EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord IMF.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord IMF

Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Enorme benzineprijsverhoging in Egypte moet IMF tevreden stellen

Egypte verhoogt de prijzen van brandstof met maximaal 50 procent. Het land komt daarmee tegemoet aan een door het Internationaal Monetair Fonds (IMF) afgedwongen hervormingsplan.

Van het IMF moet Egypte het mes zetten in overheidssubsidies op consumentenproducten. In de begroting van het ministerie van Olie wordt voor 2,8 miljard dollar aan subsidies geschrapt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Lagarde ziet wolken samenpakken boven de wereldeconomie

De risico's voor de wereldeconomie nemen toe naarmate de grote industriële landen met een handelsoorlog dreigen. Dat heeft Christine Lagarde, directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), na een vergadering van de Groep van Zeven (G7) gezegd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

De G7 krijgt nog een heleboel staartjes

De deal tussen Trump en Kim, je kunt er uren over bomen, maar voor de wereldeconomie en de beurzen betekent het, in Kees de Korts woorden 'helemaal niks, nada, niente, nul'. Meer betekenis hebben de woorden van IMF-baas Christine Lagarde, zegt onze huis-macro-econoom Kees de Kort. 'Dat is toch niet iemand die voorop loopt met somber en voorzichtig zijn, maar die heeft naar aanleiding van het mislukken van die G7 gezegd dat het aantal donkere wolken boven de economische horizon in een strak tempo begint toe te nemen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

IMF waarschuwt voor hoge wereldwijde schulden

Het IMF waarschuwt in een nieuw rapport voor de extreem hoge wereldwijde schuldenlast en adviseert alle landen om de begroting op orde te maken en schulden af te bouwen. Nu de wereldeconomie weer groeit is de positieve impact van meer fiscale stimulering beperkt, terwijl de negatieve impact van bezuinigen op dit moment juist relatief klein is.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Argentinië vraagt financiële steun bij IMF

Argentinië heeft naar verluidt om miljarden dollars financiering gevraagd bij het Internationaal Monetaire Fonds (IMF). Het geld is nodig om de Argentijnse peso te stutten. De munt is in vijf maanden tijd fors in waarde gedaald, wat heeft geleid tot een stijging van de rentetarieven. De devaluatie dreigt ook het economisch herstel te laten ontsporen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs