EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord IMF.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord IMF

Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2018

'Davos in de woestijn' van start, maar met flinke imagoschade

De Saoedische investeerdersconferentie Future Investment Initiative (FII), ook wel 'Davos in de woestijn' genoemd, gaat dinsdag in Riyad van start. Een behoorlijk aantal bezoekers heeft echter al afgezegd vanwege de dood van de kritische journalist Jamal Khashoggi. Wat voor economische gevolgen heeft dit?

Christine Lagarde van het IMF, Virgin-ondernemer Richard Branson, Jamie Dimon van JPMorgan Chase; de lijst met hooggeplaatste afzeggers werd afgelopen week langer en langer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

IMF-directeur roept op tot samenwerking in tijd van handelstwisten

De wereld moet zoveel mogelijk samenwerken in plaats van handelstwisten aanwakkeren. Met samenwerking en goede internationale regels kan er veel worden bereikt. Dat zei de baas van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Christine Lagarde, op een economische topconferentie op het Indonesische eiland Bali.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Het hóeft niet mis te gaan

De financiële sector mag dan versterkt zijn de afgelopen tien jaar, de kwetsbaarheden blijven, zegt het IMF. Vooral de positie van de centrale banken, handelsconflicten en de stijgende schuldenposities baren zorgen, constateert Kees de Kort. 'De emerging markets worden onderkend als een heel groot pijnpunt: de problemen daar kunnen zomaar groter worden.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

IMF verlaagt groeiverwachting wereldeconomie vanwege handelsoorlog

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China werpt een schaduw over de economische vooruitzichten in de wereld. 

Vanwege de vele opgeworpen importheffingen heeft het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zijn groeiramingen voor de VS en China verlaagd. Ook de prognose voor de wereldeconomie als geheel pakt lager uit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Het Europese bedrijfsleven heeft een ruggengraat!

Het IMF stelt de verwachtingen voor de wereldeconomie naar beneden bij, maar is volgens macro-econoom Kees de Kort nog steeds te optimistisch. Zegt het IMF dat het in emerging markets iets minder goed gaat? Volgens De Kort gaat het binnenkort zelfs veel minder goed: renteverhoging, valuta die in elkaar donderen - en dat gaat de rijke landen ook beïnvloeden.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs