is dan een van de eerste die zegt dat die wolken niet zomaar overdrijven; er kan zomaar een storm ontstaan.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

IMF: 'Financiële stabiliteit staat op het spel'

Het wereldnieuws wordt momenteel beheerst door perikelen rondom Brexit, de handelsoorlog tussen de VS en China en de gele hesjes in Frankrijk. Het zorgde voor de afwezigheid van Trump, May en Macron dit jaar in Davos. Ondanks deze degradatie van het evenement, werd in Davos een belangrijke ontboezeming gedaan die het belang van genoemde perikelen mogelijk overstijgt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2019

George Soros: V.S. en China zitten in een koudeoorlog die spoedig in een echte kan veranderen

De Verenigde Staten en China zijn op het moment verwikkeld in een koudeoorlog en die kan snel veranderen in een echte oorlog. Tenminste dat denkt miljardair George Soros.

Op het moment verwachten globale instituties, zoals het IMF dat de wereldwijde economische groei zal afnemen in 2019 en dat komt onder andere door de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2019

Het failliet van het monetaire beleid

De doelstelling van de Bank of Japan was: inflatie boven de 2 procent krijgen. Dat is nog steeds niet gelukt, sterker: de Japanse inflatie dáált weer en is onder de 1 procent. En ook de nevendoelstelling - de economische groei stimuleren - wordt ook niet bereikt. En Kees de Kort put weinig hoop uit de zuinige voorspellingen van het doorgaans zo optimistische IMF. 'Een vrij hopeloos verhaal, al met al.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs